Pes equinovarus - vrozená vada nohy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6419
25.3.15 23:11

@z1908 díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
25.3.15 23:20

@Shari81 Držím pěstičky, zvládnete to levou zadní, jste holky šikovné. My máme kontrolu příští týden a budu projednávat vaše boty, tak uvidím jak dopadnu. Dej pak vědět jak jste se držely a co malá. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
26.3.15 02:09

@Shari81 Držím palce, budu na vás myslet! Už jste toho tolik zvládly, zvládnete i toto :) pak napiš dojmy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
26.3.15 08:20

@Shari81 Držíme všechny palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
26.3.15 09:09

@Shari81 Hodně štěstíčka, myslíme na vás!! :kytka: Ať to skvěle dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2865
26.3.15 11:12

@Shari81 budu na vás myslet ať všechno dobře dopadne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
26.3.15 14:01

Ahoj holky, tak už jsme doma. Operace trvala 1 a 3/4 hodiny, a to dělali pouze pravou nožku. Zvládla to skvěle a teď spinká. Sádry bude mít teď 3 týdny, pak znovu do anestezie, sundají sádry a na pravou nandají znovu s větším vytočením, na levou dají dlahu, toto bude mít dalších 14 dnů a pak se uvidí co dál…myslím, že dnes to prospí, jsem zvědavá co bude zítra, jak bude reagovat na sádry a že se nebude moct pohybovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
27.3.15 02:17

@Shari81 jste holky statečné! Držte se!
A co že ji musí zase dávat do anestezie, když jí budou dávat novou sádru? To je aby sebou při tom necukala? Možná tě potěší že jsem teď od jiných doktorů slyšela reference na Maříka, že je to sice trochu svéráz a operace si tam dělá na tak nějak na koleni, ale pokud jde právě o ty operace, tak má vyloženě zlaté ruce… Takže tvoje Verunka byla v dobrých rukou :kytka:
Ať se jí to rychle hojí a ať to všechno dobře snáší… A hlavně ať toto martyrium pomůže!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdenka_v
27.3.15 14:53

@Shari81 ahoj, kde jí vlastně operovali a co konkrétně?
Dlouho jsem tu nebyla…

• Citovat
  • Upravit
6419
27.3.15 15:44

@markét1982 nevím proč znovu do anestezie, ale myslím právě proto, aby sebou neházela a mohly jí to udělat pořádně, protože příště jí tu nožičku budou vytáčet na max co to jde a to by jí prý bolelo, tak asi proto uspat…
jinak o Maříkovi jsem taky slyšela jen samé dobré reference :kytka:
@zdenka_v u Maříka v ordinaci a operovali pravou nožku. Nebyla to tenotomie, ale něco rozsáhlejšího, nevím přesně co, ale šlo o tu achilovku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
27.3.15 16:28

@Shari81 A jak to malá snáší? to, že nemůže běhat…je to holka statečná, razím zásadu, že vše zlé je pro něco dobré, takže uvidíš, že i když si doteď dost užila, do života ji to posílí a jen tak ji něco nerozhází :)
držte se obě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdenka_v
27.3.15 16:30

A měla jsi dojem, že nožka není úplně OK?
Já jen, že nožka Nelinky vypadá naprosto OK. Na kontrolu jdeme začátkem května, budou jí 2 roky. Tak se začínám bát…

• Citovat
  • Upravit
6419
27.3.15 17:05

@markét1982 no snáší to jakž takž, hraje si, kouká na pohádky, občas kňourá/pláče, hodně se jí věnuju. Jen večer jí nejde usnout i když si žmoulá oči a zívá..koupila jsem Sedalii tak snad to pomůže…ono jí do toho ještě rostou stoličky…
@zdenka_v ano, nožka nebyla v pořádku, proto ta operace..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdenka_v
30.3.15 10:36

@Shari81 a ty jsi i svým okem viděla, že ta nožka není úplně OK? Nebo to viděl jen Mařík?

• Citovat
  • Upravit
1768
30.3.15 11:08

Ahoj kočky, můžu se zeptat…pořád nemám dořešenej kočárek, chteli jsme spíš trojkombinaci, ale nejsem si jistá…
Jaké máte kočárky, jak vám vyhovují a na co bych si měla dát pozor? :think: Nožičky bude mít malej obě a vada není polohová, takže to asi nebude rychlé řešení :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí