Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já vraždím když mi někdo poví: podpáždí!!!
![]()
co pak má člověk paždi??ježiš mam z toho husinu,ale všimla jsem si že to říká spoustu mých známých
Jo
Už jsem si, díky jedné admin, vzpomněla na ten rusismus, co mě tak vytáčí
potencionálně… Znáte někdo nějaký potencionál? ![]()
Super diskuze.
Celou jsem ji přečetla a směju se tu už hodinu.
Mám kamarádku, která neměla stahy /kontrakce/, ale měla vztahy ![]()
A pak ještě „pernamentka“ - správně permanentka od slova permanentní - je to tak?
CokeLady píše:
Holky a co pravopis takhle na internetu? Já jsem i párkrát na nějakou extrahrubku upozornila, ale většinou mě vynesli v zubech, že na to se přece na netu nehraje a že jsem chytrá a bla bla.O překlepech vůbec nemluvím, když někomu ujede v rychlosti shoda přísudku s podmětem nebo s/z… ale když někdo píše: K obědu jsme mněli špagety. Prodám nové ryfle s vysačkou. Mi jsme byly na dovolené v řecku. Udělejte to rači ihnet.
Tak to uplně ztratím zájem o to, co se v textu píše a trochu toho člověka odsoudím. Myslím, že dysgrafií se dnes ohání kde kdo aniž by přiznal, že je to lempl, který není schopen se důstojně vyjádřit v mateřském jazyce psanou formou. Napsat mi chlap v smsce „Myluji tě“, tak by mě asi trefil šlak. Naštěstí se to tomu mému stát nemůže
Jo jo, ještě když jsem chodila na pubertální seznamku (tj. libimseti), ráda jsem se tam odreagovala u diskuzí. A když někdo fakt napsal blbost a já se ozvala, tak jsem byla za krávu (v lepším případě) ![]()
Jinak když jsem jezdila na tábor, zamiloval se tam jeden kluk do jedné holky a napsal jí „my lujutě“…
Taky jsem tu četla, že si někdo něco „obědnal“,
nebo jak dítě nechce papat „objed“ ![]()
Dneska jsem tu četla cornflaksy
To vyvolává tak super asociace ![]()
Eliška píše:
Dneska jsem tu četla cornflaksy![]()
![]()
To vyvolává tak super asociace
bože … asi bych u toho neměla večeřet …
![]()
Furt lepší než Kornflaksy - flaksy z Kornů bych asi nechtěla vidět ![]()
neumiso, nesmíš být taková citlivka
:válímsesmíchypozemi: Mně se zrovna dělá večeře a už se móóóc těším ![]()
Amber_1977 píše:
neumiso, nesmíš být taková citlivka![]()
![]()
:válímsesmíchypozemi: Mně se zrovna dělá večeře a už se móóóc těším
problém není s nedojedky, problém je s drobky a kapkami na monitoru a v klábosnici
![]()
mimochodem, teď jsem četla slůvko „podezdření“ - taky kvalitka
Jo tááák, tak to budu mít na displeji za chvíli čůrky tomato omáčky a můžu vytvořit novou znělku na Dextera ![]()
CokeLady píše:Amber_1977 píše:Každopádně se každopádně používá… ani word to neopravuje a ten ví všeckoLenczii píše:tipuju, že každopádněAmber_1977 píše:Neříkej, že to je taky špatně??
No a když už jsme u té češtiny.. Zná slovo „každopádně“?![]()
neopravuje to ani google ![]()