Pasení koníků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7142
3.8.11 22:39

my taky nepásly ve 3 měsících ani náhodou :-D tenkrát sem se šíleně stresovala, bylo mi to prd platný, malýho sem jen uložila na bříško a řééév :-) kolem 4 měsíce začínal a ve 4,5konečně pás,ale nikdo to neřešil, bylo mi řečeno, že některý děti nemají rádi polohu na bříšku…neboj, ono se to tvoje miminko naučí, dej mu čas :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
3.8.11 22:40

my taky nepásly ve 3 měsících ani náhodou :-D tenkrát sem se šíleně stresovala, bylo mi to prd platný, malýho sem jen uložila na bříško a řééév :-) kolem 4 měsíce začínal a ve 4,5konečně pás,ale nikdo to neřešil, bylo mi řečeno, že některý děti nemají rádi polohu na bříšku…neboj, ono se to tvoje miminko naučí, dej mu čas :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaSv
4.8.11 07:46

Moje malá pásla v 5-ti týdnech a to je o měsíc dřív narozená, jestli budete cvičit Vojtu tak se toho vůbec neboj, je tu spousta diskuzí o tom, ale fakt pomáhá, takže se neboj a myslim že je lepší když má o vás Dr. strach než aby něco zanedbala a pak si to děcko neslo celý život, takže lepší cvičení než mučení :-)

• Citovat
  • Upravit
58
4.8.11 07:56

Ahoj. Také nám budou za nedlouho 3 měsíce a malá nepase :cry: Pěstičky má také sevřené. Tak jsem zvědavá, jak to dopadne, zda nás Dr. někam pošle a budem cvičit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
4.8.11 11:21

Nám jsou dnes přesně tři měsíce a cvičíme přesně dva dny i bez nějakých doktorů nebo Vojtovi metody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaSv
4.8.11 15:19
Monynka píše:
Nám jsou dnes přesně tři měsíce a cvičíme přesně dva dny i bez nějakých doktorů nebo Vojtovi metody.

A takhle pase? No to je krása, buď ráda, je to šikula :-)

• Citovat
  • Upravit
LucieHo
4.8.11 15:55

Malá pase asi od měsíce a půl, ale to jí ještě moc nešlo. Každé dítko je jiné a individuální.

• Citovat
  • Upravit
70
16.8.11 09:16

jj, už jsme se to naučili:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
23.8.11 11:36

mám taky pásla koně, něco málo po měsíci a ve dvou už džela hlavičku krásně. Je pravda že každé mimi je jiné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
23.8.11 16:01

Ahoj, nám doktorka hned v první poradně ukázala, že máme mimčo položit na bříško a jemně hladit po zádech (po páteři), prý se tak trénují na pozdější pasení :) dělali jsme vždy 1× denně a malej pase od konce 8. týdne - sice to není úplně 100%ní, záleží, jak je naladěn ;)
Možná by to šlo zkoušet i u staršího mimča :wink: třeba víckrát za den … Držíme palce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
10.1.12 13:13

pasení koníků

ahojky.malý má 2 měsíce a nechce pást koníky,jakmile ho dám na bříško,2krát zvedne hlavičku,a pak si ruce dá vedle sebe a leží,za chvilku začne brečet.na bříško ho dávám často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
10.1.12 13:15

A co chces vedet? Je jeste malej, pokud se ti neco nezda, bez za doktorkou a zeptej se ji :) Tady ti nikdo neporadi, kazde dite to ma jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
10.1.12 13:16

dej mu čas…chce to trénovat…sárince se taky na bříšku nelíbilo…ale když byla na břišku na mě nebo na ntatínkovi tak vydržela strašně dlouho koukat…časem si zvykla i na břiško kdekoliv jinde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
10.1.12 13:16

Dělej to tak dál, on se vytrénuje. Můžešt zkusit lehce masírovat záda - přejíždět od ramínek až k zadečku (jako písmeno V), to pomáhá posílit zvedače hlavy. Ale určitě má ještě čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
10.1.12 13:19

Mě malej začal pást až těstě před 4.měsícem. ;) tak buď v klidu a dál trénuj - času má dost. :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure