Partnerův názor na alkohol

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2785
1.11.19 12:10
@Silverine247 píše:
No ja bych padla. A to su z Moravy! :mrgreen:

Tak vy jste zvyklí na jiné dobroty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
1.11.19 13:08

S manželem jsme ze začátku pili hodně především tvrdej, ale taky jsem pak měla vždycky potřebu všechno hned řešit, na co on samozřejmě neměl náladu a byl agresivní, takže naše dýchánky končily hádkama. Manžel se nadchnul v posilování, tak přestal pít úplně. Já jsem začala taky žít zdravěji, ale víno si neodpustím. Ani jeden nechodíme do hospod takže někdy si dám víckrát do týdne někdy jen jednou, prostě jak je chuť. Většinou v pátek, když si manžel veme děti ven a ja mám doma velký úklid. Teď jsem například 2 měsíce neměla ani kapku. Poučila jsem se a dám si jen do nálady abych nebyla rejpava, teď jsem spíš nadržená což manželovi nevadí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
1.11.19 13:10
@Silverine247 píše:
3 piva do pul hodky je malo? 8o :lol:

To je tak akorat rozjezd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
1.11.19 13:12
@Silverine247 píše:
No ja bych padla. A to su z Moravy! :mrgreen:

Vino mam radeji nez pivo, ale uz ani toho moc nevypiju jak zamlada. To padlo 4-5 lahvi v pohode. Na dve deci bych nikam nechodil, to je skoda cesty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
1.11.19 13:34
@Komsomol píše:
Vino mam radeji nez pivo, ale uz ani toho moc nevypiju jak zamlada. To padlo 4-5 lahvi v pohode. Na dve deci bych nikam nechodil, to je skoda cesty :mrgreen:

Ty zvire :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3781
1.11.19 15:27
@Silverine247 píše:
Ty zvire :mrgreen:

Cim jsem starsi, tak se musim vic krotit :mrgreen: odbouravam to daleko hure nez za mlada :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
2.11.19 06:15

Nepij, neni to zdrave a uz vubec ne pokud se snazis otehotnet. Vis co to muze udelat s embryem na zacatku tehotenstvi? Vygoogli si obrazky k “ fetalni alkoholovy syndrom”.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3508
2.11.19 08:38

@mia.p Fetalni alkoholovy syndrom ti ale nevznikne, kdyz se zena napije v ranem tehotenstvi, ve chvili, kdy o tom tehotenstvi jeste nevi. Vznikne pravidelnym popijenim velkych davek alkoholu po cele tehotenstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí