Pes equinovarus - vrozená vada nohy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10.5.13 17:07

My jsme je měli taky asi do 8 mesice na 23 hodin a ještě se u kontroli doktor dilil neb nam zapomel říct že muzeme na min hodim a tak jsme presli z 23 hodin jen na noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
10.5.13 17:28

Ahoj holky, tak kontrola v pořádku nošení botiček pořád stejné…Prý půjde na opaeraci ale až bude větší s tím že vtáčí to přednoží dovnitř..Ale že je to malinkatej zákrok, ale patičky ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.13 17:57

Parad mi jdeme na kotrolu 25.6 tak jsem zvedava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
10.5.13 18:15

@Anabell tak hlavně, žepatičky jsou ok :potlesk: a neříkal ti doktor něco víc k té operaci? Mám strach, že Samna to bude muset taky s tou levou nožkou…doktor řekl teda cvičit cvičit cvičit a dávat dlahy, ale nevím jestli to pomůže :-(

@Daniela 1981 to je dobrej doktor, že na to zapoměl :-) náš kdybych se tenkrát nezeptala by zapoměl asi taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.13 18:49

Tak ono nebylo ke skode že mela botky na 23 hodin o něco dele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vendelina1234
25.5.13 11:57

operace

Ahoj holky, máme 6týdnů starého synka s touto diagnózou. Pročetla jsem diskuzi a měla bych jeden dotaz pro ty, kteří jste byli na operaci po sádrování v Brně. Jak dlouho tam nechávají? Klasický postup je první den příjem, druhý operace a třetí domů, že… Dodržují to i v tom Brně?
Děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
2227
25.5.13 14:11

Ahojky, ani my to tak měli, jeden den nástup, druhý den operace (většinou jdou mimča jako první), po operaci je mimčo na jipce a odpoledne by ho měli dát k mamce na pokoj a třetí den ráno se jde domů.
Mě malýho z neznámého důvodu nechali na jipce až do rána, tak nás nechtěli pustit, že nemůžem jít z jipky rovnou domů, ale po poledni přišel primář a pustil nás. Tak jsme šli třetí den, ale až odpoledne.
JInak na tu jipku se dochází na kojení, cca po 3-4 hodinách, nebo sestřičky zavolají, kdy tam máš jít.
A na jídlo se dochází do jiné budovi, což je docela blbý, že ti nemá kdo mimčo pohlídat, já byla domluvená s paní vedle na pokoji, hlídali jsme si prcky navzájem. Sestřičky sice byli ochotný, ale na tohle neměl čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vendelina1234
25.5.13 15:56

Katy, moc děkuju. Na operaci jdeme příští týden a já ty nemocnice tak nerada:)…Tak klepu, aby všechno proběhlo v poklidu a my brzy šupajdili domů…Ještě by mě zajímalo, jak vypadá to ubytování. Bylas na pokoji sama?

• Citovat
  • Upravit
2227
25.5.13 20:34

Tak to jsi na tom jako já, nemocnice nesnáším, ale dá se to přežít. Mají tam dvojpokoj, úplně na konci chodby, je tam společná chodbička, koupelna a záchod, z chodbičky se jde do 2 pokojíků, tam je jen postel, křeslo, televize a postýlka pro mimčo. Co mi vadilo je, že ten pokojík má prosklený dveře a z chodbičky na chodbu je pořád otevřeno, takže skoro žádný soukromý, ale zas tím, že je to až na konci chodby, tak tam nikdo nechodí. Co je teta blbý, tak to jídlo, už si nepamatuju do kdy byly snídaně, ale na ty jsem ani nechodila, v den operace jsem neměla ani hlad a ráno byl docela fofr, malýmu sundávaly sádry, pak jsem si ho měla vykoupat, ale šel jako první na řadu, tak z toho nic nebylo a ten třetí den, jsem byla zas tak nervní, že ho ještě nemám u sebe, že jsem nikam nešla, ale když tak se dá koupit něco dole v kantýně. Tady máš pár fotek, jak to tam vypadalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vendelina1234
26.5.13 09:47

Děkuju, jsi zlatá, moje obavy jsou teď menší :D. Ať se daří a malý pěkně ťape!

• Citovat
  • Upravit
2227
26.5.13 12:47

Nemáš zač :D a ke komu chodíte? My k Ondrušovi, ten taky Sama operoval, ještě s takovým mladým doktorem. Ať ta operace dobře dopadne, až budete doma, tak dej vědět, jak jste to tam přežili :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vendelina1234
26.5.13 13:06

Chodíme k Poulovi, operovat by synka měl taky on. Je to takový klasický, český doktor, který toho má hodně, moc se s námi nebaví, ale zase prý je to kapacita ;)… Až budeme doma, napíšu, jak to dopadlo. :hug:

• Citovat
  • Upravit
Gábina1987
4.6.13 08:37

Nevíte někdo číslo na BUlovku do kartotéky? Potřebuju se přeobjednat a číslo, které jsem našla na internetu nefunguje. Děkuju

• Citovat
  • Upravit
4.6.13 08:45
@Gábina1987 píše:
Nevíte někdo číslo na BUlovku do kartotéky? Potřebuju se přeobjednat a číslo, které jsem našla na internetu nefunguje. Děkuju

TZkuste zavolat na ustrdnu +420 266 081 111 a oni Vas prepojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.13 19:39

kafo dlahy

Holky, dnes máme dlahy kafo první den, no hrůza než si na to zvyknem. :,( Prosím Vás co dáváte pod ně a nebo na ně za oblečení? Děkuji moccc za rady. Klidně připište i náké rady. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí