Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Saidy kez by, strasne hezky se to posloucha
Jen ta realita je ponekud odlisna ![]()
@Markulllka možná se něco začne dít, zkoumala jsem čípek a mám takový tmavý hnědočervený hlen, tak kéž by se mrcha chtěla rozjet..
@Saidy tak snad brzy prijde. Mne zase dneska boli zada, tak taky by mohla dorazit, mohla by to stihnout do zitra, nez pujdu na krev
Nekonecne cekani..
@Markulllka držím nám oběma palce, aby už nedělala cavyky a došla ![]()
@Saidy presne tak, nevim na co si hraje, damicka…Stejne bude muset jednou dojit, at uz sama nebo s pomoci. Trapka jedna
![]()
@Markulllka to je fakt
Ale mohla by sama, já hrozně nemám ráda, když mě cpou umělými hormony, tak se modlím ke všem svatým, aby se už rozjela. Zatím mám jenom pár tmavých kapek na intimce, tak snad zítra.. Co záda?
@Saidy tak to je super, to urco dojde. Porad boli, ale taky se porad nic nedeje
S hormonama to mam stejne. Mela jsem antikoncepci 7 let a lituju toho. Pak jsem vubec nemela ms. Tak jsem to zacala resit Gynexem, pupalkou, Sarapis mensis. A ono to funguje a to celkem dobre. Jenze ted uz na me nepusobi vubec nic…ani ty hormony ![]()
@Markulllka zkus šalvěj jako čaj, je to hnusné, ale pila jsem 3× denně hrnek a zdá se, že to pomohlo ![]()
@Saidy tak to je super, že to přišlo
Já stále nic, test dneska negativní. Podle píchání u vaječníků bych řekla, že se cysta zvětšuje ![]()
@Markulllka mě včera taky píchalo u vaječníku, třeba to bolí proto, že praskla ![]()
Zajímalo by mě, jestli je normální, že ms po vyvolávačce je extra slabá a zatím taková červeno-hnědá ![]()
@Saidy někde jsem myslím na to narazila, že je to normální. Ale třeba se to ještě rozjede v plné parádě. Kéž by praskla, ale nevím nevím…
@Markulllka už se to rozjelo, tak je to dobré, snad to ty cysty vezme s sebou
Ty jdeš k doktorovi zítra, že?
@Saidy nene, já byla dneska na odběru, jestli nejsem těhotná. Jsem je tam ujistovala, že je to zbytecny, že těhotná nejsem. Zbytečně mi léčbu oddalují. Pak jsem v práci, pak je víkend a až další týden se třeba dostanu na kontrolu. Ach jo, to je všechno tak nekonečný..
@Markulllka to ti jenom vzali krev a ani neudělali utz?
zkus tu šalvěj, koupíš to v lékárně za pár korun, 3× denně hrnek a třeba mrcha dojde. Podle herbáře má pomáhat vyvolat MS. Přinejhorším nepomůže a budeš muset stejně k doktorovi, ale já mám s bylinkami výborné zkušenosti a zdá se mi to pro tělo šetrnější než chemie ![]()
@Saidy zítra skočím do lékárny, pokud někde nezapadnu
zatím se poctivě prolevam červeným vínem…Jojo jen odebrali krev a zítra si mám volat. No jako bych nevěděla, co mi řeknou
T