Otravný tchán

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1166
6.8.20 23:29
@MrsNorris
@MrsNorris píše:
Před cizími lidmi na internetech ho tituluješ jako otravného, do všeho cpoucího nos a nejchytřejšího na světě a ptáš se jak ho poslat do p.dele, ale mít vypnuté zvonění, když spíš, ti přijde neuctivé :P

Souhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
30.11.20 14:53
@Anonymní píše:
Zdravím, mám problém se svým tchánem! Neustále nám s přítelem vyvolává, kontroluje, dává nevyžádané rady do života, do všeho cpe nos a je nejchytřejší na světě! Aaaaa!
A teď vážně. Ve skutečnosti je to hodný člověk, myslí to dobře, chce pomoct, ale se. e mě teda neskutečně. Spíme s přítelem po noční a on, přestože to ví, začne vyvolávat v osm ráno, jestli ještě spíme a co děláme a co máme v plánu. Nebo mi zavolá, jestli jdu dnes do práce (neasi) a že mám ještě čas, proč se chystám už dvě hodiny předem. Pořád potřebuje mít nad náma kontrolu, vědět o každém našem pohybu. Přítele už to taky začíná štvát, jednou ráno mu rozespalý típnul telefon a tchán začal obvolávat nemocnice, jestli se nám něco nestalo :zed: Nejhorší je, když nám začne vykládat o uprchlících, jak nesnáší homosexuály a při volbách nám řekl, že jestli budeme volit někoho jiného než SPD, tak nás vydědí.
Máme ho rádi, jsme na něho hodní a trpěliví, ale je neskutečně vlezlej a otravnej. Tak vlastně žádám o radu, jak ho slušně poslat do p.dele. Díky.

Buď je senilní, a nebo je to prostě blbec.
Takových je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
1.12.20 22:31

Ja bych vam pujcila meho tchána 😀… jeste budete chtit toho sveho zpatky😁… muj je jako hrom do police. Netaktni a neomalenej. Velke male dite. Mam ho rada ale je to s nim fakt NAROCNY! Vypnout mobil neni reseni.Asi bych s i s nim promluvila primo. Nastavit pravidla a kompromis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.12.20 18:37

Jéjé, jak já tomu rozumím :mrgreen: taky mám otravného tchána a od té doby co je na nemocenské doma to je čím dál horší. Mě teda až tak ve velkém nevadí že chodí k nám nahoru za děckama, ale spíš furt dokola ty stejné kecy a to že když manžel přijede na víkend domů, tak automaticky počítá s tím že ten víkend stravíme v jeho společnosti a když si náhodou něco domluvíme, tak se urazí jak malý. A nejhorší jak jsme chodily na páteční pivko, po druhé už přišel za náma a udělal z toho tradici :zed: a sedět na zahradě se už vůbec nedá :lol: to tam je v cuku letu s flaškou. Ale dneska mám klid včera se urazil a celý den nevystrčil nos z pokoje :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13942
7.12.20 18:59

Založte si politickou stranu „Migranta do každé domácnosti“ a budete mít nejspíš klid. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová