Partner se mnou nechce spát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jimmy32
5.8.20 21:10

No tohle je fake až to bolí. Ale muselo dát práci to vymyslet a stale se roho držet pri odpovedich. Ale už se to zvrhlo moc. Dávam 4 body. :potlesk:
Každá matka která má tri deti? By radsi dala detem normalni jidlo misto nekolika vyletu mesicne zato bez jidla. Fake, fake, fake :palec:

• Citovat
  • Upravit
3533
5.8.20 21:12

Driv jste meli sex 10× denne? A ja si rikal, kdyz, jsem koukal na pocet sexu rocne v Cr, kdo suka za me. Ted uz to vim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3533
5.8.20 21:13

Ale s tou nadvahou tomu verim. Top hlasky:
Jeden salat uz to nezachrani.
Zeru smazeny sracky z okynka, co priveze pritel. Kdyz chce zmenu, priveze Mekace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
5.8.20 21:16
@riccius píše:
Ale s tou nadvahou tomu verim. Top hlasky:
Jeden salat uz to nezachrani.
Zeru smazeny sracky z okynka, co priveze pritel. Kdyz chce zmenu, priveze Mekace.

Zase s tou třicetikilovou nadváhou bych na to zapojení elektřiny nespěchala… ;) a užívala sexu jednou měsíčně, až to zapojí, bude hůř.

• Citovat
  • Upravit
Modrásek modrý
5.8.20 21:16
@Jimmy32 píše:
No tohle je fake až to bolí. Ale muselo dát práci to vymyslet a stale se roho držet pri odpovedich. Ale už se to zvrhlo moc. Dávam 4 body. :potlesk:
Každá matka která má tri deti? By radsi dala detem normalni jidlo misto nekolika vyletu mesicne zato bez jidla. Fake, fake, fake :palec:

No, zakladatelka tu má profil od 2014. Já se obávám, že ten příběh může být fakt pravdivý :(

• Citovat
  • Upravit
1995
5.8.20 21:21
@Jimmy32 píše:
Každá matka která má tri deti? By radsi dala detem normalni jidlo misto nekolika vyletu mesicne zato bez jidla. Fake, fake, fake :palec:

Z kolika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
5.8.20 22:22

@Jimmy32 vždyť píšu že děti jídlo vždy měli a stále mají. Fake to bohužel není. Tady holt někdo nečetl vše :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
5.8.20 22:27

@riccius no a teď šuká zas někdo jiný i místo nás.. holt asi nějaký debilni životní koloběh :think:
Vše co píšu je bohužel hnusná realita. :zed: ač se mnoho zda k neuvěření. Teď tu oba lezime, oba telefony a zase nic :roll: :nevim: :think: ale obejme mě, dá pusu, řekne že mě miluje… občas si dělá srandu i z těch mých kg na víc a říká že tohle všechno je jen a jen jeho :mrgreen: a že pokud budu hubnout tak hlavně ne zadek a prsa :lol: obavám se že to neovlivnim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jimmy32
5.8.20 22:27

@Livlin 4 body z 10
Až moc přehnaný.
Pokud je to pravda tak teda potěš. :zed:
Takova situace je spíš pro psychologa.

• Citovat
  • Upravit
57
5.8.20 22:29

@ontarova.stara já spíš doufám, že bude líp :lol: ale takhle na mě aspoň večer nevidí :lol: akorát on chce sex skoro vždy ráno takže na mě vidí víc než dost :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
5.8.20 22:33

@Jimmy32 psycholog toho moc nevyřeší, člověk vyhodí tisíce za sezení terapie a nakonec k ničemu jen se člověk vykecá což mužů i tady a ještě zdarma :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
5.8.20 23:19

@Modrásek modrý počítám, že nejpozději do konce srpna tady bude zas vše fungovat ( tedy vše krom toho sexu asi :think: :roll: ) dnes jsem mu na ferovku řekla že pokud není impotentni nebo nemocný jinak nechápu to, že tedy má buď jinou nebo že ho už neberu. Odpověď tak to není. Mám jen tebe, miluju tě :roll: :nevim: i jsem mu pohrozila tím že pokud se nic nezmění půjdu jinam a krom nastaneho výrazu že to nemyslím vážně prostě nic… jen kolem mě dnes lital, otviral mi dvere, furt objímál atd. Chjo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Modrásek modrý
5.8.20 23:34
@Sadgirl píše:
@Modrásek modrý počítám, že nejpozději do konce srpna tady bude zas vše fungovat ( tedy vše krom toho sexu asi :think: :roll: ) dnes jsem mu na ferovku řekla že pokud není impotentni nebo nemocný jinak nechápu to, že tedy má buď jinou nebo že ho už neberu. Odpověď tak to není. Mám jen tebe, miluju tě :roll: :nevim: i jsem mu pohrozila tím že pokud se nic nezmění půjdu jinam a krom nastaneho výrazu že to nemyslím vážně prostě nic… jen kolem mě dnes lital, otviral mi dvere, furt objímál atd. Chjo :?

A kolik za tu dobu, co nemáte na pořádne jídlo, přibral tvůj partner?

• Citovat
  • Upravit
57
5.8.20 23:50

@Modrásek modrý no říct pravdu váhu nevím, ale pupek má jak starý pivař ač pivo nepije :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18150
5.8.20 23:54

Z jednoho jídla denně nepřibereš 30 kilo, ani když je smažené a nezdravé. Tvoje příspěvky tak bijí do očí, že se na to ani nedá reagovat. Víš, komu se říká pohádkář, nebo bájný lhář???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí