Peníze v partnerství a děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2947
3.4.13 07:47

Jezis, zaplatte chuvu a jdi do prace a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
3.4.13 07:50

Trochu mi chybi vetsi zapojeni otce slecny.
2000 na holku 17 let nemuze byt dostacujici.
Ciste pragmaticky:
da se pochopit, ze tak stare dite (17 let) jineho muze ho nenaplnuje rodicovskym pudem, tim spis, kdyz ma sam male dite.
Trochu se ztracim, co by on tedy platil po prestehovani.
Svoje a mimi naklady? Ostatni by bylo na zakladatelce? Byla by v tom i cast nakladu na byt a pod.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
3.4.13 07:51
@CokeLady píše:
Vůbec nesouhlasím s tím, jak to doma máte a neschvaluju to, ale nemůžu nenapsat, že mi přijde špatné, že po něm chceš peníze pro svou starší dceru a pořád přředhazuješ, že jedno má luxus, druhé je pomalu socka. Ta starší má přece vlastnío tatínka, spíš bych přitlačila na biol. otce o zvýšení alíků, 2 litry na středoškoláka není nic moc. Bylo by mi blbý po něm chtít peníze na dítě, které není jeho. Vy asi spolu moc dlouho nejste, že?Každopádně říct mi, ať jdu a on si najde hospodyni, tak při své povaze bych ho vzala pánví a pak ho kopla do zadele.

s tou starsi dcerou to vidim stejne, ale asi nebudeme pochopeny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502

A co zkusit navrhnout, že pokud doteď platil nájem v bytě, kde jste žili, taky by v tom mohl pokračovat i ve tvém bytě, tím pádem ty bys měla nižší výdaje a zbývalo by ti o dost víc peněz… :nevim:

Nebo když je ochoten platit hospodyni, tak může zaplatit i hlídání a ty můžeš občas (nebo pořád pokud by ti to vyhovovalo) pracovat…

Jo, a to, že je mu přednější dítě než ty, popravdě, u tebe je to taky tak, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@neila píše:
A starsi dcera si jeste neprivydelava treba?

To by som fakt chcela byt v kozi tej starsej. Sestra ma fungl novu lyziarsku vybavu, Ty ked chces ist s nami na hory tak si chod zarobit. (Jo, prehanam, ale ta mala hodne rychlo vyrastie)
Zakladatelko, ak to nechas takto, starsia Ti skor ci neskor ujde z domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
3.4.13 07:52
@Anonymní píše:
Ano, to si uvědomuji taky, že jsem udělala chybu, ale to už nevrátím. Takže se snažím nastavit nějaká nová pravidla, než se přestěhujeme definitivně do mého, protože naše příjmy jsou velmi rozdílné a mě začíná vadit, že starší dceři nemůžu dopřát to, co má malá.

No jasně, tohle nedovol! To je vyc*cánek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
3.4.13 07:54

Ale uvedomte si, ze starsi dcera ma sveho biologickeho otce. Takze ja se nedivim ze novy tatonek ji nekupuje novou ylzarskou vybavu apod. To ma delat bio otec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.13 07:55
@CokeLady píše:
Vůbec nesouhlasím s tím, jak to doma máte a neschvaluju to, ale nemůžu nenapsat, že mi přijde špatné, že po něm chceš peníze pro svou starší dceru a pořád přředhazuješ, že jedno má luxus, druhé je pomalu socka. Ta starší má přece vlastnío tatínka, spíš bych přitlačila na biol. otce o zvýšení alíků, 2 litry na středoškoláka není nic moc. Bylo by mi blbý po něm chtít peníze na dítě, které není jeho. Vy asi spolu moc dlouho nejste, že?Každopádně říct mi, ať jdu a on si najde hospodyni, tak při své povaze bych ho vzala pánví a pak ho kopla do zadele.

Ta starsia ma sice tatinka a novy otec z nej nemusi byt odvareny, ale robi medvediu sluzbu aj tej malej ak robi viditelne rozdiely medzi detmi. Proste nech to ma ako chce, ale nemal by dopustit aby si to aj deti vsimli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.13 07:55
@neila píše:
Proc to dela?? To mezi vami neni neco jako laska, ucta a vzajemna podpora? Chapu, ze mas toho plne kecky, vzdyt vedel, ze dite mas, mel by to respektovat… Asi bych odesla a sla po alimentech, z takoveho platu vyjdou slusne. Vim, zni to hrozne, ale je to prijatelnejsi nez prihlizet jak jedno dite strada…
A starsi dcera si jeste neprivydelava treba?

no ona se tím jeho postojem, já mám a ty mlč ta láska mezi náma nějak vytratila Přijde mi, že jedinej koho miluje je ta malá.

• Citovat
  • Upravit
36504
3.4.13 07:56

Já bych takovýho chlapa nechtěla. Vlastní dítě je mi za všech okolností bližší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
3.4.13 07:57
@Bábi Zlopočasná píše:
To by som fakt chcela byt v kozi tej starsej. Sestra ma fungl novu lyziarsku vybavu, Ty ked chces ist s nami na hory tak si chod zarobit. (Jo, prehanam, ale ta mala hodne rychlo vyrastie)

Ale zase tady padlo, ze dcera potrebuje penize na „skolni triko“.
V 17 letech si spousta holek kupuje za sve vydelane penize i drazsi veci. Brigadu by zvladla.
Ale tim nechci rict, ze situace v „rodine“ je OK.
Zakladatelka resi jen penize, vztah a city nikde nevidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.13 07:58

@AngelLilly no já právě proto, že on to nechce řešit, tak jsem se chtěla poradit s váma, jestli v tom případě je odchod řešení. Nechci se unáhlit, ale řešit to musím a chci.

• Citovat
  • Upravit
8781
3.4.13 07:58

Ale i presto vsechno to mate spatne nastavene a jak z toho ven nevim. Jedine co chapu je to, ze nechce ve vsem nevlastni dceru sponzorovat kdyz sveho bio otce ma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.13 07:59
@AngelLilly píše:
Ale uvedomte si, ze starsi dcera ma sveho biologickeho otce. Takze ja se nedivim ze novy tatonek ji nekupuje novou ylzarskou vybavu apod. To ma delat bio otec.

A ked sa bio otec vyprdne, tak oni traja pojdu na dovolenku a najstarsia ostane doma, lebo jej tatinek nezaplatil, kym sestrin ano?

Teda, ja neviem ako presne to doma maju, ale slecna kym tam byva, nemala by vidiet nepomer v spravani sa k detom.
Na druhu stranu, bolo mi tu vysvetlene ze prve deti od chlapa maju byt „macoche“ vdacne aj za to ze je ochotna podat im pohar vody ked maju vlastnu matku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
3.4.13 08:00
@Bábi Zlopočasná píše:

takhle to ale nebylo mysleno… Spis jestli treba sama nejevi zajem brigadovat a na drobnosti si vydelat (treba jako to triko atd)… Ja v 17 obcas nekde na brigosku zapadla, ackoliv jsem vubec nemusela, proste jsem chtela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí