PCOS - syndrom polycystických vaječníků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
950
14.3.15 11:37

@InExile A jak probíhala operace? Já jsem z toho hodně nervozní, teda hlavně z vytahování drenu a z cévky…:-(. já ještě k tomu všemu vytvářím protilátky, které zabíjejí spermijky, takže proto iui…Ty chuděry tam nemůžou doplavat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
14.3.15 11:45

@pajduška aha…hele já žádnej dren nemela…necévkovali me…proste jsyem probrala pooperaci…mela tři jizvy a čau babi..a si dle nemocncie ani klystýr mi nedelali…jenom mi dali čipek do prdky…ale já tam byla den předem a nesmeli jsme jist…takže nebylo potřeba, jestli te cevkujou tak třeba na sále…ale jinak jsem se po operaci pak probrala a za chvíli jsem šla na záchod..břicho me bolelohlavme ta jizba u pupíku ček se nemuže smát a zvedaqt z postele..ale dá se to..
jo aha..ty jsi alergická na spermíky tak to jo já mám za sebou druhej ZT nekde je taky chyba…pokažde na 8 tt talkže ted me budou vyšetřovat co je tam ješte špatne neb otehotnet mužu ale v učitý fázi se to zastaví drřím palce at to máš brzo za sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
14.3.15 12:57

@InExile Děkuji moc. Tak snad budu taky ten případ bez drenu :-D. Ale jinak co mi holky psaly v jiné diskusi, tak ty vězšinou dren měly :-(. A odkud jsi? Jestli se můžu zeptat :-). Já jdu na operaci do Zlína… Tak to je mi líto. Je snad ještě horší, když neví kde je přesně chyba, tak snad na to přijdou a brzy se zadaří vysněné miminko donosit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
14.3.15 14:49

@pajduška já byla v Děčíne…uvidíš…já nic takovéhop nemela..a taky jsem se tohpo bála, ale asi se dá přežít ten dren, tam nemáš pul roku :mrgreen: neboj to dáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
14.3.15 21:11

@a.milka ahoj, tak jak pokračuješ? a co ten metformin? zaznamenala jsi něco? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
14.3.15 21:14
@InExile píše:
@olen me chodí ms takypo 33 dnech, me pomohl kontryhel a kapky jeřáb ptačí, krásne fungují na hormony v tele..zkus to..na plet nevím tu mám dobrou :think:

kontryhel mohu jen doporučit, já ho piju od prvního dne MS po dobu dvou týdnů a pak pauza, MS chodí po 30-40 dnech a to dříve nechodila vůbec, já teda navíc mám ten Nosifol, který je na PCO a je naprosto super, na ten nedám dopustit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
14.3.15 22:56
@x.Luca.x píše:
kontryhel mohu jen doporučit, já ho piju od prvního dne MS po dobu dvou týdnů a pak pauza, MS chodí po 30-40 dnech a to dříve nechodila vůbec, já teda navíc mám ten Nosifol, který je na PCO a je naprosto super, na ten nedám dopustit :-)

tak Nosifol nic moc…ten mi nepomohl…nebo nevím me přišlo že nic…ale aspon mi chutnal.. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
15.3.15 12:50

@Petra1986 kdy mas termin ms? Ja jsem zvedava jak tento mesic, minuly tyden jsem mela bolesti bricha, evidentne ovulace, ale bt nizka :nevim:

Jo a na plet mi hodne oomohla kyselina listova s beckem a zinek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
15.3.15 15:24

Holky, chci se vás zeptat, zkoušel někdo z vás léčitele, čínskou medicínu, homeopatika nebo něco takovýho? nejsem uplnej zastánce léčitelů a různých šarlatánů a bylinek za každou cenu, ale jsem tak na půl cesty mezi klasickou medicínou a tímhle a zajímalo by mě, jestli někomu z vás třeba něco takovýho pomohlo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
15.3.15 19:42
@InExile píše:
tak Nosifol nic moc…ten mi nepomohl…nebo nevím me přišlo že nic…ale aspon mi chutnal.. :lol: :lol:

já právě díky Nosifolu to zase dostávám (už půl roku), nemusím tak brát žádné hormony ani nemusím na vyvolávačky, je to sice trošku dražší záležitost, ale jsem ráda, že alespoň něco mi zabírá, dokonce mi nastartoval i ovulaci, nejdříve jsem začala s Inofolicem (to je skoro to samé), ale ten na mě nepůsobil, kontryhel piju hlavně proto, že mám nízkou sliznici, ještě než jsem ho začala pít, tak byla 2 mm, po kontryhelu byla 8 mm, i doktorka sama koukala…takže já na přírodní léčiva opravdu nedám dopustit :-)..teď spíše potřebuji zjistit, jestli mám průchodné vejcovody nebo jestli u mě není jiný problém :-), trochu se těch vyšetření ale bojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
15.3.15 20:11

@x.Luca.x neboj mám to za sebou.,.dá se to přežít…me pomohlo zhubnout nakopl se mi cyklus na 33 dnu…po jeřábu ptačím se mi kppnul snad na 26 a hend jsem otehotnela…síla…to jsem nečekala 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
15.3.15 20:57

@InExile tak já vím, že přežít se dá vše, já musím nejdříve k doktorce, aby mi dala doporučení do CARu, zhubnout bych taky potřebovala, říká se, že to pomáhá a obzvlášť, když má někdo PCO, fakt ten jeřáb ptačí tak pomáhá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
15.3.15 21:01
@x.Luca.x píše:
@InExile tak já vím, že přežít se dá vše, já musím nejdříve k doktorce, aby mi dala doporučení do CARu, zhubnout bych taky potřebovala, říká se, že to pomáhá a obzvlášť, když má někdo PCO, fakt ten jeřáb ptačí tak pomáhá?

hele zkus neco shodit…pokud máš co…mehrozne vyhovala dietka bez cukru..citila jsem se skvele…a jeřáb ptačí je na ženský hormony…taky radši bylinky..já si na nej nemohu stežovat proč nezkusit že jo stojí pát kaček… :lol: :lol: a metformin ale to by musel doktor i když ted u druhýho si myslím že ani estačil fungovat a otehotnela jsem i bez nej i bez jeřábu no proste bez všeho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
15.3.15 21:07

@InExile to si piš, že mám co shazovat :-), navíc mám sedavé zaměstnání, takže pohybu opravdu moc nemám :-(, já mám právě doma rozdělané kapky Gynex a nerozdalaný ten jeřáb ptačí (koupila jsem si ho ve zdravých bylinkách na doporučení prodavačky, že to upravuje hormony), ale hodila jsem ho do šuplíku a zatím neotevřela :-D…a ta dieta bez cukru - to je nějaká speciální? nebo prostě jen upravené recepty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
15.3.15 21:19

@x.Luca.x gynex kapky jsou skoro to samé jako jeřáb ale o mnoho dražší…hele já jela Atkinsovu dietku…né tak brutální…ale hodne hiolky co maj PCo držej tu curkovkovou dietu..řeknou ti víc…proste jíš veci jako bys mela cukrovku…

já vysadila cukry, nejedla jsem přílohy a nebo uplne maličko, jinak maso a zelenina…pila jsem vodu a zhubla jsem kilo a držím to ale potřebuju ješte…ted zase začnu, ješte pár kilo chci, veř že telo se dá potom do cajku pomužeš mu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí