Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já si myslím, že má úplně oprávněné obavy, stejně, jako určitě ty. Dítě je do života velká změna a naopak mi přijde zodpovědný, že o tom mluví s tebou. Nárok na to mít obavy máte oba stejný.. Oba budete rodiče
Takhle jsem doma vyváděla já a přítel mě musel uklidňovat, že to zvládneme a bude to dobrý. Mít obavy je úplně normální. To, že je ten druhej optimista a snaží se tě navnadit tak, že to bude vlastně fajn, hodně pomáhá. Třeba bude chvíle, kdy to popadne tebe. Chce to čas a bavit se o tom, že to spolu dáte.
Tak na obavy je trochu pozdě, to si měl srovnat už dřív. Ale do toho přijde. Znám tolik chlapů co nebyli zrovna žádný svatoušci a jsou to vzorní tatínkové.
Úplně v klidu. Jake si to uděláte, takové to budete mít. Je to na vás. U nás se nic nezměnilo. Jen máme dítě.
Gratuluji k miminku ![]()
Cekame se snoubencem taky dite.
Aktualne jsem na konci 4 mesice a za necele 4 mesice se berem
![]()
Jsme spolu dva roky a ctvrt.
Uz jsme dokonce rodice naseho andilka v nebicku, ktery se narodil na 6. mesici minuly rok, ale nebyl dost silny. Ty obavy jsou opravnene, ale je to prirozene ![]()
Musite se podporovat navzajem to je to nejvic, ja treba vim, ze ne kazdy by zvladnul to co my a po tomhle incidentu jsem si uvedomila, ze vzajemna podpora je to nejvic na svete co muzete mit na tom se stavi dlouhodobe vztahy ![]()
Ted si nejsem nicim jinym jistejsi pripravenejsi, ze budu dobra mama a on dobry tata.
Tak vzhuru do toho ![]()
Jo a zvladnout se da mimcem urcite vsechno kdyz se chce, tim partnera uklidni ![]()
Milujeme s mym budoucim manzelem cestovani, loni jsme byli v USA, Mexiku, Italii a v horách v Rakousku a to nejsme zadni milionari, umime v tom jen chodit a stihli jsme si nasetrit i na miminko.
Jelikoz mame narozeniny blizko od sebe a stejny rok, pristi rok tohouhle dobou budeme cerstvy 30catnici, rozhodli jsme se uz ted, ze malyho prcka vezmem s sebou do snoubencovo vysnene Malágy
a to to malicke bude mit necelych 7 mesicu v te dobe, vzdycky se to nejak da udelat i s penezi a cestovat ![]()
Dobrý den mám otázu s přítelem jsme měli nějakou dobu pauzu, a každý jame žili svůji život poté jsme se k sobě vrátili a snažili si udělat miminko, jenže podle doktorky se nám to povedlo 3 tydny po tom co jsme se k sobě vrátili teď už je to samozřejmě trochu delší doba protože podle doktorky jsem 8+1 ale podle menstruace bych byla 10+5 chtěla bych se zeptat jestli se otěhotnění počítá odedne splození?
@navrhovatelka180 píše: Více
Vždy se počítá od poslední MS, termín početi není jistý.
@Pidulka1991 děkuji, ale doktorka mi řekla že místo 10+5 jak by to mělo být od menstruace jsem 8+1
@navrhovatelka180 píše: Více
Mohla být ovulace později a miminko je tedy menši. Uvidíš na screeningu.