Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dcera nám spadla z gauče a měla sedřený nos(letela jsem k doktorce-večír na pohotovost) tam konstatovali, že ji nic není(bylo ji cca 7měsíců), no asi za týden spadla manželovi z přebalováku, znova jsem to ordinovala naše doktorka, tak jsem letěla k ní, nic ji naštěstí nebylo, jen si všimla modřiny a odřeniny staršího data-tak jsem přiznala, že nám před cca týdnem sletěla z gauče. Se strašně smála a prosila mne abych přestala s dětma házet z nábytku, já z toho vykulená, tak mi vyprávěla jak naši sousedi samo neúmyslně omlacovali jejich mimino a pak k ní lítali. Neboj, to jsou věci co se prostě stávají, žádná sociálka nepřijde a když, tak na žádost EX co by třeba děti rád do péče, ale určo ne kvůli pádu, při kterém se naštěstí nic moc nestalo.
@Anonymní píše:
Dobrý den prosím o zachování anonymu :/ včera se nám stala tragédie:( syn rok a půl nám spadl ze schodůvypadá to, že starší syn otevřel dveře na schody a nebo, že je někdo z nás blbě zavřel
já to samozřejmě děsně obrecela celý den
synovi naštěstí není nic vážného, ale vylámal si tři zuby
:'( jenže o co mi jde
samozřejmě to nebylo úmyslně a za rok a půl jeho jediný úraz… A mě všichni děsí a straší, že kvůli tomu budeme mít za zadkem sociálku a že svěří děti bývalému
![]()
máte s tím někdo prosím zkušenosti? Nechci o děti přijít a do teď si ten úraz vycitam:(
Chápu, že jsi vyděšená, ale nic vážního se nestalo. Kamarádce se dvouletá dcera zmrzačila už 2×, jednou si rozsekla hlavu na plavání, podruhý se tuším o něco hodně řízla a ani jednou na ní sociálka nepřišla.
Podezření na týrání samozřejmě mít nemůže
syn dostane přes zadek jen, když se vzteká a to kolikrát ani to ne spíš jo poslem do pokoje se vyvztekat
mě dělá problém na prcka jakým koliv způsobem sáhnout
i ten pád který se stal včera ráno jsem obrecela ještě večer a do teď si to vycitam:(
Jaka socialka proboha
nas prostredni si ve 2,5 ulomil taky 3 zuby, a nikdo u nas teda nebyl, nikdy, skrz to ![]()
Zakladatelko klid, sociálka nepříjde. Nám se stalo něco podobného.
Před Vánoci spadla naše 4letá taky z cca 10ti schodů a žádná sociálka u nás nebyla. Stane se, takže klid ![]()
@Anonymní píše:
No pro mě to bylo šílené :/ zachránilo ho jen to, že měl na sobě kombinézu silnou jinak by dopadl hůř :/ a prý to na sociálku hlásí sám lékař z pohotovosti, že musí prý hlásit každý úraz dítěte
Pekna blbost.Syn v roce a asi 2 mesice venku spadl na obrubnik a zarazil si horbi zuby do dasne, ve 2 doma bezel spadl na roh lavice a rozsekl si pusu(3 stehy z venku 4 uvnitr ppusy) 2 mesice na to vylezl na obyvaci stenu spadl a zlomil si ruku. A kupodivu u nas ani jednou nebyla socialka
Jste zlatý moc děkuji
teď už jen aby ex z toho nedělal kovbojku:/
@Anonymní píše:jestli je takový že ti chce delat zle rak mu o padu ze schodů rozhodně neříkej…zakopl, spadl na pusu přímo na zuby, hotovo.
Jste zlatý moc děkujiteď už jen aby ex z toho nedělal kovbojku:/