Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Markulllka za chvilku vyrážíme na ples, tak si tam asi to víno dám, večer možná stihneme ještě večerní rozcvičku a to by bylo aby nebylo
Nevíš, co se s tím bude dělat, když mrcha po vyvolávačce nedojde?
@Saidy Jee tak si to uzijte
To prave nevim, asi dalsi vyvolavacka, pokud poroste tak i mozna laparoskopie, ale nevim, nemam s tim zkusenosti
Snad prijde, taky si jdu nalit sklenku ![]()
@Markulllka víno jsem si nakonec nedala, neměli rozlévané a jako abstinenta by mě celá lahev zabila. Ale začala mě včera bolet prsa, tak snad už je to za rohem ![]()
@Markulllka ahoj, tak jak to u tebe vypadá? Mě trochu bolí prsa a ms pořád nikde. Uvažuju, jestli mám volat na gyndu, že vyvolávačka nepomohla nebo ještě čekat ![]()
@Saidy ahoj, no mně taky ještě nedorazila. Dneska budu volat na gyndu. Prsa mě nebolí, jen občas, ale jen chvilku a pak zase nic
Stejně si myslím, že mi řekne ať ještě pár dnů počkám…
@Markulllka a zkoušela jsi teď někdy test? Já dělala v pátek a byl negativní, tak nechápu, čím to že nedošla.
@Saidy jo dělala, ve čtvrtek a byl negativní. Dělala jsem ho teda až k večeru, ale určite nejsem. Neboli mě prsa, tak si myslím, že ani být nemůžu. Myslím, že za to může ta cysta.
@Markulllka podle bolesti prsou já to nepoznám, bolí mě před každou ms a úplně stejně bolela i v těhotenství. Teď bolí 3. den, ale tak nějak jinak než jsem zvyklá. Asi ještě počkám do středy, to budou 2 týdny po injekci a když nedojde, zavolám na gyndu. Ach jo, kéž by dorazila, už jsem z toho nešťastná ![]()
@Saidy tak jsem tam volala, ze jsem mela vysokou sliznici a ze po vyvolavacce jsem to mela dostat. Zitra jdu na krevni testy, aby 100% vyloucili tehotenstvi. Tehotna urcite nejsem, to citim.. ![]()
@Markulllka tak držím palce, ať to dobře dopadne, pak dej vědět ![]()
@Saidy no ja vim, ze nejsem, to bych poznala. Snad to nebude nic vazneho…Urcite dam vedet, vysledky budou ve středu.
@Markulllka snad to bude nějaká maličkost a začne se to hýbat správným směrem u nás obou ![]()
Včera mi moje 23letá sestřenka oznámila, že je ve 14. týdnu (čeká druhé dítě). Měla jsem z toho slušnou depku, má termín o měsíc později, než jsem měla mít já.
@Saidy to znam moc dobre, kdyby aspon vsechno fungovalo tak jak ma, ze? Clovek se snazi dohnat to, co zameskal. Ja uz moc casu nemam, termin jsem mela v dubnu. Jako by to nestacilo, tak me musi trápit cysty..ach jo…to se jeste desim výsledků steru. Snad se na nas taky brzy obrati stesti ![]()
@Markulllka já měla termín na konci června, tak snad v té době už dávno bude zdravé miminko v bříšku
Výsledky budou určitě dobré, pak ms a // ![]()
@Saidy kez by, strasne hezky se to posloucha
Jen ta realita je ponekud odlisna ![]()