Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Peg Pérego Book Classico?
Přidejte zkušenost s Peg Pérego Book C...@Pavla087 Takze pop up korby 2018 budou mít taky nové materiály a barvy? Jestli mám ještě čekat s koupí ![]()
@Prix Dobrý den, budete prodávat trojkombinaci nebo jen sporťák?
Děkuji.
Zdravím, budu prodávat korbičku Navetta Pop Up, Lux Beige 2017 (kupovaná nová) a sporťák v barvě Denim, ten mám koupený od kamarádky, ježděný snad 2 měsíce, takže denim není vyšisovaný. Vajíčko je to novější, barva černá. ![]()
@Prix píše:
Zdravím, budu prodávat korbičku Navetta Pop Up, Lux Beige 2017 (kupovaná nová) a sporťák v barvě Denim, ten mám koupený od kamarádky, ježděný snad 2 měsíce, takže denim není vyšisovaný. Vajíčko je to novější, barva černá.
A cena?
Ahoj děvčata moc Vás porosím má někdo na prodej tento kočárek? Nikde na bazarech jsem ho nenašla
nejlépe v této barvě Bloom black.
Děkuju
Dobrý večer, necetla jsem všechny příspěvky, Tak nevím zda to zaznělo, ale chtěla bych se zeptat, zda je kočárek odpruzeny.Mam britax a ten na zadních kolech pera sice má, ale jsou úplně pevná a ani se nehnou, Tak hledám kočárek s lepšími jízdními vlastnostmi.Moc děkuji za odpovědi ![]()
@sara29 Book Cross je ideální. Jede jako po másle. Ale je založen na pravidle, čím těžší dítě, tím líp jede. Cross mám od narození a jsem spokojená
jezdím hlavně po kostkách, schodech i koleje a nikdy jsem neměla problém…
@Pavla087 Tak to je super, moc děkuju za odpověď. Hodně jezdíme do hor, takže se nemusím bát že by nezvládl horší terén?