Peníze bokem a uražený partner. Máte rezervu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3542
21.2.13 14:07
@Anonymní píše:
Nevím, na to se mě taky ptal ráno, ale nedokážu na to odpovědět…bude to znít hnusně, ale jednoduše je lepší, když si myslí, že mám jen to málo :nevim: Pak by se to proti mě mohlo otočit :think:
Zak.

hm…ok, děkuji…možné je všechno, to je pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.13 14:07

@lekno JÁ NEVÍM, CO SI ON VŠE KUPUJE, NEŘEŠÍM TO, MÁ KONÍČKY ATD. JEHO RODINA MOC S PENĚZI TAKY HOSPODAŘIT NEUMÍ, ALE TO TU NECHCI ROZEBÍRAT, JEN SE DIVÍ, ŽE KAŽDÝ MÁME SVOJE, A SPÍŠ SI MYSLÍ ŽE KVŮLI MĚ. JINAK DOVOLENOU PLÁNUJEME, TO JSEM CHTĚLA TAK NĚJAK NAPŮL, A SPOTŘEBIČE, TO BYLO VŽDY TAK, ŽE KAŽDÝ KOUPIL TO NEBO TO, JÁ SEDAČKU, SKŘÍŇ, PRAČKU, KOBEREC, A ON TŘEBA SPORÁK, PC, TV, JÁ NIKDY NEBYLA ŠKROB, KDYŽ JSEM TEDY CHODILA DO PRÁCE, ALE TEĎ FAKT NEVÍM, CO PO MĚ JEŠTĚ CHCE, NO ONO NÁŠ VZTAH JE CELÝ OD TĚHOTENSTVÍ DIVNÝ, ALE TO JE NA DLOUHÉ POVÍDÁNÍ, NĚKDY MI PŘIPADÁ, ŽE TO TU VŠE TRPÍM JEN KVŮLI TOMU, ABY MĚLA MALÁ TÁTU..JÁ VÍM TAK TO NEJDE..

• Citovat
  • Upravit
944
21.2.13 14:09
@Anonymní píše:
Nevím, na to se mě taky ptal ráno, ale nedokážu na to odpovědět…bude to znít hnusně, ale jednoduše je lepší, když si myslí, že mám jen to málo :nevim: Pak by se to proti mě mohlo otočit :think:
Zak.

Takže jedině ty dvě obálky jak už jsem psala výše… ale nebylo by lepší, kdyby věděl, že to máš nasestrené jestě před tím, nez jste se poznali. (předpokládám, že on na tom je finančně dobře, ví proč s Tebou a malou je… a nevadí mu, Tě vyživovat). Nemyslíš, že by bylo dobré jednat s ním fér a na rovinu, když on tak s Tebou jedná taky? Víš na rovinu si s nim sednou a říct.. mam nasetreno. nechci na to šahat, co kdyby jednou… cítím z tebe takovej svázanej pocit…

A proč si nejel pro tech 10 000 vybrat s banky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
21.2.13 14:10
@catherine100 píše:
a ještě kde bydlí viď :P

to mě nezajímá, já tam nepojedu, na to nemám čas

• Citovat
  • Upravit
601
21.2.13 14:12
@Anonymní píše:
TAK SE TADY VNUTÍM DO DISKUZE S OTÁZKOU, KDYŽ NĚKOMU PŘÍJDE DIVNÉ MOJE A TVOJE PENÍZE, JE TO NORMÁLNÍ, TAKTO NASTAVENÉ?
BYDLÍM U PŘÍTELE V JEHO BYTĚ, NEJSME MANŽELÉ, MÁME DCERKU 2 ROKY, JÁ Z MOJÍ MATEŘSKÉ
7 600 PLATÍM SVOJÍ ŽIVOTKU, PENZIJKO, MOBIL, JÍDLO PRO CELOU RODINU, DROGERII, OBLEČENÍ PRO MĚ A PRO MALOU, SPOTŘEBNÍ ZBOŽÍ, VŠECHNO SI MUSÍM PSÁT, ABYCH DOKÁZALA, ŽE HOLT TO VŽDY ZA TEN MĚSÍC UTRATÍM. PRONAJÍMÁM BYT, VE KTERÉM ON SE MNOU BYDLET NECHTĚL, JE TO DALEKO, A Z TĚCH PĚNĚZ PLATÍM ÚVĚR NA MOJE AUTO, KTERÉ JSEM SI KOUPILA, AŽ ZASE ZAČNU JEZDIT DO PRÁCE (PŘED MATEŘSKOU JSEM JEZDILA VLAKEM).ON SVÉ AUTO MÁ.
ON MÁ SVŮJ ÚČET, VÝPLATU, O KTERÉ MI ANI NEŘEKNE, KDYŽ SE HO NEZEPTÁM, ALE TO UŽ SE ANI NEPTÁM, PLATÍ SI HYPOTÉKU, ÚVĚR, PENZIJKO, ŽIVOTKU, MOBIL, SVAČINY V PRÁCI, JEHO VÝPLATA JE SKORO 4X VĚTŠÍ NEŽ MOJE MATEŘSKÁ, A ON SI POŘÁD STĚŽUJE, ŽE DO DOMÁCNOSTI DÁVÁM MÁLO PENĚZ, A ŽE SI URČITĚ ŠETŘÍM, ŽE CHCE VIDĚT MOJE VÝDAJE DO KORUNY (Z MOJÍ MATEŘSKÉ UPOZORŇUJI!) JINAK MI ŽÁDNÉ PENÍZE JAKO ŽE NA, TO MÁŠ NA DOMÁCNOST NEDÁVÁ. ŠETŘILA JSEM DŘÍV, KDYŽ JSEM CHODILA DO PRÁCE, TAK Z MOJÍ VÝPLATY, TO ON JEŠTĚ NEMĚL HYPOTÉKU, A NĚKOLIKRÁT JSEM MU PŮJČILA, Z TĚCHTO UŠETŘENÝCH PENĚZ VĚTŠÍ ČÁSTKY A ON JE TEĎ NAŠTVANÝ, KDYŽ MI TO MUSÍ VRACET, ALE TO JEN TAK SPORADICKY,2-3X ZA ROK MI TO DÁ ZPĚT, ALE TO SE U TOHO JEŠTĚ POHÁDÁME. TAK BY MĚ ZAJÍMALO, JAK BYCH TO JAKO MĚLA DĚLAT SPOLEČNĚ, A MÍT SPOLEČNOU KASU, ON MI VÝPLATU DÁT NECHCE A JÁ SE SVOJÍ MATEŘSKOU VYJDU, TO MU MÁM DÁVAT SVOJÍ MATEŘSKOU???A PAK HO PROSIT O PENÍZE? :?: :?: :?: :?:

Víte někdo, zda toto píše zakladatelka???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
21.2.13 14:13

@RadkaCh
kam bys taky jezdila, když je to anonymka :) ta částka by mě taky zajímala…je rozdíl mít tam 20 tisíc nebo 300 tisíc že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.13 14:14

@Samantha_cz NE TOTO NEPSALA ZAKLADATELKA, ALE JÁ ANONYM TŘEBA 1 :mavam:

