Ovulace, cysta a vyvolávačka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5573
28.1.17 09:23

@Markulllka já mám cysty 3,5 a 2 cm a prsa mě taky nebolí, což je divné. Bolí vždycky před ms a bolela i v těhotenství. Asi počkám ty 2 týdny a jestli mrcha nedojde, objednám se na kontrolu. Už mám zpoždění skoro celý cyklus, v pátek bych měla podle kalendáře dostat další ms :?
@Bobby 17. Den? 8o já měla vyvolávačku jenom jednou před pár lety, tak si to už moc nepamatuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
28.1.17 09:25

@Saidy ja na ne chodila skoro rok v kuse a pokazde to bylo jinak…jednou treti den, jindy sedmy a pak zas paty…zalezi jak to tam ma telo nachystane…vlastne dostanes injekci progesteronu a z jeho spadu dostanes ms..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
28.1.17 09:39

@Saidy Ja jsem ms po revizi dostala az za 8 tydnu. Od te doby nic, uz to jsou opet 2 mesice. Podle ultrazvuku 18.1. mi doktor rekl, ze urcite ms dostanu, ale ze mi da vyvolavacku kvuli cystam. Proc jsem to jeste nedostala vazne nechapu, podle vseho jsem to mela dostat normalne. Mas nejake priznaky PMS? Me boli jen hlava a obcas je mi spatne. Taky kvuli cystam mam neuhasitelnou zizen a suchou pokozku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5573
28.1.17 10:10

@Markulllka já první ms po revizi dostala jako vždycky, druhá má 3 týdny zpoždění. Koupila jsem si kontryhel, tak čekám jenom než mrcha dorazí a začnu ho pít. Mě většinou jenom bolí prsa než to mám dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
28.1.17 11:51

@Saidy taky mam nakoupeny kontryhel a pak jsem jeste dostala hormony na ty cysty. Vse ale muzu zacit brat, az dorazi ms. To cekani je nekonecny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5573
28.1.17 11:53

@Markulllka jaké hormony jsi dostala? A už se snažíte o mimčo nebo čekáte? Mi doktorka říkala, že cysty by měly po vyvolávačce prasknout a odejít s MS, tak doufám, že to tak bude 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
28.1.17 12:01

Ja jsem dostala clostylbegit. Budu brat asi tu nejnizsi davku. Dostala jsem je, ze pry stena cyst je stejne tenka jako stena folikulu. Takze by mi mel pomoci jak s cystama, tak s otehotnenim. Mam problemy s nepravidelnou menstruaci. Ze jsem otehotnela, to je pry asi zazrak. Moc mi pomohl Gynex, ale ted vubec nepusobi. A jak mi doktor rikal, ze kazne i nevydarene tehotenstvi je dobrym prinosem pro zenino telo (nekdo rika, ze je pohnojeno), tak u me to melo opacny ucinek a cele se to pohnojilo :zed: :D Ano, jinak uz se snazime. Nema smysl cekat na druhou ms. Dokonce mi doktor rekl, ze neni ani problem dodrzet sestinedeli a zacit se snazit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5573
28.1.17 12:45

@Markulllka u mě to taky mělo opačný účinek, do potratu jsem měla pravidelný cyklus a teď tohle :D tak doufám, že se to upraví samo nebo bylinkama a brzo zae budou // na testu. Někde jsem četla, že na vyvolání ms je dobrá šalvěj, tak od včerejška zkouším a doufám, že to zabere :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
28.1.17 14:22

@Saidy A jak dlouho se snazite? Ja i pres nepravidelnost cyklu jsem otehotnela po 3,5 mesicich (po 2. ms). Muzu se zeptat kolik je Ti let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5573
28.1.17 14:28

@Markulllka snažíme se od června, za 3 měsíce (4. cyklus) se povedlo a v 8tt revize kvůli ZT (to bylo v půlce listopadu). Je mi bez pár dnů 27 :) Kolik je tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
28.1.17 14:36

@Saidy My jsme zacali v dubnu, na zacatku srpna jsem zjistila, ze jsem tehotna, na konci zari potrat v 10 tt. Je mi 27 :) a ted se to uz jenom veze, jeden problem za druhym…Kdyby aspon ta ms dorazila, tak bych myslela pozitivneji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5573
28.1.17 14:53

@Markulllka Nezbývá než doufat, že už konečně dojde a bude to v pořádku. Už jsem zkoušela všechny možné babské rady - horkou sprchu, červené víno, sex, šalvěj a nic. I když dneska po sexu bylo trošku krve, tak snad je to už za rohem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
28.1.17 15:09

@Saidy Jojo, to uz jsem taky vsechno zkousela :D Ja uz spinim 4 dny, ale skoro neviditelne a porad nic. Presne tak, nezbyva nam nez doufat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5573
28.1.17 15:13

@Markulllka já ani nešpiním, jenom hned po sexu červená a za pár minut už nic :( Jsem doufala, že se to rozjede a zas prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
28.1.17 16:11

@Saidy Tak ale uz aspon nejaky naznak, zapij to cervenym vinem a dej si na to horkou sprchu a do rana prijde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí