Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nečetla jsem všechny příspěvky, tak snad se nebudu opakovat, ale mě by to asi taky urazilo, kdyby to teda bylo obráceně
Jinak si taky šetřím, ale chlap o tom ví. On člověk nikdy nemůže vědět co se stane a když pak chlap nedej bože odejde a nechá vás bez koruny, jak tady kolikrát čtu, tak je dobrý mít nějakou rezervu, mít kam šáhnout a nezůstat úplně bez peněz. Ale můj chlap ví kam si peníze dávám a kolik mám ušetřeno, s tím problém nemám
@leene píše:
@ohýnek
UŽ DOOOST, UŽ MĚ Z TOHO TOČENÍ BOLÍ OČI!!!![]()
![]()
Mě je ho líto že ho to nebolí, takový chobot musí vážit
![]()
ZAKLADATELKO POŘÁD MĚ TO ZAJÍMÁ: Řekni jediný důvod proč si ho poslala za dveře? proč nesmí vědět kolik tam máš a kde to máš v pokoji schované?? PROČ??
(jak máte nastavené půjčování neřeším)
@Integra píše:
Mě je ho líto že ho to nebolí, takový chobot musí vážit![]()
![]()
![]()
![]()
Ais má vytrénovanou pánev, chlapec ![]()
@leene bodejť by ho neměl tak dlouhý když si ho tak vytahává
![]()
@lekno NO TO SI VŮBEC NEUMÍM PŘEDSTAVIT
TO BY JSME SE ASI HÁDALI DENNĚ A JEŠTĚ BYCH BYLA NESCHOPNÁ, NE ŽE UŽ TED´JSEM TO SLOVO KOLIKRÁT NESLYŠELA..
Anonymko…tohlre tedy neí vůůůbec dobrý..jeho rodina o tom ví, jak s tebou jedná??? Potřeboval by otevřít oči, jak se žije jinde
![]()
A svoje prachy myslíš že utratí, nebo si je schovává…ty jo manželé nejste, to abys za pár let neodcházela s holou prdelí…pardon ![]()
přijde mi to podezřelé, že se neangažuje..to neplánujete dovolené, větší nákupy spotřebičů nebo něčeho společně…vize do budoucna???jakože budeme spolu, až dcerka vyroste pojedeme, uděláme zařídíme…atd. atd.
@leene píše:
ZAKLADATELKO POŘÁD MĚ TO ZAJÍMÁ: Řekni jediný důvod proč si ho poslala za dveře? proč nesmí vědět kolik tam máš a kde to máš v pokoji schované?? PROČ??
(jak máte nastavené půjčování neřeším)
Nevím, na to se mě taky ptal ráno, ale nedokážu na to odpovědět…bude to znít hnusně, ale jednoduše je lepší, když si myslí, že mám jen to málo
Pak by se to proti mě mohlo otočit ![]()
Zak.
@tamata píše:
Zakladatelko, tak trochu jinak. Já jsem měla našetřené taky peníze z doby než jsem poznala manžela. Teď jsem na mateřský a on je živitel rodiny. Když jsme potřebovali mimořádně větší peníze, tak jsem ty svoje peníze prostě vzala a použila. A ne že bych za ním přišla a že mu to teda půjčím. On ti přece dává taky peníze na drogerii, školku (která se ani netýká jeho děcka), potraviny. A dává ti to. Ne, že tě to půjčuje. Kdyby ti to měl půjčovat jako ty jemu, tak se dokonce života nedoplatíšTakže zatímco ty ho škubeš o prachy, tak ty sama bys mu nedala ze svýho ani korunu. Hlavně, že chlapi jsou hajzlové
No asi tak nějak. Taky bych to tak udělala. Ale třeba má zakladatelka pocit, že si ty penize musi schovávat, kuli prechozimu vztahu. Takže zakladatelko, promluvte si o tom. Zdá se, že to je fajn chlap a bylo by škoda ho ztratit.
Omlouvám se… nektere prispevky jsem psala a mezitím jsi sem psala další info. Takže proto jsem se třeba divila tomu bytu… už tomu rozumím.
@Anonymní píše:
Nevím, na to se mě taky ptal ráno, ale nedokážu na to odpovědět…bude to znít hnusně, ale jednoduše je lepší, když si myslí, že mám jen to máloPak by se to proti mě mohlo otočit
Zak.
A mimochodem, kolik v té obálce máš?
@RadkaCh píše:
A mimochodem, kolik v té obálce máš?
a ještě kde bydlí viď ![]()
Zakladatelko já to naprosto chápu, že máš rezervu člověk nikdy neví co se stane.
@Anonymní píše:
Nevím, na to se mě taky ptal ráno, ale nedokážu na to odpovědět…bude to znít hnusně, ale jednoduše je lepší, když si myslí, že mám jen to máloPak by se to proti mě mohlo otočit
Zak.
No tak to si teď už evidentně nemyslí. Mě by vůbec nevadilo, že máš peníze stranou, ale že máš potřebu přede mnou něco skrývat a ještě si myslet, že bych Ti to odcizila..Ten způsob jakým si mu to řekla - běž do vedlejší místnosti ať můžu vyndat „svůj lup“ není to nic pro tvoje oči.. Kdybys to podala jinak, tak by se zřejmě vůbec neurazil. Vem ty prachy a hoď si je na spořící účet, a máš po starostech. A ještě - v čem by se Ti mělo vymstít to, že by věděl, že máš hodně peněz? Jakože by chtěl po Tobě větší příspěvky na bydlení? Nebo jak to myslíš?
Příspěvek upraven 21.02.13 v 14:11