Ovulace, cysta a vyvolávačka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5573
11.2.17 10:35

@Markulllka Dneska se mi zdá, že se něco začíná rýsovat.. Jestli jo, tak se tímto omlouvám maliníku, už jsem mu začínala pomalu křivdit, že je k ničemu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
11.2.17 15:50

@Saidy Ahoj, no tak vidíš :) Taky se u mě začíná něco dít, tak uvidíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5573
13.2.17 11:31

@Markulllka Ahoj, tak jak to u tebe vypadá? :) Já asi měla o víkendu ovulaci, tak jsem zvědavá, jestli z toho něco bude. Sice ovu nijak nesleduju, ale chlapa jsem skoro nenechala vylézt z postele, jakou jsem měla chuť. Už si ze mě dělal srandu, jestli má skočit pro kýbl studené vody, aby mě trochu zchladil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
13.2.17 12:16

@Saidy Ahoj, no já myslím, že se mu to určitě líbilo, ještě aby si stěžoval :D No já jsem 11 DC a dneska mě bolí podbřišek, ale na ovulaci je ještě asi brzy. Zítra jdu na UTZ kvůli těm cystam. Myslíš, že by tam mohla vidět ovulaci, nebo že se něco chystá? Trochu se bojím, že to bolení pořád souvisí s cystama. Jinak mám návaly horka, začalo to vcera, mivas to taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5573
13.2.17 12:46

@Markulllka návaly horka sem tam mívám, ale jestli to souvisí s ovu jsem nikdy nevypozorovala. Ale já na sobě ovu poznala vždycky jenom podle hlenu, jinak jsem žádné příznaky nikdy neměla :think: Podbřišek/vaječníky mě bolely i po ms a na utz byla volná tekutina po cystě, tak to možná bude tím :nevim:
Folík by mohl být vidět si myslím. Za jak dlouho má vlastně ten Clostík vyvolat ovulku? Držím palce, pak dej vědět, jak jsi dopadla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
13.2.17 13:26

@Saidy no právě by mělo být po něm vše pravidelně. Cyklus 28 dní a ovulace kolem toho 14DC. Jsem zvědavá, co mi zítra řekne na UTZ. Právě teď žádný hlen nemám, tak si říkám, jestli ty cysty zmizely..Zítra budu 12DC, tak by mohlo jít něco na UTZ vidět..Zítra hned napíšu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5573
14.2.17 07:35

@Markulllka Dneska jsem 15 DC a máme pojištěno za posledních pár dnů hned několikrát, tak doufám, že tam za 2 týdny budou //, když už se chudák chlap pár dnů kvůli mým chutím nevyspal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
14.2.17 08:39

@Saidy to by to bylo, aby to nebylo :D Kolem oběda jdu na ten UTZ, tak se potom ozvu. Já bych si tak přála, aby to dopadlo dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
14.2.17 11:57

@Saidy tak už jedu od doktorky. Cysty nemam, jupí :D Jinak mi tam roste 1 folikul…Prý o víkendu se máme snazit. No super, přítel je zrovna od pátku do pondělí pryč… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5573
14.2.17 12:00

@Markulllka prima :palec: musíš na něj skočit než odjede a hned jak se vrátí, oni spermouši chvilku vevnitř vydrží :) Kolik DC jsi dneska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
14.2.17 13:11

@Saidy jojo, v pátek ráno před prací a v pondělí po práci. Ale řekla mi doktorka spoustu věcí. Poslala přítele na spermiogram a mě na mojzisovu metodu a bude mi dělat hormonální profil. Říkala, že za tím zamlklym těhotenstvím může klidně být štítná žláza či nekvalitní spermie :nevim: Ze kdyby to tak bylo, tak se to muze při dalším těhotenství opakovat..Dneska jsem 12 DC. A ty jsi vdaná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5573
14.2.17 13:28

@Markulllka jj, jsem vdaná cca 3/4 roku. Na štítnou žlázu mi dělali testy před 2 lety u obvoďáka a byly v pohodě :think: Je fajn, že si tě tak hlídají. Ale věřím, že to byla hloupá náhoda a příště už to bude v pořádku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5573
14.2.17 14:31

Teď mě pobavil manžel. Psal mi, že je v práci dneska úplně mrtvý, tak jsem mu odepsala, že dneska může jít spát po večerníčku, že slibuju, že už budu hodná a on na to "To na Valentýna nic nebude? :( " :lol: Prý se vyspí, než přijdu z jazykovky :lol: :lol: Na to, jak o víkendu brblal nějak chytil druhý dech :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
14.2.17 18:34

@Saidy no já si myslím, že mu to musí vyhovovat, vždyť je to chlap :D
Já se právě desim toho, co nám tam zjistí, třeba bude vše OK a brzy se nam zadaři :lol: jen je to všechno takové zdlouhavé. Výsledky hormonů budou až někdy v březnu, až to zase někdy dostanu a pak se teprve nasadí léčba. Takže to bude někdy v dubnu když dobře…Takže nejdříve budu těhotná v květnu, když půjde všechno tak jak má :think: Nebo se stane zázrak a půjde to samo a dobře to dopadne. Asi nad tím moc přemýšlím. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5573
14.2.17 20:32

@Markulllka ale budete se snažit, ne? Když už se cpeš hormonama.. Věřím, že to bude dobré a měly jsme jenom smůlu. Sestřenka měla ZT v létě a teď už je ve 4. měsíci a všechno je v pořádku, znám takových případů víc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí