Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Saidy S tou skupinou ještě uvidím. Ani nevím, že jsou tady takové uzavřené skupiny
Taky se mi to už blíží ke konci, celkem hladký průběh ![]()
@Markulllka bezva
zítra jdu na gyndu na kontrolu, tak snad jsou cysty pryč a budu mít klid. Už by se mohlo zase začít dařit, poslední dobou se toho pokazilo už víc než dost..
@Saidy Tak jak jsi dopadla? Jdu na kontrolu 14. v úterý. Dneska mi skončila MS. Přesně tak, chtělo by to změnu k lepšímu
Už jsem si koupila ten maliník a chutná mi ![]()
@Markulllka Cysty jsou pryč, tak jsem ráda
Ptala jsem se, jestli tenhle cyklus už bude normální a doktorka říkala, že může být a nemusí. Po té injekci prý těžko říct, tak snad ![]()
@Saidy Tak to je super, že jsou pryč
No snad tento cyklus už bude v pohodě, když tak poctivě popíjíme ty čaje ![]()
@Markulllka taky v to doufám
Jsem to vzala s těmi bylinkami nějak poctivě. Po revizi mi sáček kontryhele stačil na 2 týdny, teď jsem ho vypila za týden a musela jsem si včera dokoupit ![]()
Budu pít asi do 14 DC a pak zase až dojde MS, tak snad se to rychle srovná..
@Saidy Jojo, kontryhel se pije do ovulace, po ní už ne. No uvidíme, jak se ty bylinky budou činit
Snad se nebude nic z toho opakovat. Jen si ještě musím počkat na ultrazvuk, jestli i u mě se ty cysty vytratily.
@Markulllka měly by, když ms došla
Jenom by mě teď zajímalo, jak dlouhý mám teď čekat cyklus ![]()
@Markulllka máš nějaké zkušenosti s vyvolávačkou? Já na ni byla kdysi dávno jenom jednou a jak ms došla, nasadila jsem HA, tak se v tom trochu ztrácím.. Ptala jsem se doktorky, jestli by tenhle cyklus už měl být normální a říkala, že první po injekci může být a nemusí, že je to jak kdy, tak přemýšlím, jestli mám vůbec čekat ovulku ![]()
@Saidy Tak to bohužel zkušenosti nemám. Já mám ještě ten clostylbegit, měla bych to mít teď pravidelně, včetně ovulace. Ale asi bych se chovala, jako kdyby jsi to měla mít vše pravidelně. Hlavně ty bylinky jsou fakt účinné, tak kdyby jsi měla tu ovulaci, aby jsi pak nepila kontryhel s maliníkem.
Ja mela cysty 5,5 cm a 4,5 cm a zmizely samy, nekde jsem cetla, ze na to pomaha koprivovy caj, tak jsem ho hojne pila a cysty zmizely s MS, jedna byla dokonce naplnena krvi.
Prvni cystu mi nejspise zpusobilo piti kontryhele, tak pozor.
@Markulllka ahoj, jak se vede? Pozoruješ na sobě nějaké změny? U mě se plodný hlen zatím nekoná a jsem 11 DC z 26 (cyklus před revizí) tak kdo ví, jestli tenhle cyklus vůbec bude ovulační ![]()
@Saidy Ahoj, celkem dobry. Jen jsem trochu nachlazena, tak snad to brzy přejde. Zatím žádné změny, jsem teprve 8 DC, tak se plně připravuji na příští týden, ktery by měl být plodný
Ale uvidím podle UTZ v úterý, co ty cysty…a ty nějak sledujes čípek?
@Markulllka kdysi jsem to zkoušela a zjistila jsem, že podle čípku poznám prd
Ale dříve jsem mívala hlenu tolik, že byl i na prádle nebo toaletním papíře a teď nic ![]()