Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Koupila jsem si kontryhel na srovnání cyklu a maliník na plodný hlen, tak poctivě popíjím a doufám, že tenhle cyklus už bude normalní. Jenom uvažuju, jestli ten kontryhel je lepší 2× denně nebo stačí jednou ![]()
@Saidy Ahoj, tak já už to mám v plné parádě, bolesti jsou teda pořádné, ale zatím taková normálka
Taky dneska začnu pít kontryhel, asi 2× denně. Ten maliník si koupím taky
To by to bylo, aby to nebylo ![]()
@Markulllka super, sláva bylinkám, co?
maliník mi vůbec nechutná, je takový hořký, tak snad bude mít aspoň výsledky ![]()
@Saidy Přesně tak, bylinky jsou fakt účinné. Jsem tak ráda, že to přišlo, snad to vzalo i ty cysty, ale nevím nevím, čekala jsem, že to bude větší masakr…No, abych to nezakřikla ![]()
Kamarádka pila kontryhel jeden cyklus a už je v tom
Tak třeba i na nás se usměje štěstí ![]()
@Markulllka masakr možná ještě přijde, taky jsem ze začátku byla překvapená, že je to celkem slabé a pak jsem furt běhala na záchod měnit vložky
nebo budeš mít štěstí a nebude to taková hrůza ![]()
Doktorka říkala, ať přijdu po ms na kontrolu, tak uvidím, jestli cysty zmizely, snad jo
Jenom doufám, že mi ms brzo skončí, ve středu jdu na kontrolu, dneska jsem 4DC a asi se jí u mě líbí - nevypadá to, že by chtěla skončit, tak abych se nemusela přeobjednat ![]()
kéž by tento cyklus byl už normální, ideálně i s //. Ale nevím, jestli bych toho nechtěla moc najednou ![]()
@Saidy já se budu muset přeobjednat, do pondělí to asi neprejde…
ale co už, hlavně, že přišla. Taky bych ideálně chtěla //
ale raději budu stát pevne nohama na zemi. Myslím, že prvně se musíme zbavit cyst
A ty to máš stále tak silne?
@Markulllka Už to pomalu slábne, ale včera to pořád bylo tak na 3 vložky za den, tak snad už to skončí, dneska 5 DC a pořád červená
Co ty, rozjelo se to v jatka nebo v pohodě?
@Saidy prave to mam takovy celkem normalni. Je trochu silnejsi, ale ne moc. Tak na ty cca 3 vlozky. Myslim, ze se uz nerozjede vic. Ale konecne uz mam dobrou naladu
tak snad dlouho vydrzi ![]()
@Saidy jinak se uz muzeme pridat do skupiny snazilky unor 2017
![]()
@Markulllka je tu vůbec nějaká taková?
Já zatím asi skupinky vynechám, nějak to po tom všem nemám teď sílu nějak řešit, tak tomu nechám volný průběh a uvidíme, kdy se podaří. Piju kontryhel a maliník, tak by pro mě byl pro začátek úspěch, kdyby se mi srovnaly hormony ![]()
@Saidy jojo, taky budu rada, kdyz se to srovna. Kdyby se nahodou zadarilo, tak se taky zlobit nebudu
Ta skupina vznikla nedavno. Ale koukala jsem, ze se tam holky snazi i pres rok…to by me asi deprimovalo..
@Markulllka já už jsem v jedné skupince od června a je tam taková fajn parta. Většina už jich je sice těhotných, ale i tak jsou prima
Kdyby ses chtěla přidat, myslím, že nebudou mít námitky ![]()
@Markulllka zkoušíš ten maliník? Mi skončila MS, tak jsem zvědavá, jestli to bude mít nějaký vliv na hlen. Dočetla jsem se, že má podporovat správnou hormonální hladinu a zrání a uvolnění vajíčka, tak uvidíme za měsíc
Piju k tomu i kontryhel, tak jsem vážně zvědavá na výsledek ![]()
@Saidy ahoj, nene, zapomněla jsem si ho koupit
Asi zatím budu popíjet ten kontryhelovy a další cyklus přidám malinik. Taky jsem zvědavá, jak to bude vypadat tento cyklus. Stery mi dopadly dobře, tak jsem si oddychla. Tak to Ti ta MS přešla z ničeho nic, ze? A jak se ta Vaše skupina jmenuje?
@Markulllka pošlu ti odkaz do zpráv. Přešla celkem rychle, dneska jsem už jenom malinko špinila, tak zítra už snad bude úplně čisto ![]()