• Citovat
  • Upravit
944
@Anonymní píše:
@lekno JÁ NEVÍM, CO SI ON VŠE KUPUJE, NEŘEŠÍM TO, MÁ KONÍČKY ATD. JEHO RODINA MOC S PENĚZI TAKY HOSPODAŘIT NEUMÍ, ALE TO TU NECHCI ROZEBÍRAT, JEN SE DIVÍ, ŽE KAŽDÝ MÁME SVOJE, A SPÍŠ SI MYSLÍ ŽE KVŮLI MĚ. JINAK DOVOLENOU PLÁNUJEME, TO JSEM CHTĚLA TAK NĚJAK NAPŮL, A SPOTŘEBIČE, TO BYLO VŽDY TAK, ŽE KAŽDÝ KOUPIL TO NEBO TO, JÁ SEDAČKU, SKŘÍŇ, PRAČKU, KOBEREC, A ON TŘEBA SPORÁK, PC, TV, JÁ NIKDY NEBYLA ŠKROB, KDYŽ JSEM TEDY CHODILA DO PRÁCE, ALE TEĎ FAKT NEVÍM, CO PO MĚ JEŠTĚ CHCE, NO ONO NÁŠ VZTAH JE CELÝ OD TĚHOTENSTVÍ DIVNÝ, ALE TO JE NA DLOUHÉ POVÍDÁNÍ, NĚKDY MI PŘIPADÁ, ŽE TO TU VŠE TRPÍM JEN KVŮLI TOMU, ABY MĚLA MALÁ TÁTU..JÁ VÍM TAK TO NEJDE..

Anonymko 2: sleduju Tvé příspěvky, a zda se mi to celé špatně nastavene uz od začátku. :think: bych s takovým chlapem nebyla… prijde mi ze ani jeden nevíte jak hospodařit s penězi. On by mel byt zodpovědnej - jak říkas je táta.. ale zatím penize radsi cpe do koníčku a pujcuje si od Tebe… kde chce pak zkoncit? zadluzit se v bankach?

Asi bych si to hodne bejt Tebou promyslela… ono zas.. platil by alimenty? :think: :think: :think: Ale takový není den ze dne, že? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596

@ohýnek se tu směju nad těma trenkama… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
21.2.13 14:15

@Samantha_cz
myslím si že ne…popis je uplně jiný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
21.2.13 14:15
@Anonymní píše:
@Samantha_cz NE TOTO NEPSALA ZAKLADATELKA, ALE JÁ ANONYM TŘEBA 1 :mavam:

Díky za info, je lepší anonymy nějak rozlišovat, protože pak aby se v tom kůň vyznal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
21.2.13 14:16

@leene Díky, už to psala i autorka toho textu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.13 14:17

@Lisa_Qr PROČ MYSLÍŠ ŽE NEUMÍM ANI JÁ HOSPODAŘIT S PENĚZI? PROTO ŽE JSEM PO NĚM NIKDY NECHTĚLA A SNAŽILA SE VYŽÍT Z VÝPLATY A NYNÍ UTRÁCET TAK, ABY MI STAČILA JEN MATEŘSKÁ?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.2.13 14:19
@Samantha_cz píše:
Díky za info, je lepší anonymy nějak rozlišovat, protože pak aby se v tom kůň vyznal…

OK, PÍŠU STÁLE VELKÝMI PÍSMENY, ABYCH TO ODLIŠILA, A TAK JSEM ANONYM 1 :kytka:

• Citovat
  • Upravit
601
21.2.13 14:23
@Anonymní píše:
Zak.

Chápu, že máš rezervu, to má každý, ale vem to z té druhé stránky, co když se Ti něco stane? On by pak měl na starost domácnost a ani neví, že máš nějakou rezervu, kterou může potřebovat pro Tvé dítě, to přeci není moudré? A jako skutečně ho posílat za dveře je směšné, já bych se taky urazila. To už jsi měla spíš risknout to, že uvidí, kolik máš. Třeba by si ani nevšiml. Ale takhle jsi mu to jasně dokázala a on bude tajně lozit po skříních, a hledat, kde máš obálky…nehledě jsi mu tím jasně ukázala, že mu prostě nevěříš. Jestli je to citlivý člověk, tak věřím, že ho to srazilo. Chápu, že se chceš chránit, ale dojela jsi na vlastní hloupost, máš to mít někde tak, aby neviděl, kolik skutečně máš. Větší hotovost dát na účet s internet bankingem a doma si nechat max těch 10 000, to se někdy stane, že to člověk potřebuje z hodiny na hodinu. Kolik tam máš? Půl milionu??? :mrgreen:
Holt si myslím, že Ti teď nezbývá, než žehlit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria