Ovulace, cysta a vyvolávačka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5573
31.1.17 21:02

@Markulllka Já zítra možná skočím do práce, jestli dneska nevykrvácím. :D Jak jsem ráno měla obavy, že je to slabé, tak teď jsou to hotová jatka. A to jsem měla pocit, že jsem měla silnou první porevizní ms, to tak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
1.2.17 10:33

@Saidy To je tím, že Ti určitě praskla ta cysta, tak to je super :lol: No lepší silnější než žádná. Já stále a stále nic… Musím si skočit pro tu šalvěj a budu si vařit odvary z babského ucha :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
1.2.17 10:40

@Saidy dneska od rána mě všichni vytáčí. Ale až nenormálně. Teď to dovršila sestra z gynekologie, která jak jinak mi řekla, že krev je negativní a začala mě objednávat až na 20.2.!!! Tak jsem ji rázně vysvětlila, že mám cystu a že rozhodně nebudu čekat další měsíc. Ještě k tomu se mě zeptala, kdy jsem měla naposledy měsíčky…moje nervy…Hlavně, že ji to tam svítí na monitoru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5573
1.2.17 11:05

@Markulllka za měsíc?! A na kdy tě teda na konec objednala?
Asi je fakt, že lepší silná než žádná, ale to co mám teď je už trochu moc. Po cca 2 hodinách mi protekla vložka. Kdybych ji vzala a ponořila do kýble s krví, vypadala by stejně. To už mi nepřijde úplně normální.. 8o před revizí mi stačila jedna na den, při první porevizní 1 na 3-4 hodiny a teď taková jatka. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
1.2.17 11:27

@Saidy To tak bývá. Moje sestra po vyvolávačce měla silnou menstruaci. Musela si vložku měnit co hodinu a to několikrát protekla. Říkala, že to bylo strašný. Ty máš ještě navíc tu cystu, která asi praskla. Což je strašně fajn…Určo bude zítra už líp. Objednala mě nakonec na 6.2. teď v pondělí, což je teda skok :D Jinak už si vařím odvar z babského ucha, tak snad zabere :lol: :lol: To jestli potom dostanu, tak nechci vidět ty svoje jatka po tam dlouhé době :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5573
1.2.17 11:30

@Markulllka já to taky dostala po 2 měsících a teda síla :D snad se to začne už pomalu uklidňovat, jinak na mě drogerky vydělají :D
Snad to zabere, jenom se teda máš na co těšit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
1.2.17 11:33

@Saidy Normálně se i těším, hlavně ať už je tady :dance: Možná si pak na tyto slova vzpomenu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5573
1.2.17 11:35

@Markulllka beztak mrcha přijde, když ses objednala na gyndu, zákon schválnosti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
1.2.17 13:06

@Saidy to by mi nevadilo, aspoň bych tam nemusela :D jen ať přijde :D Za jak dlouho Ti zabrala ta šalvěj? Za 3 dny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5573
1.2.17 13:32

@Markulllka jj, pila jsem to 3 dny a 4. den přišla. Držím palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5573
1.2.17 13:32

@Markulllka jj, pila jsem to 3 dny a 4. den přišla. Držím palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
1.2.17 22:21

@Saidy Tak první den s šalvějí za mnou. Doufám, že to taky nebude mít dlouhé trvání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5573
2.2.17 07:51

@Markulllka snad na sebe nenechá dlouho čekat :) máš pms nebo teď vůbec ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
2.2.17 22:01

@Saidy v poslední době mám pocit, že PMS mám pořád. Myslím, že se mi zblaznily hormony, jen mě nebolí prsa. Jinak dneska slabounky hnedocerveny výtok, tak uvidíme :D keeeeez by :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5573
3.2.17 07:59

@Markulllka juu, že by? Taky jsem třetí den po šalvěji špinila a pak se to rozjelo, tak držím palce :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí