Pasení koníků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
972
25.7.12 12:50

@Etcetera78 :mrgreen: Hotová Božka Němcová :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
25.7.12 12:55

@Etcetera78 Pekne. I kdyz bych nic nemela proti paseni kravicek. :mrgreen: Taky bych se v 5 mesicich nebala, ze se udusi, kdyby mu to bylo neprijemne nebo se dusil, tak uz ti v tomhle veku da jekem najevo, ze se mu to nelibi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
25.7.12 12:56

Moje 5 mesicni dcera prave nechce byt vubec na brichu…jen chvilicku tak taky mon nepase…:/ jine miminka uz to umi v 3 mesich nevim asi jsme pozadu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
25.7.12 12:59

@Markiiiiii s tím těžko radit, řekni to vaší doktorce, ať vás případně pošla na kontrolu na neurologii. Zatím dávej na bříško jen na chviličku, ale co nejčastěji, a zkus najít nějakou super hyper hračku, která se jí bude moc líbit a tu si schovej na tohle cvičení, že dáš na bříško a hned vytáhneš tu hračku, aby se malá na ni dívala, tím ji budeš motivovat, pak ji vrať zpátky a hračku zas schovej, ať vydrží neokoukaná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
25.7.12 13:05

@Markiiiiii Tak ja bych zas nevysilovala, u nas v Cesku se to hrozne resi, k doktorce bych nechodila. Malej taky vubec nechtel byt na brisku, tak po pul minutce se rozerval a konec. Ve ctyrech mesicich se najednou zacal koulet z briska na zada, tak jsme rikali, ze to uz na tom brisku vubec nebude. Asi po tydnu ho to preslo a pak se zacal takhle pretacet az asi v osmym mesici. 8o Zacalo ho bavit byt na brisku az kdyz se tam umel sam prekulit, to mel taky vetsi silu v rucickach a mohl si tam treba s necim hrat. Ono kazde miminko ma sve tempo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
25.7.12 20:12

Dekuju :) a od kdy se to ma delat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
25.7.12 20:16

Jooo a jeste dotaz k cemu je to dobry? a jak casto se to ma delat, na jak dlouho? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
25.7.12 20:31

Proste ji jenom polozis na brisko. Kdyz mas mesicni, tak to se bude zatim jenom snazit zvedat hlavicku, posiluje si tim krcni svaly. Na jak dlouho? Ja bych ji na brisku nechala, dokud nezacne protestovat. Memu se to nelibilo uz tak po pul minutce, ale jinak bych treba 5 minut nechala, musi mit ale na co se divat apod, aby se ji to libilo. Davala jsem chvilicku nekolikrat denne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
25.7.12 20:48

tak.ksem.to zkusila a mala.mi.tu hlavucku drzi bez problemu az jsme se divili! obcas ji polozi a zase ji zvedne. a kouka zda se ze se ji to libi :) ona je docela silak v rucickach ma silenou silu taha za vlasy uz od narozeni se vsichni divi jak si. dokaze cloveka podrzet :D tak ma silu asi i v hlavicce :) v kolika tydnech vam zacali miminka drzet uplne sami hlavu ze uz jste ji. nemusely podepirat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
25.7.12 21:22

Presne si to nepamatuju, ale myslim, ze ve dvou mesicich uz jsme hlavicku nepodpirali. Je fajn, ze se ji na brisku libi, tak ji tak kazdy den na chvili nechej, at posiluje. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
2.8.12 15:04

Ahoj to paseni je asi dulezity co?? a to je jen polozit na brisko s nohama natazenyma a ruce pod sebou??
je nam mesic a kus je nacase?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
3.8.12 12:55

Důležitá je hlavně poloha na bříšku. Pasení pak přijde. Prostě často pokládej na bříško, třeba i na chvilinku. Musí posílit svaly na zádech, od hlavy se pak odvíjí celý proces vzpřimování. Pasení (hlavičku drží nahoře a opírá se o lokty) přijde až ve 3 měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
3.8.12 21:31

@mlask ¨dekuji budeme na tom pracovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nerry79
6.8.12 11:57

pasení koníčků

Ahoj holky,
my jsme začaly pást koničky teprve včera a to jsou malý přes tři měsíce. Byly jsme u svojí paní doktorky a ta mi řekla, že by hlavičku měla držet ve dvou měsících. Tak mě pěkně vystrašila a okamžitě nás poslala na neurologii a předepsala nám cvičení Vojty. Tak na neurologii jsme byly a malá je úplně v pořádku. Paní doktorka řekla, že každé dítě má svoje tempo, některé začne dřív některé později. Jednou tu hlavu zvednou musí. Takže na milého Vojtu dojedeme a uvidíme, co nám řeknou. Já jí dávám na bříško denně dokud nezačne protestovat, dokud se jí to přestane líbit. Nakonec jsem nad ní vyzrála tím, že jsme jí dali nad postýlku hrací a točící kolotoč, ten se jí líbí a to jí nutí tu hlavičku zvedat.

• Citovat
  • Upravit
we
45
20.8.12 10:31

pasení koníčků

Ahoj, máme stejný problém, vrátila jsem se s Aničkou z kontroly na 3měsících a to samé málo zvedá hlavičku a tak nás poslala na neurologii, tak jsem z toho špatná, kvuli tomu nás nenaočkovala. Doufám, že je vše v poho, ale co tu čtu tak asi nejsem sama., ještě se divila, že má víc měkčí hlavičku než by měla. Přišla na svět císařským řezem v 38.týdnu, kvuli poloze, tak nevím zdali je to všechno v pořádku, ale jinak podle tabulek je třeba na tom vývojově na 4 měsíc, akorát s tím pasením koníčků to vypadá na 2měsíce a né na 3měsíce. bude to dobré??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí