Panic ve 35 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2603
27.2.22 13:23
@Kockazvysocan píše:
Nesouhlasím s tebou. Já se teď taky seznamuju a troufnu si říct, že oproti @Templář jsem sebevědomá, zkušená žena a nekde to vždycky takhle hladce. Nemám problém se seznámit, ale najít z toho vztah je horší.
Chápu, že @Templář je na tom o poznání hůř a rozhodně neni terčem posměchu, jen to prostě má těžší

Ještě když čtu tu tvoji situaci, místo rad a úvah by možná bylo lepší, kdybys ho oslovila soukromou zprávou. Potřebuje zaučit, je nesmělý a ty bys to zvládla víc než dobře. Samozřejmě při nějakém osobním setkání bys třeba viděla a couvla z toho. Já nevím jaký on je. Nejde nikoho jinému nutit. Ale kdyby vypadal normálně, tak proč nemít chvíli mladšího partnera? Doba, kdy se ženská za mladšího styděla je dávno pryč, dnes to je moderní. A pro něj při jeho nesmělosti by byla lepší nějaká zralejší, trošku i jako máma. Myslím že tvůj věk je pro něj ideální, on asi nepotřebuje 25 letou pitomou holku, co se mu bude smát a bude lidsky nezralá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mazliceksamdoma
27.2.22 13:28

Dobrý nápad.

• Citovat
  • Upravit
22566
27.2.22 13:56
@Náhodný host píše:
Odlišil bych dvě věci, najít si někoho ideálního, když se dá vysoko laťka a člověk zas sám tolik nenabízí ne z vlastního pohledu, ale pohledu druhé strany, tak to je problém. Ale proč nezačít méně závazným vztahem, kde tolik neočekávám? Líbí se, je sympatickej, proč nezkusit ten sex. Neříkám vyspat se s bezdomovcem ale je potřeba aby ten muž měl třeba nadstandardní příjem? Jak se lidi k sobě hodí se víc pozná časem. Někdo dělá dobrý první dojem ale klame to, něco vyjde napovrch později. U někoho zas opačně.Dnes není nic neobvyklýho, že jsou dvojice jen na sex. Ona má kamaráda aby spolu měli sex, v řadě případů to pak přeroste v plnohodnotný vztah. Jinde lidi jsou partneři spolu, nemusí být manželé. A stejně se rozejdou. Já nikomu neradím promiskuitu, ale nějaký dlouhodobější vztah kde to je čistě za účelem sexu, proč ne. Lidi se pak poznají víc, klidně se do sebe zamilujou. Tady on má problém že ten sex neměl. Problém je v něm, má plno zábran. Jinak si myslím, že není tak těžké sehnat partnerku k sexu. Myslím obecně, ne že někdo se třeba seznámí snadno. A rozumný výběr tu být může, jen se prostě nedává tolik podmínek jako když někdo chce životního partnera.

Tak já nikdy nikde nepsala, že by byl problém najít někoho na sex, to bych mohla mit 3 do týdne, ale to mě zatím neláká.

Příspěvek upraven 27.02.22 v 16:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Templář
27.2.22 14:08

@Náhodný host Stojím ve všem nohama pevně na zemi. Nestřílím výš než mám sám nabito. Obrovské nároky na ženu a seznámení jsem nikdy nekladl. Když se podívám do zrcadla a taky do peněženky, tak moc dobře vím, co můžu ženě nabídnout. Jsem samostatný, žiju sám, starám se o domácnost, umím péct, něco uvařit taky umím. Mám svých pár koníčků a zájmů. Neholduju žádné závislosti. Nejsem asi ani typický asociální introvert. Z povahy svého povolání to ani nejde a komunikovat s lidmi musím a samozřejmě také s ženami. Problém celý život u mě je, že jakmile jsem se kdykoliv byť jen náznakem pokoušel o něco víc a žena se mi líbila, tak to vždy skončilo špatně. Doopravdy jsem v životě chodil jen s jednou dívkou ještě v době puberty a bylo to pár měsíců, nikdy jsme se tehdy ani nelíbali a ani nedrželi za ruce, no a pak jako by to u mě všechno skončilo. Líbila se mi strašná spousta dívek, ale bál jsem se je oslovit. Jediné, co si troufnu tvrdit je, že tak z 90% je všechno o vzhledu. A v tom jsem měl od dospívání problém. Jsem vysoký, hodně vyzáblý, dodnes trpím akné a mastnou pletí. Snad od deváté třídy se mi začaly dělat na hlavě kouty, takže zatímco kluci byli vlasatí a měnili účesy podle módy a co frčelo, já bohužel abych nevypadal jako úplný d**il tak mám celý život jeden střih a to 4 nakrátko. Dlouhou dobu jsem nosil brýle, takže jsem byl celý život lůzr. Vyrůstal jsem jen s mamkou a babičkou. Bez otce a mužského vzoru. Když jsem dospíval, tak jsem si neměl ke komu jít pro radu, pomoc. Byl jsem i šikanovaný holkama. Všechno tohle dohromady udělalo že mě mix, i duševní, kterým jsem teď. Chci změnu, ale nevím kde a jak začít. A vím, že mi už moc času nezbývá ten vývoj otočit. Věk je neúprosný. Řeknu to tak. Těžko posoudit člověka, který toto nikdy nezažil. Zklamaní, pády, nezdary tím vším si každý člověk v životě projde, ale musí za každé situace vidět tu naději a to světlo na konci tunelu. Já si už ale připadám jako ten křeček v kolečku, co každý den naskočí a běží a běží,…bez účelu… A tady je každá rada drahá. A bohužel i tohle ženy vnímají. Možná tu zoufalost v mých očích, sebevíc se jí snažím potlačit. Těžko se to popisuje. Tady se bavíme o tom si někoho najít za účelem třeba jen toho sexu, ale tam musí být taky určitá chemie, možná o to větší. Protože musí přebít ty povahové stránky člověka.

• Citovat
  • Upravit
2603
27.2.22 16:38
@Kockazvysocan píše:
Tak já nikdy nikde nepsala, že by byl problém najít někoho na sex, to bych mohla mit 3 do týdne, ale to mě zatím neláká.Příspěvek upraven 27.02.22 v 16:04

Já nemyslel vztah na jednu noc, ale myslel jsem najít si kamaráda na dlouhodobější vztah, kde to bude primárně o sexu. Tady samozřejmě to chce předem vyloučit určité typy lidí, co nesednou. Ale nemí tu laťku tak vysoko, jako když chce někdo životní vztah. Potom obvykle ten vztah stejně přeroste, jen o sexu to pak obvykle není.

Četl jsem, co nám tazatel napsal o sobě. Asi bych se měl omluvit za to doporučení mu posloužit zaučením. Co napsal, tak bych se neodvážil to nějaké ženě radit. I dřív to bylo zčásti v nadsázce, zčásti vážně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
27.2.22 16:49
@Templář píše:
@Náhodný host Stojím ve všem nohama pevně na zemi. Nestřílím výš než mám sám nabito. Obrovské nároky na ženu a seznámení jsem nikdy nekladl. Když se podívám do zrcadla a taky do peněženky, tak moc dobře vím, co můžu ženě nabídnout. Jsem samostatný, žiju sám, starám se o domácnost, umím péct, něco uvařit taky umím. Mám svých pár koníčků a zájmů. Neholduju žádné závislosti. Nejsem asi ani typický asociální introvert. Z povahy svého povolání to ani nejde a komunikovat s lidmi musím a samozřejmě také s ženami. Problém celý život u mě je, že jakmile jsem se kdykoliv byť jen náznakem pokoušel o něco víc a žena se mi líbila, tak to vždy skončilo špatně. Doopravdy jsem v životě chodil jen s jednou dívkou ještě v době puberty a bylo to pár měsíců, nikdy jsme se tehdy ani nelíbali a ani nedrželi za ruce, no a pak jako by to u mě všechno skončilo. Líbila se mi strašná spousta dívek, ale bál jsem se je oslovit. Jediné, co si troufnu tvrdit je, že tak z 90% je všechno o vzhledu. A v tom jsem měl od dospívání problém. Jsem vysoký, hodně vyzáblý, dodnes trpím akné a mastnou pletí. Snad od deváté třídy se mi začaly dělat na hlavě kouty, takže zatímco kluci byli vlasatí a měnili účesy podle módy a co frčelo, já bohužel abych nevypadal jako úplný d**il tak mám celý život jeden střih a to 4 nakrátko. Dlouhou dobu jsem nosil brýle, takže jsem byl celý život lůzr. Vyrůstal jsem jen s mamkou a babičkou. Bez otce a mužského vzoru. Když jsem dospíval, tak jsem si neměl ke komu jít pro radu, pomoc. Byl jsem i šikanovaný holkama. Všechno tohle dohromady udělalo že mě mix, i duševní, kterým jsem teď. Chci změnu, ale nevím kde a jak začít. A vím, že mi už moc času nezbývá ten vývoj otočit. Věk je neúprosný. Řeknu to tak. Těžko posoudit člověka, který toto nikdy nezažil. Zklamaní, pády, nezdary tím vším si každý člověk v životě projde, ale musí za každé situace vidět tu naději a to světlo na konci tunelu. Já si už ale připadám jako ten křeček v kolečku, co každý den naskočí a běží a běží,…bez účelu… A tady je každá rada drahá. A bohužel i tohle ženy vnímají. Možná tu zoufalost v mých očích, sebevíc se jí snažím potlačit. Těžko se to popisuje. Tady se bavíme o tom si někoho najít za účelem třeba jen toho sexu, ale tam musí být taky určitá chemie, možná o to větší. Protože musí přebít ty povahové stránky člověka.

Myslím, že tady by to chtělo radu odborníka, nějaký psycholog a možná i psychiatr. Každá žena nebo vůbec každý člověk vnímá osobnost druhého člověka. O vzhled jistě jde a ne málo, ale znám X lidí, co se seznámili a opravdu krasavci nejsou. Nejen muži, ale i ženy. Ale znám i hezké a úspěšné lidi, co si nenašli/y partnera dost na úrovni. Zájem o ně byl ale ony měly laťku moc vysoko. Vztah není potřeba jen najít, ale umět i udržet. Z popisu, co jsi tady dal, se obávám, že ani toto by moc nešlo. Tady nejde o to se naučit souložit, to je velmi snadné, tady je problém ta minulost. Nebo spíš minulost která stále zůstává přítomná v tvé osobnosti, vlečeš ji s sebou jak ranec na zádech. Tady by to chtělo nějakou odbornou terapii, to vztah se ženou suplovat nemůže. Stejně jako je zhouba, když vztah s partnerem má nahradit třeba pocit chybějícího otce nebo matky, tak to je docela zátěž. Co jsi popsal, tak to každá žena vycítí a před takovým uteče. Radil bych pomoc od odborníků, pak by mělo fungovat i to navázání vztahu. Tady můžou lidi napsat dobře míněné rady, ale nenahradí to profesionální studované odborníky. Věci, co jsi uvedl jsou daleko větší kalibr, že jsi neměl zatím sex se ženou je vedle toho nepodstatná věc. I když je to důsledek toho, co si v sobě neseš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Templář
27.2.22 17:12

@Náhodný host Přesně i nad tím jsem uvažoval. Existuje i kineziologie. Odblokování mysli. Taky si myslím, že tam někde v podvědomí mám velký blok. Vždyť jsem heterosexuální jedinec, ženy se mi od dospívání líbí, přitahují. Jen ten blok je oslovit. Zkoušel jsem to teď třeba na Valentýna. Řeknete si, hloupost…ale.. Koupil jsem růži a úplně cizí mladou ženu jsem oslovil na ulici, popřál jí hezkého Valentýna a daroval jí tu květinu. Ulevilo se mi trošku, protože se po dlouhé době na mě opět jedna žena hezky usmála, poděkovala a říkám si… aspoň jedné neznámé jsem tím třeba zlepšil den. Já se v té chvíli cítil taky až pozoruhodně dobře, takže taky to úplně není o tom, že bych se ženami nedokázal komunikovat. Jak jsem psal, i musím. Ale někde tam je blok. Možná ta šikana z jejich strany kdysi, ještě na základní škole. Možná ta výchova v dětství, kdy jsem neměl žádný mužský vzor. Neměl jsem nikdy tu tendenci jako ostatní kluci děvčata provokovat, kecat s nimi. Když už to přišlo a zkusil jsem to, vysmála se dotyčná, utrousila pár nehezkých vět a konec… Řekl jsem si, v dospělosti to bude lepší. No a stalo se, co jsem taky popisoval. Zamiloval jsem se do jedné ženy, stýkali jsme se spolu. Výlety, kecání, atd… Jeden večer jsme se u ní opili a skončili u divokého líbání, objímání, hlazení, prý cítila taky něco víc, ale pak konec… Přestala komunikovat, na nic nereagovala, začala lhát, vymlouvat se. Prostě to dopadlo hodně špatně. Rozváděla se. Na mě si jen udržela sebevědomí, potřebovala se pomstít citově na někom za svého nevěrného manžela, potřebovala vrbu, převozníka a pak mě odkopla. To vám taky moc nepřidá. Zvlášť, když poprvé v životě se s někým líbáte, držíte za ruce, je tam to teplo, hlazení, doteky. To krásné. A pak se z té ženy vyklube lhářka a pomstychtivá žena. A to té ženě bylo 40 let. Takže i taková špatná zkušenost jen podpoří tu nedůvěru v ženy obecně.

• Citovat
  • Upravit
22566
27.2.22 17:24
@Náhodný host píše:
Já nemyslel vztah na jednu noc, ale myslel jsem najít si kamaráda na dlouhodobější vztah, kde to bude primárně o sexu. Tady samozřejmě to chce předem vyloučit určité typy lidí, co nesednou. Ale nemí tu laťku tak vysoko, jako když chce někdo životní vztah. Potom obvykle ten vztah stejně přeroste, jen o sexu to pak obvykle není.Četl jsem, co nám tazatel napsal o sobě. Asi bych se měl omluvit za to doporučení mu posloužit zaučením. Co napsal, tak bych se neodvážil to nějaké ženě radit. I dřív to bylo zčásti v nadsázce, zčásti vážně.

Já taky nemluvím o jednorázovce, nabídky na pravidelný sex jsou, ale jak říkám, zatím mě to fakt neláká.
Mě teda Zaučovani nenapadlo, jen jsem zodpověděla jeho dotaz, co ženy na mužích přitahuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106067
27.2.22 17:38
@Templář píše:
@Náhodný host Rozhodně nemám potřebu nějak tady trollit. Téma jsem oživil, bohužel se tady cca posledních 30 stránek řešil bohužel úplně někdo jiný, respektivě jiná (žena). Pro mě to třeba problém je. Mám strach nějakou oslovit. To, co pro většinu chlapů je třeba normální, tak pro mě je prostě velký problém. Nemám ani tak strach z odmítnutí, to k tomu asi patří, ale bohužel z hnusného odmítnutí od žen. Z jejich pomsty, naschválů, atd. A bohužel mě v tom utvrdila i poslední zkušenost, ze které nejsem ještě teď úplně v pohodě. 40-ti letá dospělá žena si ze mě udělala jen legraci, pohrála si semnou, byl jsem vrbou, převozníkem a zprostředkovaně jsem byl oběť pomsty za bývalého manžela v době, kdy se rozváděla. Chování na úrovni 15-ti leté puberťačky mě bohužel jen zase utvrdilo, že opravdu citově se angažovat u žen je sázka do loterie, kdy většinou nevyhraješ. Možná taky důvod, že jsem i teď v 35 letech sám, neměl jsem nikdy sex a ani vztah… Prostě se žen bojím. Asi tak. Nechci ale zůstat sám, nikoho jiného v životě nemám. S rodinou se nestýkáme, nemám sourozence a jen pár kamarádů, kteří ale žijí,,normální'' životy. Co mám tedy dělat? Nechci se litovat, chci to změnit, ale vnitřně prostě každý pokus zatím dopadl tragicky a dost mě zdeptal. Proto tady třeba pokládám tyto otázky mířené třeba touhle anonymní cestou na ženy. Ony přece snad dokážou zodpovědět, co vlastně je na chlapech zaujme.

Mně se třeba musí aspoň trochu líbit a musí fungovat komunikace přirozeně co se týká první schůzky. Pak už záleží, jak se to posune dál. @Templář

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
27.2.22 17:45
@Templář píše:
@Náhodný host Přesně i nad tím jsem uvažoval. Existuje i kineziologie. Odblokování mysli. Taky si myslím, že tam někde v podvědomí mám velký blok. Vždyť jsem heterosexuální jedinec, ženy se mi od dospívání líbí, přitahují. Jen ten blok je oslovit. Zkoušel jsem to teď třeba na Valentýna. Řeknete si, hloupost…ale.. Koupil jsem růži a úplně cizí mladou ženu jsem oslovil na ulici, popřál jí hezkého Valentýna a daroval jí tu květinu. Ulevilo se mi trošku, protože se po dlouhé době na mě opět jedna žena hezky usmála, poděkovala a říkám si… aspoň jedné neznámé jsem tím třeba zlepšil den. Já se v té chvíli cítil taky až pozoruhodně dobře, takže taky to úplně není o tom, že bych se ženami nedokázal komunikovat. Jak jsem psal, i musím. Ale někde tam je blok. Možná ta šikana z jejich strany kdysi, ještě na základní škole. Možná ta výchova v dětství, kdy jsem neměl žádný mužský vzor. Neměl jsem nikdy tu tendenci jako ostatní kluci děvčata provokovat, kecat s nimi. Když už to přišlo a zkusil jsem to, vysmála se dotyčná, utrousila pár nehezkých vět a konec… Řekl jsem si, v dospělosti to bude lepší. No a stalo se, co jsem taky popisoval. Zamiloval jsem se do jedné ženy, stýkali jsme se spolu. Výlety, kecání, atd… Jeden večer jsme se u ní opili a skončili u divokého líbání, objímání, hlazení, prý cítila taky něco víc, ale pak konec… Přestala komunikovat, na nic nereagovala, začala lhát, vymlouvat se. Prostě to dopadlo hodně špatně. Rozváděla se. Na mě si jen udržela sebevědomí, potřebovala se pomstít citově na někom za svého nevěrného manžela, potřebovala vrbu, převozníka a pak mě odkopla. To vám taky moc nepřidá. Zvlášť, když poprvé v životě se s někým líbáte, držíte za ruce, je tam to teplo, hlazení, doteky. To krásné. A pak se z té ženy vyklube lhářka a pomstychtivá žena. A to té ženě bylo 40 let. Takže i taková špatná zkušenost jen podpoří tu nedůvěru v ženy obecně.

Tak tohle je samozřejmě špatně a chápu, že tě to semlelo. Ale upřímně, i chlapi tohle dělají, ale pravda, že Dneska bych si nejspíš otevřela lahvinku prosecca a udělala si hezký večer. Ale nejsem ve tvé situaci, tak si ze mě příklad neber. Nicméně ta zena byla špatná, ne ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Templář
27.2.22 18:04

@Kockazvysocan Nejsem naivní a vím, že stejně se dokážou zachovat i chlapi a bohužel je to většina případů. Ale bylo to celkově prostě špatně. Znal jsem tu ženu strašně dlouho. Měli jsme jako bývalí kolegové hodně dobrý vztah. Takže tam ta důvěra byla i to větší. Ten počáteční stres tam u mě nebyl, protože jsem jí už znal, takže i ta komunikace byla taková v pohodě. No a pak se stalo, co se stalo. Vyústilo to v nádherný večer, na malou chvíli jsem si připadal normální a šťastný. Udělal bych cokoliv na světě pro ní, aby byla šťastná. Na nic jsem si před ní nehrál, věděla jak žiju, kde pracuju. Věděla, že alespoň teď že začátku se sníží její životní standard, na který byla zvyklá. Několikrát jsem jí říkal, že nejsem a nikdy nebudu jako její manžel, věděla, že jsem nezkušený, že vlastně začínám.. přesto hovořila o tom, že cítí něco víc a došlo k čemu došlo. Nejhorší na tom je, že to byla nakonec jen hra z její strany, pomsta, chtít někomu ublížit za to, co se stalo mě. Bývalému manželovi se pomstít nemohla. Žije šťastně s novou přítelkyní, tak to udělala mě. Otevřít se citově jinému člověku je hodně velký risk. No a mě se opravdu nevyplatil. Tím spíše se ještě prohloubil ten strach z žen. Ale neuvěřitelným způsobem se to ve mě bije, protože vztah, sex i vše co k normálnímu životu patří, tak bych chtěl. Jak tady ale zaznělo a sám jsem nad tím také uvažoval. Nejspíše bude nejrozumnější vyhledat odborníka. Cesta bude dlouhá…

• Citovat
  • Upravit
22566
27.2.22 18:16
@Templář píše:
@Kockazvysocan Nejsem naivní a vím, že stejně se dokážou zachovat i chlapi a bohužel je to většina případů. Ale bylo to celkově prostě špatně. Znal jsem tu ženu strašně dlouho. Měli jsme jako bývalí kolegové hodně dobrý vztah. Takže tam ta důvěra byla i to větší. Ten počáteční stres tam u mě nebyl, protože jsem jí už znal, takže i ta komunikace byla taková v pohodě. No a pak se stalo, co se stalo. Vyústilo to v nádherný večer, na malou chvíli jsem si připadal normální a šťastný. Udělal bych cokoliv na světě pro ní, aby byla šťastná. Na nic jsem si před ní nehrál, věděla jak žiju, kde pracuju. Věděla, že alespoň teď že začátku se sníží její životní standard, na který byla zvyklá. Několikrát jsem jí říkal, že nejsem a nikdy nebudu jako její manžel, věděla, že jsem nezkušený, že vlastně začínám.. přesto hovořila o tom, že cítí něco víc a došlo k čemu došlo. Nejhorší na tom je, že to byla nakonec jen hra z její strany, pomsta, chtít někomu ublížit za to, co se stalo mě. Bývalému manželovi se pomstít nemohla. Žije šťastně s novou přítelkyní, tak to udělala mě. Otevřít se citově jinému člověku je hodně velký risk. No a mě se opravdu nevyplatil. Tím spíše se ještě prohloubil ten strach z žen. Ale neuvěřitelným způsobem se to ve mě bije, protože vztah, sex i vše co k normálnímu životu patří, tak bych chtěl. Jak tady ale zaznělo a sám jsem nad tím také uvažoval. Nejspíše bude nejrozumnější vyhledat odborníka. Cesta bude dlouhá…

Odborník je na místě :palec:. Hele, na rovinu, tohleto litovani sebe sama, šťourani se v minulosti, je víc asexuální než to, že jsi panic. Najdi odborníka, vyřeš to a uvidíš. Přála bych ti to.
Ta ženská byla prostě svině a nejspíš to měla vymyšlený dopředu, prober to taky s odborníkem..
A k tomu vzhledu -těžko říct, co u tebe znamená aknozni pleť, ale není dnes výjimkou, že j chlapi chodí na kosmetiku.
Vyzablej - no s tím nic neuděláš nejspíš, stejně jako já s větším zadkem, v tom bych zásadní problém neviděla. A brejle mě osobně přijdou vic než sexy, vždycky jsem chtěla chlapas brejlema a nikdy ho neměla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
27.2.22 18:51
@Templář píše:

