Partner, práce, moje úzkosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15405
28.4.26 14:16
@Anonymní píše: Více

Ma toho dost, prace, dum, vic casu mu nezbývá, neumi se neklonovat. Zůstaň v domácnosti, těch pár korun co vyděláš vas asi nevytrhne. Nebo si najdi pořádně placenou práci a v době nemoci zaplať chůvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
28.4.26 14:24

No já nestačím zírat. Děláš práci za minimální mzdu, takže to asi nebude žádná raketová věda, máš zkrácený úvazek, veškerá finanční péče o rodinu je na partnerovi, který kromě své práce ještě staví váš dům a věnuje se dítěti, když může a ty máš ještě tu drzost remcat, že tě nemiluje? Jsi neuvěřitelně sobecká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.26 14:37
@Parvaneh píše: Více

Já nechci od něj pomoc, chci jen trochu společně traveneho času, pocit, že je přítomný a taky občas uznat a psychicky podržet.

• Citovat
  • Upravit
27730
28.4.26 14:41

tak jdi za ním na tu stavbu můžete pomáhat, nosit cihly, dlažbu a kdoví co nebo tam dovez jen kafe a buchtu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33980
28.4.26 14:56

Tak ale jako nejde mít všechno že jo. Chceš barák, zahradu. Příští rok už je v plánu stěhování? To už se snad dá vydržet ne? Přijdeš mi jako sobec, vždyť on toho má víc než dost, a ty brbláš. Chodíš za ním na tu stavbu? Podpoříš ty jeho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56264
28.4.26 15:07

Tak jdi na stavbu. Hele, on dela co muze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22074
28.4.26 15:29

V prvním příspěvku se ptáš, jestli na něj moc tlačíš, když od něj chceš pomoc - a najednou obracíš? ;) :mrgreen:

V práci jsi jen do 14:00, celé odpoledne máš pro sebe, dítě a domácnost… to se rozhodně nepředřeš, na zvládnutí běžných domácích povinností je to hromada času. Partner se zapojuje podle svých možností, všechny finance táhne sám, barák pro vás staví… a místo aby ses snažila nějak pomoci a ulehčit ty jemu, ještě kňučíš, jak tě nemiluje… :zed: :roll: Evidentně tě pálí dobré bydlo… tak si dej pozor, abys s takovým přístupem nedostala od života pořádnou lekci, zasloužila by sis ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.26 15:51

V práci jsou za mě dost necitelni. Já měla práci kde to prostě tolerovali. Případně jsem dodělala z domu, nebo dojela odpoledne když něco hořelo. Chápali to. Hlavně chápu že muž na osvc nebude zdarma doma když žena přijde tím o pár Kč. Nebo když jsem nemohla mít OCR, byl v práci audit, uzaverka a prostě náročné. Tak jsme se střídali s mužem, šel na kratší odpolední.
Ale že ti v práci za to nadavaji je hnus…kolem mě chodí vždy matky na ocr, z velké většiny. Případně se střídají.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.4.26 16:05

Jestli máš bídných 130 Kč na hodinu, tak to radši dělej z domova třeba u Cloudworkers a máš po problémech

• Citovat
  • Upravit
1081
28.4.26 16:27

Sama píšeš, že největší stres jsou nadávky a očr v práci. Takže problém je primárně tam.
Udělej si pořádek v práci a v hlavě - ve svém nastavení.
Musí být jasné tobě i tvým milým kolegům a nadřízeným, že 135 Kč/ h je sranda práce a žádná kariéra, ani slušné živobytí. Že živitel rodiny s platem x krát vyšším nebude doma s dítětem, jen aby oni zavřeli pusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
28.4.26 16:41

@Tlačenka-fuj ale ona chodí ještě i do práce a podle mého ji prudí to, že syn je často nemocný a poslouchá to v práci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.26 17:57

Ještě upřesním, jak to chodí v práci, na každé OČR nadávky na mého partnera, z práce prý v různé důležité dny omlouvá jen vlastní smrt, tlak na mě (prace o víkendu), celodenní směny, málo peněz, nikdy nic navíc, pasivně agresivní přístup. Jsem teď ve výpovědní lhůtě, dostávám to sežrat, proto malý musel teď k našim na dva dny (z čehož mám velké vycitky). Pracuji do dvou, vedoucí mě nutí si dávat doktory s ním odpoledne, jenže bohužel u nás ordinuji hlavně dopoledne, a já ji nedokážu vysvětlit, že můj partner není až takový h***l, jak si ona myslí, jen proto, že s ním nejde k lékaři.
Navíc jsem já jediný zaměstnanec, takže nemá ani kdo za mě zaskočit nebo si s někým vyměnit směnu.
V červnu nastupuji do nové práce, mám ale velký strach, že syn bude také často nemocný a že zase budu na stejném místě.

• Citovat
  • Upravit
10913
28.4.26 18:01

A opacne? Ty jeho praci uznavas a podporujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33980
28.4.26 18:10

No a jak se syn často nemocný? Když nadává, asi tedy zaměstnavatel na tvého partnera, tak jak reaguješ? Logicky přece nebude on doma zadarmo, když vše táhne, abys ty mohla jít do práce a tu almužnu. Z čeho pak budete žít? Že za tebe nemá kdo zaskočit přece není tvůj problém, kdo tam tedy bude když ty končíš? Co nějakou práci na home office?
A z toho všeho jsi vlastně naštvaná na chlapa, kterej dělá co může :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.26 18:25
@arinecka píše: Více

Od ledna 5.1. 2 hodiny u lékaře
3 dny na konci ledna OČR
7 dní v únoru
4. - 7. Březen
15.3. 2 hodiny zubar
21.4. Alergologie
24.4. Nemoc

Takto od nového roku.
Dle vedoucí dělám z děcka hypochondra, snažím se se střídat z partnerem, ale většinou pomohou naši.

Uvědomuji si, ze nemůže být doma zadarmo, mám z vedoucí Strach, strach z konfliktu, strach říct, že je syn nemocný, že jdu s ním k lékaři, a pak vinim neprávem partnera, že mám problémy, protože on nemůže hlídat. Ale racionálně vím, že he chyba ve mě.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky