Otravný tchán

Napsat příspěvek
Velikost písma:
929
4.8.20 14:40

Mě by teda vadila každá z těch věcí co popisuješ sama o sobě, natož dohromady. Rozhodně si nepředstavují jako hodného člověka někoho, kdo nesnáší celé skupiny lidí a nerespektuje tvůj spánek, domácnost, slovo… Na nevyžádané rady jsem alergická. Takže buď trp, když je tak hodný člověk, nebo mu prostě rázně nastav hranice a pak je drž. Ne, Pepo, telefon po noční nezvedám. Ne, nechci dát auto opravy řekla jsem to jasně. A když se to pořád bude opakovat, tak se ptát - řekli jsme jasně, že si toto nepřejeme, proč to tedy děláš? A možná zjistíš dle odpovědí i sama, že to hodný člověk fakt neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.20 14:48
@Anonymní píše:
On má manželku, bohatou rodinu, chodí do práce a hraje v kapele. Ve volném čase buzeruje. Spíš než psa mu domů pořídíme uprchlíka, ať se zabaví.

A nejmenuje se náhodou Jaromír Balda? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
4.8.20 16:02
@Anonymní píše:
Zmínili jsme se, že bychom se rádi podívali do Indie. Řekl mi, že by se mi tam nelíbilo a začal nám plánovat dovolenou na Krétě (jezdí tam každý rok).

Vzpomněla jsem si na seriál Vyprávěj a na Scarletku Francovou… Jednejte přímo a důrazně. Když se urazí, není to už váš problém… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.20 16:40
@Petrusska007
@Flyingfrog píše:
Nemůžu si pomoct, ale rovnou jsi měla napsat, že se chceš jen vykecat, protože podle tvých odpovědí radu nehledáš. :nevim:

Můžeš mít takový pocit, já ale neberu jako dobrou radu vypnout si zvonění nebo tchánovi blokovat hovory. Přijde mi to neuctivé.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.8.20 16:42
@Russet píše:
Tak mít na soukromé hovory jiný mobil a ten pracovní s jeho číslem blokovat. Hnusný je on, budí vás zbytečně, nemůže počkat. Kdyby měl zdravotní akutní problém, neřeknu. Ale on si chce jen povídat. To může i odpoledne, až se vyspíte. A chtěla bych vědět, co je to za práci, kde zaměstnavatel nutí po noční být dalších x hodin na příjmu.

Přítel má dvě práce, chodí se mnou na noční na brigádu, dále má svou práci z domu, kde na telefonu musí být dostupný.

• Citovat
  • Upravit
53518
4.8.20 16:44
@Anonymní píše:
Přítel má dvě práce, chodí se mnou na noční na brigádu, dále má svou práci z domu, kde na telefonu musí být dostupný.

Tak to se brzo zhroutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
4.8.20 16:45

Před cizími lidmi na internetech ho tituluješ jako otravného, do všeho cpoucího nos a nejchytřejšího na světě a ptáš se jak ho poslat do p.dele, ale mít vypnuté zvonění, když spíš, ti přijde neuctivé :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
4.8.20 16:45
@Anonymní píše:
@Petrusska007Můžeš mít takový pocit, já ale neberu jako dobrou radu vypnout si zvonění nebo tchánovi blokovat hovory. Přijde mi to neuctivé.

A proč? Když spím, nechci být rušena. Kdo to nechápe, je prostě otrava. Zavolej mu v půl třetí v noci, co dělá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.20 16:46
@DeeSocialWorker píše:
Mě by teda vadila každá z těch věcí co popisuješ sama o sobě, natož dohromady. Rozhodně si nepředstavují jako hodného člověka někoho, kdo nesnáší celé skupiny lidí a nerespektuje tvůj spánek, domácnost, slovo… Na nevyžádané rady jsem alergická. Takže buď trp, když je tak hodný člověk, nebo mu prostě rázně nastav hranice a pak je drž. Ne, Pepo, telefon po noční nezvedám. Ne, nechci dát auto opravy řekla jsem to jasně. A když se to pořád bude opakovat, tak se ptát - řekli jsme jasně, že si toto nepřejeme, proč to tedy děláš? A možná zjistíš dle odpovědí i sama, že to hodný člověk fakt neni

Děkuju za radu, pokusím se to takto s ním probrat.

• Citovat
  • Upravit
9918
4.8.20 17:22

Kup si nejakou knizku o asertivnim chovani, at se naucis branit a umet rikat NE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.20 19:01
@Jana525 píše:
Kup si nejakou knizku o asertivnim chovani, at se naucis branit a umet rikat NE.

Již jsem tak učinila, včera jsem ji přečetla a pomohlo :palec:

• Citovat
  • Upravit
39943
4.8.20 19:46
@Anonymní píše:
Již jsem tak učinila, včera jsem ji přečetla a pomohlo :palec:

Fakt? Myslíš v souvislosti s tím Tvým tchánem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.20 20:11
@Žirafa 69 píše:
Fakt? Myslíš v souvislosti s tím Tvým tchánem?

Ano!

• Citovat
  • Upravit
7006
4.8.20 22:25
@Anonymní píše:
Ano!

Detaily? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.20 23:28
@Anonymní píše:

To je úplně jedno, ne? Naučte se pracovat s chytrým telefonem kterej určitě máte a nastavte mu zvonění na ticho. Můj otec by taky burcoval, ale chudák, nedozvoní se mi. :-)) Když mám x nepřijatých hovohů, píšu SMS, co se děje a dál neberu. On SMS nesnáší - nerad píše, chce vyvolávat. Má smůlu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová