Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@x.Luca.x čauky, no pokračuji
jím teď 0-0-2 500mg a zatím mi po něm špatně není tak snad ani nebude
jinak nevím jestli to je tím nebo nečím jiným, ale vůbec nemám hlad
snažím se tedy vždycky do sebe něco nacpat, ale nesmím toho moc. Zhubla jsem asi kilo. Jinak MS by měla dorazit 2.4. O víkendu jsem asi měla ovulační hlen. Najednou jsem cítila jako když ze mě něco vyteklo (pardoon za popis) tak jsem myslela, že jsem to dostala a ono to bylo cosi vodovýho
tak nevím…a od pondělí mě popíchává na levé straně. Tak nevím zda sugesce funguje tak dokonale
protože nevím zda by mohl metformin tak rychle zabrat ![]()
@InExile Ty jo a co se s tím dá dělat? Já ani nevím jakou krevní skupinu mám.
Dneska jsem se byla objednat a jdu hned po velikonocích 7.4. a druhý den můžu domu, což jsem ráda.
@Zupa píše:
@InExile Ty jo a co se s tím dá dělat? Já ani nevím jakou krevní skupinu mám.Dneska jsem se byla objednat a jdu hned po velikonocích 7.4. a druhý den můžu domu, což jsem ráda.
no gtak jestli pujde druhej den domu tak jsi dobrá já tam byla 4 dny..a docela jsem trpela…ale oukej..uvidíš… ![]()
jo krevní skupinuz se dovíš ted az pujdeš na předoperační…to ti budou delat tak se optej bude to i v papírech
píchaj ti injekci na protilátky..
@InExile Aha, mě to dneska řekl doktor, že druhý den domu
Tak ono to asi nebude tak žhavý co
Byla jsi tam 4 dny kvůli bolesti?
No vidíš to ze hned zeptám, vždycky mě ta krevní skupina zajímala ![]()
@Zupa píše:
@InExile Aha, mě to dneska řekl doktor, že druhý den domuTak ono to asi nebude tak žhavý co
Byla jsi tam 4 dny kvůli bolesti?
No vidíš to ze hned zeptám, vždycky mě ta krevní skupina zajímala
pokud jde o gynekologyckej zákrok delá se krevní skupina automaticky..aspn teda u nás..budeš to mít v papírech které poneseš do nemocnice…na příjem…no hele…nevím…nekdo možná je schopen jít domu ale já toho mela prlný brejle..me bolelo břicho abyla jsem ráda za leky na bolest asi dvakrát mi je dávali..pak už to bylo dobre…ale třeba budeš odolná…me to teda bolelo a to si nemyslím že bych byla náka srababa…ale ta jizva u pupíka fujky…nemužeš pořádne vstát nemužeš se smát…no uvidíš dej pak vedet ![]()
@InExile a já si říkala, že bych mohla jít druhý den už do práce
to bych se měla asi vrátit zpátky na zem
![]()
Dám vědět určitě, jsem ráda že jsem objednaná tak brzo ![]()
@Zupa Ahojky,tak to tě pustí brzy. Já jdu 13.4. a budu tam asi 4 dny…ale mám to i s drillingem. Tak mi pak napiš, jak to probíhalo. Držím pěstičky, ať vše dobře probíhá
![]()
@Zupa píše:
@InExile a já si říkala, že bych mohla jít druhý den už do práce![]()
![]()
Dám vědět určitě, jsem ráda že jsem objednaná tak brzo
do prace…no jako nevim…ja byla asi dva tejdny doma nevim co deláš za praci
@Zupa píše:
@InExile a já si říkala, že bych mohla jít druhý den už do práce![]()
![]()
Dám vědět určitě, jsem ráda že jsem objednaná tak brzo
počkej co ti budou delat???
@pajduška tak to se nechám překvapit
Mám taky drilling a průchodnost.
@InExile já jsem si radši došla pro ten papír co mi dneska dali a je tam LSK + chromo drilling ovárií.
@Zupa Tak to tě nechci strašit, ale myslím si, že opravdu nebudeš schopná jít do práce…:-(. Já byla v lednu na laparce cysty a měsíc jsem byla vyřízená…:-(. Ale samozřejmě bych ti přála, aby jsi to měla úplně v pohodě…:-),ale rači s prací nepočítej
![]()
@Zupa píše:
@pajduška tak to se nechám překvapitMám taky drilling a průchodnost.
joo stejný jak já…hele druhej den určo domu nepujdeše já se válela jak kravskej ohon
je to operace a máš díru v břiše byt i malou…ale je tam…bud doma já citila ulevu až tak po osmi dnech…kdy jsem mophla říct že břicho nejak zvlášt nebolí…tak asi tak…a pokud budeš mít bolesti tak domu z nemocniced nechod..dají ti rádi neco na bolest…já šla domu po čtyřch dnecj a přijela jsem vyřízená…a chcili jsem litovala že jsem šla domu…tak asi tak a tvýmu mudrovi bych řekla jestli už nekdy mel díru v břiše jestli šel hned makat
@InExile Tak práce mi neuteče já si ráda poležím
Jsem si představovala dost naivně
Mám z toho teda ted docela obavy ![]()
@Zupa píše:
@InExile Tak práce mi neuteče já si ráda poležímJsem si představovala dost naivně
Mám z toho teda ted docela obavy
heke v klidu to dáš…já mám za sebou dve revize a to je horší…i když to nebolí a mužeš jít do práce vlastne hned ![]()
laparku bych si nechala teda ujít to je fakt,…ale radší ješte jednou to…než tohle…
![]()
neboj zvládneš to…jen to proste bolí…já necitila že by mi neco dole delali to ne…ale ta jizva u pupíku byla hnusná…to je vše…vstáváš z potele jak jelito…a moc ti do behání není…ale fakt se to dá…budeš doma tak dva týdny a pošupadíš zase do práce..tot vše