Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tvl říct moje vedoucí něco takovýho o mým partnerovi tak si to za klobouk nedá nejdřív odeme a pak možná i od něj. Za ty prachy bych se jí tam na to z vysoka a hodila se do konce výpovědní lhůty marod ať se tam z toho pos.ere.
@Anonymní píše: Více
Ona tě potřebuje v práci, nějaké vysvětlování ohledně manžela je ji fakt u zadku. Proto na něho nadává, protože se tě tak snaží donutit aby jsi do té pršce přišla a nějak si to doma s chlapem zařídila. Fakt to neber tak, že řeší tvého manžela protože je ji tě třeba nějak líto. Divim se, že takové chování trpíš, s ohledem na nízký plat.
@izabe píše: Více
Jsem už ve výpovědní lhůtě. Cítí ze mě, že jsem slabá, citlivá, a bojím se, tak tlaci psychicky.
Je to neco, na čem je treba zapracovat. Jinak se ti to bude opakovat i v jiném zaměstnání.
tak t máš za pár tak tě to může být jedno ![]()
To by mě zajímalo, co to je za práci?
To jsem měla za nekvalifikovanou brigádu kdysi snad za studentských let ![]()
Příspěvek upraven 28.04.26 v 19:33
Vedouci asi chybi slusny vychovani. Chlapa mas na prd protoze nehlida, z ditete delas hypochondra atd. Ja bych se ji na to vykaslala uz ted nadhere. Co si to dovoluje?
Ona je tvoje nadrizena, ale tohle si nesmi dovolovat. Makas za prd nic a jeste budes tohle poslouchat?
Já teď také přemýšlím, jestli minimalka není 140. No ale nejsem odborník na mzdy. Kdyz jsem zaměstnávala, tak vím, ze mě účetní čas od času upozornil, ze nekdo by mohl byt pod minumalkou. A naposled to podle me uz bylo vic nez 130,–…
Pokud chlap jede dlouhodobě v takovém tempu a stresu, do toho ty, tak to s ním brzy v jeho věku sekne a budeš mít pak úplně jiné starosti, než, že nejede na výlet se synem. Tvůj partner je ve věku, kdy by měl být pětiletému dítěti dědou, tak na to mysli.
@TaLucie minimální hodinová mzda je teď 134, 40 Kč, takže zakladatelka si určitě se změnou práce jen polepší.
Zakladatelko, myslím, že změna práce ti jen prospěje. Držím palce, ať máš lepší šéfovou.
Jako kdyby se chlap doma válel…ale k tomu, že všechny živí, ještě maká na vašem baráku
![]()
O co se jedná?