Pepco oblečení
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Za nás má. Dnes jsem tam malému nakoupila spoustu triček a punčochy a pro ještě nenarozenou bodýčka a dupačky. Mám to tam asi 15km ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Materiály teda některý fakt děsný.
Holce jsem tam koupila pár triček, ale po vyprání z nich byly hadry na podlahu, takže už tam nechodim ![]()
- Citovat
- Upravit
@Teeeri byla jsem tam jednou a už nikdy více. Nic jsem nekoupila, stačilo mi si sáhnout a nevzala bych to na sebe ani já, natož abych to rvala děcku. Podle mě nekvalitní (nejen materiál, ale také způsob, kterým je obleční střižené, může způsobit to, že se to rychleji vytáhne…), složení na nic. Ano, na pohled krásné, ale já raději kvalitu než kvantitu.
- Citovat
- Upravit
@Teeeri píše:
Všichni mi mluví o Pepču, má cenu tam jezdit?Mám to přes půl Prahy. Díky
ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Teeeri já tam jezdim celkem často, kupují věci na malého (4mesice),věci do domácnosti, závěsy, potahy na pohovku, věci do kuchyně a jsem naprosto spokojena. Oblečení pro malého supr, nestalo se že by se po vyprání srazilo nebo že by obrázky zmizely. A ostatní věci taky dobrý, hlavně jsem spokojena s vecma do kuchyně, tet jsem si tam koupila pánvičky a ani nemusím používat olej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem tam dvakrát synovi koupila overálek a body. Po vyprání se to zcvrklo asi o dvě velikosti (prala jsem to na 40) a zkřivily se švy. Takže já rozhodne nedoporučuji. Radsi si pár kaček připlatim v H&M. Nedá se to srovnat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Teeeri Za me urcite!
Nakupuju tam temer vsechno na maleho, akorat jednou se mi stalo, ze se bodycko srazilo… Nektere veci jsou materialove ne tak kvalitni, ale to snad pozna kazdy napohmat a kdyz se nezda, tak nekupuju, ne? Navic co bys chtela za 50Kc za jedno triko?
Vetsina veci ale bombovych, ted jsem malemu koupila zimovou bundicku, krasne oranzovou, uvnitr beranek…
Teplacky taky super, mikinky, cepky, puncochace za 30Kc a kvalitnejsi nez co mam z detskeho obchudku za 160…
Jo a maji super sklenicky na vino
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tam tedy jezdím též ráda nakupovat a vyberu toho vždy dost.
A za pár kaček, akorát my teď jezdíme do Říčan je to pro nás blíž, když to Pepco strkají všechno až bůh ví kam do Prahy místo toho, aby nějaké dali i na Pha 9, ale což už.
Každopádně tam kupuji i pro psa věci, do kuchyně a do bytu a spokojenost. Akorát u těch hraček bych trochu zaváhala kord pro mladší děti 3 let. To si radši hračky koupím z pompa, dračíku apod ![]()
Ale u mě má Pepco palec nahoru krom oblečení pro chlapy
můj má S a na něj tam nic nemají vše mají od M ![]()
A dámské můj vkus není co tam mají ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obcas koupim neco, co se mi libi, maji tam pekne veci a kolikrat levnejsi jak od vietnamcu, ikdyz kvalita byva podobna. Nerikam, ze u vseho, treba dcerka ma 4 krasne bavlněné pyžama, prala jsem s bílýma ponožkama a obstálo:D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já koupila asi před měsícem krásné pyžamo naší 7 leté slečně
A je vtipný, že po prvním praní už máme jednu nohavici zcela bez srdíček, kalhoty byly růžové s bílými srdíčky. Kvalita nic moc, ale na tahání na ven a na doma to stačí. Co bychom za tu cenu taky chtěly že?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fassatka na to prani si tady stěžují více maminek. Jak to perete??? Já jsem stim zatím žádný problém neměla. Máme několik přání za sebou a oblečení je pořad pěkný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Normálně na 60, ale je fakt, že se mi to stalo poprvé, Dcera má spoustu triček a na žádném obrázek nebo potisk nepustil až to pyžamo. Já v Pepcu nakupuji celkem ráda, hlavně trička legíny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fassatka já taky prave nakupuji pro prcka celkem dost v pepcu a ještě se mi to nestalo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fassatka píše:
Normálně na 60, ale je fakt, že se mi to stalo poprvé, Dcera má spoustu triček a na žádném obrázek nebo potisk nepustil až to pyžamo. Já v Pepcu nakupuji celkem ráda, hlavně trička legíny.
Normálně na 60??? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fassatka píše:
Na 60 peru jen ručníky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit