Partner nemůže mít děti - asi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35915
5.1.21 17:33

No, hlavně pokud teď hned nechceš děti, tak pěkně ochranu, protože tady je zázračných ihned těhotných neplodných plný fórum :lol: ne abys mu sedla na lep, že se nic přece stát nemůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.21 17:36

Holky strašně moc dekuju, alespoň mala naděje mi svitla!

Já se ho zeptám ale nechci hned, ať nemá pocit ze to je alfa omega a není z toho ve stresu. Ale jako mne přišlo, ze zadržoval slzy když o tom mluvil. Tak nevím jak moc vážný to je anebo zda se třeba cítí “min chlap” když mu to nejde atd. Je to asi hodně citlivé, já bych o tom dokázala mluvit lépe si myslím, ale neprošla jsem si tím, co on

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.1.21 17:37
@pikola píše:
No, hlavně pokud teď hned nechceš děti, tak pěkně ochranu, protože tady je zázračných ihned těhotných neplodných plný fórum :lol: ne abys mu sedla na lep, že se nic přece stát nemůže

Jj chráníme se, ae on prave prvně nechtěl, ze není potřeba… :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.1.21 17:39

@triss86 aha dekuji za vysvětlení :) to mi dodalo taky naději, ze s jiným partnerem to šlo. Já v to trochu doufám!

A jedna ezo věc, ale prý jsou ženy, co podvědomě s tím muzem dítě nechtějí a proste se to nikdy nepodaří

• Citovat
  • Upravit
4140
5.1.21 17:44

Tak dneska uz umi v carech doslova zazraky. Kdyz uz se neda najit ani jedina jedina použitelná spermie z ejakulatu (a ze vetsinou da), tak se daji ziskat i operativne.. Zalezi ale na jeho presne diagnoze no, to my tady muzeme jenom hadat.. Kdyby mel treba nejakou vrozenou poruchu chromozomu, treba klynefelteruv syndrom, tak to je pruser a jina cesta nez vyuzit darce neni. Ja chapu, ze te to takhke na zacatku vztahu vydesilo, ale jestli je to jinak super chlap, dala bych tomu sanci. Na myslenku a prijeti ditete jedine z ivf, natoz od darce si musi clovek zvyknout, nebo jak to rict. Unahlene bych nic nezavrhovala a neodsuzovala jednim smahem.. I ten vztah k tomu musi dozrat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
5.1.21 17:45

Já se s manželkou snažil o dítě 6 let, byly jsme oba na vyšetření. Žena byla naprosto v pořádku ale můj spermiogram dopadl hodně bídně, doktor mi dal maximálně 5% šanci počít přirozeně
Pak jsme si koupili svůj vlastní byt a začali ho tvořit k obrazu svému, takže myšlenky na miminko šli zatím stranou, a po pár týdnech manželka zjistila že je těhotná.
Takže to může být i v hlavě, kdo po něm hodně touží, jde to hůř, to je můj názor.
Určitě bych to nevzdávál a nechal tomu volný průběh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.21 17:47

@Pajka89 Dekuju moc za další cenné info. Jdu googlit!:) Jinak já ho neopustim, je mimořádně skvělý člověk, jen bych si strašně přála vlastní děti a ideálně přirozenou cestou. Ivf zvládnu, dárcovství velmi tezko, ale tak je to cesta no. I když myslím ze on by toto nechtel, to by do toho šel už s ni. Oni se rozešli jen proto ze byli psychicky na dne ze nemají děti, jinak měli prý krásný vztah

• Citovat
  • Upravit
35915
5.1.21 17:47
@Anonymní píše:
Jj chráníme se, ae on prave prvně nechtěl, ze není potřeba… :?

Jo jasně, není potřeba :roll: ani smykem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.21 17:49

@Seraph angel moc gratuluji k miminku :srdce: A za dodání naděje dekuji.

Já tomu verim, ze proste to půjde! Ze jsou páry kde to nefunguje dohromady, ale s nekym jiným to muže jít hned. Kez by to tak bylo!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

Kamarádky chlap byl ženatý a o vlastní dítě se snažili 10 let a nevyšlo to, rozvedli se.

S kamaradkou otěhotněl 2×, poprvé ZT a podruhé snad OK, příští měsíc rodi.

Anonym, info o kamarádce.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

@pikola :lol: no taky mě to vyděsilo, ale o to víc je vidět, jak si je jist, ze nemůže mít děti

• Citovat
  • Upravit
35915
5.1.21 17:52
@Anonymní píše:
@pikola :lol: no taky mě to vyděsilo, ale o to víc je vidět, jak si je jist, ze nemůže mít děti

Kolik ženských měl mezi ní a tebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Teď ještě abych byla teda zdravá já samozřejmě :oops: Ale snad jsem. Doufejme

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

@pikola ani jednu, já jsem první

• Citovat
  • Upravit
101
5.1.21 17:54
@Anonymní píše:
@Seraph angel moc gratuluji k miminku :srdce: A za dodání naděje dekuji.Já tomu verim, ze proste to půjde! Ze jsou páry kde to nefunguje dohromady, ale s nekym jiným to muže jít hned. Kez by to tak bylo!

Tak gratulovat není proč, to dítě má dnes už 12 let. :)
A k tomu přibyli do 4 let další dvě. :)
Takže z těch 5% mi doma lítají 3 děti. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová