Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, hlavně pokud teď hned nechceš děti, tak pěkně ochranu, protože tady je zázračných ihned těhotných neplodných plný fórum
ne abys mu sedla na lep, že se nic přece stát nemůže
Holky strašně moc dekuju, alespoň mala naděje mi svitla!
Já se ho zeptám ale nechci hned, ať nemá pocit ze to je alfa omega a není z toho ve stresu. Ale jako mne přišlo, ze zadržoval slzy když o tom mluvil. Tak nevím jak moc vážný to je anebo zda se třeba cítí “min chlap” když mu to nejde atd. Je to asi hodně citlivé, já bych o tom dokázala mluvit lépe si myslím, ale neprošla jsem si tím, co on
@pikola píše:
No, hlavně pokud teď hned nechceš děti, tak pěkně ochranu, protože tady je zázračných ihned těhotných neplodných plný fórumne abys mu sedla na lep, že se nic přece stát nemůže
Jj chráníme se, ae on prave prvně nechtěl, ze není potřeba… ![]()
@triss86 aha dekuji za vysvětlení
to mi dodalo taky naději, ze s jiným partnerem to šlo. Já v to trochu doufám!
A jedna ezo věc, ale prý jsou ženy, co podvědomě s tím muzem dítě nechtějí a proste se to nikdy nepodaří
Tak dneska uz umi v carech doslova zazraky. Kdyz uz se neda najit ani jedina jedina použitelná spermie z ejakulatu (a ze vetsinou da), tak se daji ziskat i operativne.. Zalezi ale na jeho presne diagnoze no, to my tady muzeme jenom hadat.. Kdyby mel treba nejakou vrozenou poruchu chromozomu, treba klynefelteruv syndrom, tak to je pruser a jina cesta nez vyuzit darce neni. Ja chapu, ze te to takhke na zacatku vztahu vydesilo, ale jestli je to jinak super chlap, dala bych tomu sanci. Na myslenku a prijeti ditete jedine z ivf, natoz od darce si musi clovek zvyknout, nebo jak to rict. Unahlene bych nic nezavrhovala a neodsuzovala jednim smahem.. I ten vztah k tomu musi dozrat..
Já se s manželkou snažil o dítě 6 let, byly jsme oba na vyšetření. Žena byla naprosto v pořádku ale můj spermiogram dopadl hodně bídně, doktor mi dal maximálně 5% šanci počít přirozeně
Pak jsme si koupili svůj vlastní byt a začali ho tvořit k obrazu svému, takže myšlenky na miminko šli zatím stranou, a po pár týdnech manželka zjistila že je těhotná.
Takže to může být i v hlavě, kdo po něm hodně touží, jde to hůř, to je můj názor.
Určitě bych to nevzdávál a nechal tomu volný průběh.
@Pajka89 Dekuju moc za další cenné info. Jdu googlit!:) Jinak já ho neopustim, je mimořádně skvělý člověk, jen bych si strašně přála vlastní děti a ideálně přirozenou cestou. Ivf zvládnu, dárcovství velmi tezko, ale tak je to cesta no. I když myslím ze on by toto nechtel, to by do toho šel už s ni. Oni se rozešli jen proto ze byli psychicky na dne ze nemají děti, jinak měli prý krásný vztah
@Anonymní píše:
Jj chráníme se, ae on prave prvně nechtěl, ze není potřeba…
Jo jasně, není potřeba
ani smykem
@Seraph angel moc gratuluji k miminku
A za dodání naděje dekuji.
Já tomu verim, ze proste to půjde! Ze jsou páry kde to nefunguje dohromady, ale s nekym jiným to muže jít hned. Kez by to tak bylo!
Kamarádky chlap byl ženatý a o vlastní dítě se snažili 10 let a nevyšlo to, rozvedli se.
S kamaradkou otěhotněl 2×, poprvé ZT a podruhé snad OK, příští měsíc rodi.
Anonym, info o kamarádce.
@pikola
no taky mě to vyděsilo, ale o to víc je vidět, jak si je jist, ze nemůže mít děti
@Anonymní píše:
@pikolano taky mě to vyděsilo, ale o to víc je vidět, jak si je jist, ze nemůže mít děti
Kolik ženských měl mezi ní a tebou?
Teď ještě abych byla teda zdravá já samozřejmě
Ale snad jsem. Doufejme
@Anonymní píše:
@Seraph angel moc gratuluji k miminkuA za dodání naděje dekuji.Já tomu verim, ze proste to půjde! Ze jsou páry kde to nefunguje dohromady, ale s nekym jiným to muže jít hned. Kez by to tak bylo!
Tak gratulovat není proč, to dítě má dnes už 12 let. ![]()
A k tomu přibyli do 4 let další dvě. ![]()
Takže z těch 5% mi doma lítají 3 děti. ![]()