Tvůj problém je, že sis našel krávu. Je to mrzuté, ale každému z nás se něco podobného bohužel stane vícekrát až mnohokrát. Je to ale určité poznání bojem, měl bys být schopen se z toho poučit, naučit se rozeznávat určité charakteristické rysy či móresy a příště se tak dokázat krávě tohoto typu vyhnout. Ano, leckdy takové poznání zanechá hluboké šrámy a zotavení trvá nějakou dobu, ale pamatuj - co tě nezabije, to tě posílí a trénink dělá mistra :dance:

• Citovat
  • Upravit
2603
27.2.22 20:30
@Kockazvysocan píše:
Odborník je na místě :palec:. Hele, na rovinu, tohleto litovani sebe sama, šťourani se v minulosti, je víc asexuální než to, že jsi panic. Najdi odborníka, vyřeš to a uvidíš. Přála bych ti to.
Ta ženská byla prostě svině a nejspíš to měla vymyšlený dopředu, prober to taky s odborníkem..
A k tomu vzhledu -těžko říct, co u tebe znamená aknozni pleť, ale není dnes výjimkou, že j chlapi chodí na kosmetiku.
Vyzablej - no s tím nic neuděláš nejspíš, stejně jako já s větším zadkem, v tom bych zásadní problém neviděla. A brejle mě osobně přijdou vic než sexy, vždycky jsem chtěla chlapas brejlema a nikdy ho neměla :mrgreen:

Ano, je to přesně jak píšeš. Litovat se, vrtat se v minulosti, jak mi lidi ublížili, to odradí daleko víc než akné. Tlak na vzhled a krásu je větší na ženy, na muže je menší. A je jiný, muž by měl být mužný a nemusí pak mít hezkou tvářičku, nevadí plešatá hlava.

Když píšeš u sebe, tak ten zadek, na tom tolik nezáleží. Naopak dost mužů má radši větší, někdy spíš vadí, že žádný zadek není. Když zadek je, tak navíc u části žen jde zmenšit. Když ona zhubne, tak má slabší stehna i zadek. Ale každá ne. Ale i štíhlá má jiný profil těla, je to ženská postava, boky jsou širší než u muže, tak to má být. Řada různých celebrit si zakládá na velkém zadku. Jiné zas na tom, že jsou celkově obézní. Když mají vysoké sebevědomí, tak kupodivu to zdaleka tak nevadí. Muži je pak berou jako přitažlivé. Netvrdím, že to platí na 100%, ale řekněme z 80% ano. Ty si můžeš u sebe myslet, že máš zadek větší a třeba partnerovi se to naopak může líbit, i když o tom nemluví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
27.2.22 20:32
@Kutil Tom píše:
Tvůj problém je, že sis našel krávu. Je to mrzuté, ale každému z nás se něco podobného bohužel stane vícekrát až mnohokrát. Je to ale určité poznání bojem, měl bys být schopen se z toho poučit, naučit se rozeznávat určité charakteristické rysy či móresy a příště se tak dokázat krávě tohoto typu vyhnout. Ano, leckdy takové poznání zanechá hluboké šrámy a zotavení trvá nějakou dobu, ale pamatuj - co tě nezabije, to tě posílí a trénink dělá mistra :dance:

Na takový problém narazí každý, člověk se nesetkává jen s pozitivními lidmi, ať jde o muže nebo ženy. Problém je, jak na to reaguje. Někdo by vztah, co se nezdravě vyvíjí včas utnul, nebo jí to chování zarazil. Někdo v tom zůstane a pak se lituje. Na blbý lidi člověk v životě naráží, s tím moc změnit nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí