Pasení koníků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15108
20.8.12 10:38

Netrap se s tím, náš mladej, ve třech měsících hlavu nezvedl, doktorka nás chtěla poslat taky na Vojtovku. Já jí tedy poslala kam slunce nesvítí, a nikam jsme nešli. Chodil v deseti měsících. Pro klid duše si tam dojdi, ale podezřívám je, že tam posílají dnes kde koho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nerry79
20.8.12 11:15

pasení koníčků

Přesně tak, posílají tam, kde koho. Oni se tím jistí, že je všechno v pořádku. Já jsem byla s malou i na Vojtově metodě, když jsem to s ní začala cvičit doma, tak si vyřvala teplotu. Tak jsem volala do nemocnice na poradu, jestli je to normální a tam mi, řekli, že jestli bude mít teplotu, v žádném případě necvičit, tak jsem to s ní cvičila jen jednou. 28. jí budou 4 měsíce a hlavičku zvedá. Paní doktorka na té neurologii nám, řekla, že je všechno v pohodě, že hlavičku krásně drží, a že jí nezvedá na podložce? Že začne sama a taky sama od sebe začala. Takže si s tím nelam hlavu, každé dítě je jiné a každé dítě má svoje tempo.

• Citovat
  • Upravit
we
45
20.8.12 11:48

Holky dík :hug:,jsem trošku klidnější..ještě nevim kdy tam jdeme na tu neurologii, protože to tam nikdo furt nezvedá :think:,ale pak dám vědět jak to dopadlo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
20.8.12 11:53

Jj držímě pěsti a bud klidná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nerry79
20.8.12 12:34

pasení koníčků

Na té neurologii je to úplně v pohodě. ta naše malá mrška se na paní doktorku celou dobu usmívala.

• Citovat
  • Upravit
we
45
22.8.12 09:54

Ahoj holky, tak už dva dny se marně pokouším dovolat na tu neurologii abych Aničku objednala..a nikdo to tam nebere furt..A už dva dny jí hodně často dávám na bříško a dneska konečně zvedla hlavičku sama a udržela se dívat na obrázky, které jsem jí tam dala..asi pul možná minutu.. tak mam radost :dance: :potlesk: nakonec zavolám doktorce, že krásně zvedá hlavičku :) mam pocit, že na tý neurologii mají snad dovolenou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
22.8.12 10:26

Taky si myslím, že mají dovolenou, nech to uležet do příštího týdne. Malou dávej na bříško, podle mne, co píšeš půjdeš stejně k neurologovi zbytečně. Lidi nejsou roboti, aby přesně v den svých tříměsíčních narozenin udělali to, co si doktorka přeje. Pepánek když byl miminko, dělal všechno přesně o dva týdny později, tak jak byl narozen, o dva týdny dřív ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
we
45
22.8.12 10:41

To jo..a když jí dala v ordinaci na bříško a zrovna se otočila na sestru, aby jí něco řekla tak Anička zvedla hlavičku a ona se otočila a neviděla to, tak řekla, že nic neumí :? tak ok zkusím tam zavolat příští týden…jak hned nedělaj mimi to co je v tabulkách tak už to není normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nerry79
22.8.12 11:08

pasení koníčků

Ahoj,
ona jí bude postupně zvedat a udrží se tam dýl. na tu neurologii si zajdi, jen tak pro jistotu, sice ti řekne, že je v pohodě, ale za to nic nedáš a potom to ukážeš doktorce, kdyby měla zase nějaký problém.

• Citovat
  • Upravit
we
45
11.9.12 19:55

Ahoj holky, tak dneska jsme byli na té neurologii..docela jsem z toho rozhozená,,jsou nám čtyři měsíce a je na tom jako dvouměsíční mimi. Takže musíme rehabilitovat a cvičit, ale ještě mi přidalo, že prý se mu nezdá doktorovi, ještě nás honí na všechny různé vyšetření jako EEG a SONO a oční, odběry krve..takže očkování zase odloženo :-( jsem z toho špatná jestli všechno dopadne dobře..ušní boltce že má níž a čelíčko vyšší atd..,ale to má po manželovi a on mě hned straší a honí po vyšetřeních, ted mám strach a nervy jestli je vše ok… má někdo podobnou zkušenost z dobrým koncem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
11.9.12 20:00

Ahoj a co všechno se doktorovi nezdá? Malá drží špatně hlavičku? Domik nechce moc být na bříšku, bude mu 5měsíců, ale když ho tam dám, tak má hlavu nahoře a kouká. akorát to vydrží tak 10min a pak se vzteká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nerry79
11.9.12 21:11

pasení koníčků

Ahoj,
my jsme taky byli na všech možných vyšetřeních, že malá nezvedá hlavičku, teda ona jí zvedala jen když chtěla. Paní doktorce se to nezdálo, že to není podle tabulek. Tak nám doporučila cvičit Vojtovu metodu, tak jsem se tam objednala, sestřička nám tam řekla, opět, že malá není podle tabulek, ukázala nám cvik, cvičit na jedné straně a potom to samý opakovat na druhé. Tak jsem to s malou cvičila jen jednou, vyřvala si u toho teplotu a přestala jsem to cvičit. Jen jsem jí dávla pravidelně na bříško několikrát za den. Malá zvedá hlavíčku bez problémů, už se i otáčí sama na bříško, a z boku na bok. Že nejste očkovaní z toho si hlavu nedělej, nám jsou 4,5 měsíce a taky ještě nejsme a jen tak nebudeme. Protože malý se vrací moč zpátky do ledvin, nesmí mít teplotu, ta by nevědli od čeho jí má.

• Citovat
  • Upravit
341
11.9.12 22:17
@verusberu píše:
Ahoj a co všechno se doktorovi nezdá? Malá drží špatně hlavičku? Domik nechce moc být na bříšku, bude mu 5měsíců, ale když ho tam dám, tak má hlavu nahoře a kouká. akorát to vydrží tak 10min a pak se vzteká

U nás je to podobné. Na bříšku nechtěla být malá vůbec, tak jsem ji dávala třeba jen na půl minuty. Ve 3. měsících ji už držela a to jsem okolo poslouchala, jak oni drželi už po 6 týdnech apod. Na bříško se přetočila týden před pátým měsícem a nebaví ji to tak. Vydrží chvilku a pak se vzteká. No snad z toho vyroste :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
we
45
12.9.12 17:13

Ted budeme taky cvičit vojtovu metodu, ona tu hlavičku zvedne krásně i s hrudníčkem, ale musím jí pomoct, aby měla správně ruce, jenže když jí obrátí oni tak to není tak jak má a je zle, ale víc mě pěkně naštvali s těma vyšetřeníma okolo jako mozku atd. dělaj hned z každýho blbce když to není podle tabulek, jsem z toho tak vystresovaná, že už si říkám, že jsem asi špatná máma, že jsem něco musela zanedbat nebo tak nějak..vyčítám si už všechno.. :,(.bojim se aby ty vyšetření dopadly dobře :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nerry79
12.9.12 20:07

pasení koníčků

Ahoj, ty vyšetření dopadnou dobře, oni se těmi vyšetřeními jen jistí. My jsme byly také na neurologii a paní doktorka nám řekla, že malá je úplně v pořádku, že hlavičku drží krásně a že jí nezvedá na podložce? Že je prej na to malá a všechno to dožene. Takže si z toho hlavu nedělej. A k tý vojtový metodě, děti u toho strašně pláčou, takže se obrň. Jak říkám, já jsem to s malou zacvičila jen jednou, vyřvala si teplotu a tím slavná vojtova metoda pro nás skončila. My jsme teda na tom cvičení narazili na protivnou sesttřičku, která nám moc nepřidala a prostě nám řekla, že malá není batole, ale novorozenec, že nemá vyvinuté žádné břišní svaly a zakončila to tím, že není podle tabulek

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure