Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bigl no opustit ho nechci. Ale hrát komedii asi taky nechci, umím se chovat jako do teď a dělat že nic nevím, ale hrát si na top partnerku a dělat všechno možný i v posteli, to zase ne ![]()
Jinak všem moc děkuji za reakce, varianta že mu to řekne je reálná, ale ne teď. Protože vůbec nejsem připravená na variantu, že by chtěl odejít. Ačkoliv myslím, že by to neudělal.
Tímto diskuzi tedy končím, protože aby mi tu někdo psal, že sem dneska psal můj chlap, je zcestný a nemám na to energii ani chuť. Můžete zažádat třeba o IP adresy. Jistě je to místo, kam by každý chlap šel prosit o radu, že je zamilován. Dostal by tu velkou podporu ![]()
@Anonymní píše:
@bigl no opustit ho nechci. Ale hrát komedii asi taky nechci, umím se chovat jako do teď a dělat že nic nevím, ale hrát si na top partnerku a dělat všechno možný i v posteli, to zase ne
Jestli víš, že tvůj partner má jinde poměr a to fyzický a do toho se i zamiloval a dokážeš dělat, že to nevíš a čekat, až ho to přejde, tak tě teda fakt obdivuju.
Jen pozor na to, ať tě to uvnitř nerozežere.
@Anonymní píše:
@Hanka1 no akorát že t můj partner tedy opravdu nepsal. A pokud ano, tak mu ráda do diskuze napíšu. Prosila jsem, zda byste mi poslaly odkaz, ale je to naprostý nesmysl. Navíc dnes, když jsme 90% času spolu. Takže fajn - určitě sem píše můj partnerA co by dělal chlap na emiminu taky nechápu.
Netvrdím, ze sem psal tvuj partner.
Ale nemate nahodou dve hypoteky a nedaří se vam dite?
Dost podobne tem dvema předchozím diskusím a nejsem jedina, ktera si toho všimla…
Neco podobnyho jsem prozila. Nasel si milenku (to jsem zjistila až pozdeji) a taky pořád nevěděl jestli chce být s ní a nebo semnou, že sme spolu toho spoustu prozili a rodiče se znají atd atd. Nakonec jsem to musela rozhodnout já až to prasklo a poslat ho do háje. Nejlepší rozhodnutí v životě. Nebylo to jednoduchý, ale jak se mi ulevilo. Našla jsem si lepšího, máme spolu 2 krásný děti a moc se všichni máme rádi. A on zůstal s ní. Od jeho mamky vím, že to je u nich katastrofa a je nešťastný, ale mají dítě a hypo tak drží asi hubu a krok.
Pokud bychom měli děti a byl by dobrý táta, pokusila bych se zabojovat, kvůli dětem, aby měly úplnou rodinu pohromadě. Pokud ne a byl by zamilovaný jinde, domluvila bych se na finančním vyrovnání co se týče těch nemovitostí a nechala bych ho jít. Tajit, že vím a hrát si na dokonalou partnerku, to bych nedala, vlastně bych k tomu asi těžko hledala motivaci ![]()
@Anonymní píše:
ježíši nekde je ta diskuze, prosím?
Ale jestli by můj chlap něco neudělal, tak nepsal na emiminoteda…doufám.Děkuji moc!
A proč nechceš slyšet, že ho máš nechat jít, když je konečně zřejmě zamilovanej? Pro tebe je to partner/kamarád, nevzal si tě. Pokud nemáte děti, o nic nejde. Hypotéky se vyřeší tak, že je s ním doplatí ona. Prodej jí svoje podíly v současných cenách a máš je vyléčený oba dva.
@Hanka1 píše:
Netvrdím, ze sem psal tvuj partner.Ale nemate nahodou dve hypoteky a nedaří se vam dite?
Dost podobne tem dvema předchozím diskusím a nejsem jedina, ktera si toho všimla…
Kdyby to bylo tohle - že se nedaří dítě a on ještě běhá jinde, tak to větší důvody pro změnu snad ani nemůžou být. Dítě bude hned s tím dalším. Však se obvykle změnit partnera radí.
@Hanka1 píše:
A nepsala si tu nahodou pred svatky jako milenka a mezi svatkama jako přítelkyně, ktera na milenku prisla?Admini odhalili, ze to je jedna a ta sama osoba…
Dost se to podoba… i vcetne toho, ze tu jakoby nahodou psal tvuj partner…
No výborně, jestli je to tak, tak máme i pohled manžela. To už nám chybí jenom pohled tchýně a pak dědečka, že má hlad a nemá mu kdo uvařit, protože všichni sedí tady a vypisují.
Asi bych si napřed nechala nějakou dobu na to to vstřebat a rozhodnout se, co vlastně chci. Takže bych minimálně chvíli nedělala vůbec nic… Hlavně a především bych vůbec nekontaktovala a ani jinak nevyhledávala tu slečnu. Tohle je problém váš a vašeho partnera. S ní stejně nic nevyřešíte. A pokud bude muset ona z kola ven, potom ji z toho kola musí poslat váš partner, ne vy… Věřte mi, že jestli ten vztah chcete i přes toto udržet, tak je nejrozumnější se úplně vyhnout jakékoliv interakci vy + ta žena…
@Anonymní píše:Ale jestli by můj chlap něco neudělal, tak nepsal na emimino
Děkuji moc!teda…doufám.
Az na tri vyjimky, ktere vi, si troufnu rict, ze si to o mne taky vsichni mysli ![]()
Udělal to celý schválně, abys to našla a odešla Ty od něj, protože pro něj by bylo moc těžký Tě opustit. Je to trochu zbabělé, ale šel na to od lesa.
@LaPaloma píše:
Kdyby to bylo tohle - že se nedaří dítě a on ještě běhá jinde, tak to větší důvody pro změnu snad ani nemůžou být. Dítě bude hned s tím dalším. Však se obvykle změnit partnera radí.
to je blbost, dítě „hned s tím dalším“ určitě nebude, když vůbec nevíš jaké má kdo problémy. A že se to radí - to vážně? Doktor někomu řekne, ať se rozejdou a udělají si dítě s jiným?
Ahoj,
no tak pokud mi sem nebudete psát, že sem psal i můj partner (není manžel), tak mohu psát dál. Můj partner by nepochopil ani to, že sem jdu já…
Naschvál to určitě neudělal, vážně netušil že půjdu do odeslané pošty. To je nesmysl a není to jeho styl.
Někdo sem psal že nemůžeme mít děti - to jsem nikde nenapsala, každopádně ano, 3 roky se snažíme a z toho 1,5 roku už s pomocí lékařů, problém ale nemáme, nebo ho neumí ani odhalit a děti prý mít můžeme, jen to bude stát trochu úsilí. To sem ale vůbec nepatří, oba jsme s tím smíření, že to může chvíli trvat a rodinu chceme.
Nic jsem s ním zatím neřešila, v úterý přišel v noci a tuším že v práci nebyl, jinak chodí domů celkem normálně. Tak nevím jak to mají, třeba to jeden z nich utnul po těhle mailech.
Ani na něm nepoznám změnu chování, je občas posmutnělý, ale spíš je unavený z práce. Když se zeptám jestli se něco děje, tak nic.
Rozhodla jsem se to neřešit, sice je to trapný ale nejradši bych se mu podívala do mobilu, jestli to skončili nebo ne, ale neudělám to.
@Hanka1 no akorát že t můj partner tedy opravdu nepsal. A pokud ano, tak mu ráda do diskuze napíšu. Prosila jsem, zda byste mi poslaly odkaz, ale je to naprostý nesmysl. Navíc dnes, když jsme 90% času spolu. Takže fajn - určitě sem píše můj partner
A co by dělal chlap na emiminu taky nechápu.