Petice proti rouškám

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1371
20.4.20 23:40
@jege píše:
Každý o tom mluví, ale aby tu někdo hodil foto, o co vlastně kráčí, to ne: https://www.super.cz/…sleduje.html
:D

Příspěvek upraven 09.06.20 v 13:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
20.4.20 23:43
@Bábrdl píše:
Cítím provinilou slast. Musím, ač nerada, přiznat, že mně se ta opatření vlastně líbí. :lol: :lol: :lol:

Všechno, co dřív „nešlo“, najednou jde - konečně nám fungují vzdálené přístupy, doktoři a úředníci konečně objednávají na čas, nikdo na mě nechrchlá, všichni ti „to můžeš chytit kdekoliv“ konečně sedí doma na zadeli, místo aby na všechny flusali své viry. :srdce:

Vím, že to nejde na vždy. Ale já si to docela užívám. :mrgreen:

Já taky. Ve firmě voláme roky po online zpracování produktů, roky to nešlo, milion keců a najednou během 14 dnů všechno funguje. Dneska u doktora prázdno, žádný zbytečný pacient, příchod odchod na čas. V obchodě se mi nikdo nelepí na záda, díky rouškám nejenže na mě nikdo nekašle Covid, ale ani rýmu a virózy, jak bylo zvykem. Pořád doufám, že si z tohoto odneseme tem krásnej zvyk, že když jsem nachlazená a musím jít mezi lidi, tak si tu roušku vezmu prostě jen z té ohleduplnosti. Ve většině obchodů je dezinfekce, to by se mi líbilo i za mírovýho stavu… Opravdu tady vidím dost pozitiv…

• Citovat
  • Upravit
36556
21.4.20 08:45
@Janli píše:
Já taky. Ve firmě voláme roky po online zpracování produktů, roky to nešlo, milion keců a najednou během 14 dnů všechno funguje. Dneska u doktora prázdno, žádný zbytečný pacient, příchod odchod na čas. V obchodě se mi nikdo nelepí na záda, díky rouškám nejenže na mě nikdo nekašle Covid, ale ani rýmu a virózy, jak bylo zvykem. Pořád doufám, že si z tohoto odneseme tem krásnej zvyk, že když jsem nachlazená a musím jít mezi lidi, tak si tu roušku vezmu prostě jen z té ohleduplnosti. Ve většině obchodů je dezinfekce, to by se mi líbilo i za mírovýho stavu… Opravdu tady vidím dost pozitiv…

U nás taky. Kecy v kleci, že připojení k systémům nejde. A najednou bylo během tejdne hotovo.

To samý objednáváni k doktorovi, nechrchlaní na lidi kolem…

Ale myslím, že máloco z toho vydrží. Musíme užívat, dokud to je. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
21.4.20 09:11
@Bábrdl píše:
U nás taky. Kecy v kleci, že připojení k systémům nejde. A najednou bylo během tejdne hotovo.

To samý objednáváni k doktorovi, nechrchlaní na lidi kolem…

Ale myslím, že máloco z toho vydrží. Musíme užívat, dokud to je. :mrgreen:

jojo u nás taky pořád neměli dost notebooků a nic nešlo a najednou sehnali pro celou firmu notebooky během pár dní :mrgreen: a to ještě před víkendem tvrdili, že pro náš tým mají pouze čtyři a za víkend sehnali dalších 7 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
21.4.20 10:00
@Janli píše:

Obávám se, že tohle si lidi neodnesou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6079
21.4.20 10:09
@j.a.n.i1 píše:
Obávám se, že tohle si lidi neodnesou…

A to je škoda. Protože v tomhle případě je IMHO použití roušky namístě. Tohle budeme dělat i doma, když např. nemocné babičce budeme vařit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
21.4.20 10:32
@Modesta píše:
A to je škoda. Protože v tomhle případě je IMHO použití roušky namístě. Tohle budeme dělat i doma, když např. nemocné babičce budeme vařit…

Ano je, ale bohužel v téhle náladě (a přispívá k ní i tahle petice, přestože má v něčem pravdu) to spousta lidí dělat nebude už jenom kvůli reakcím ostatních. A to je škoda, nebylo by od věci, kdyby se společnost naučila, že nošení roušek je normální, nemyslím vždy a všude, ale prostě normální a ne aby byl ten kdo ji má divný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5132
21.4.20 10:39

Nepodepisují ne jen ze nevíte jakej individuum na ulici potkáte, ale navíc se nemusim malovat ani česat a stejne mě nikdo nepozná, tákže i ušetříme :lol: jak čas tak penize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
21.4.20 10:42

Klidně podepíšu, roušku stejně nosím jen pro formu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6079
21.4.20 10:43

@j.a.n.i1

Jn, je to škoda. Nicméně si myslím, že jakmile bude zpět sychravo a podzim, vrátí se k nám i korona. A povinnost nosit roušky bude zpět. Fakt mě zajímá, jestli ubyde i počet lidí nakažených obyč chřipkou.

Ale stojím si za tím, že by se měly roušky nosit tam, kde to má smysl. Ve společnosti ostatních cizích lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
21.4.20 10:45
@Modesta píše:
Ale stojím si za tím, že by se měly roušky nosit tam, kde to má smysl. Ve společnosti ostatních cizích lidí.

Jo, to s tebou plně souhlasím, ale nedá se říct, že je to vždy jen a pouze v uzavřených prostorách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37912
21.4.20 10:47
@Janli píše:
Pořád doufám, že si z tohoto odneseme tem krásnej zvyk, že když jsem nachlazená a musím jít mezi lidi, tak si tu roušku vezmu prostě jen z té ohleduplnosti. Ve většině obchodů je dezinfekce, to by se mi líbilo i za mírovýho stavu…

My tohle kvůli rizikovému dítěti praktikujeme už dávno i doma a jsme tak naučení, že když musíme nemocní ven, tak si ji bereme taky, ovšem všichni na nás koukají jak na exoty. Jinak chuťovka je mentolový bonbon a rouška, doporučuji vyzkoušet… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24087
21.4.20 10:53

Já bych uvítal, kdyby někdo sestavil petici za vyhrazení nákupních hodin pro lidi s výškou 172cm ve věku 50-52 let, kteří mají pleš a fousy a nosí černý bavlněný triko, trencle s medvídkama a roušku s lebkama nebo sovičkama… :pankac: :pankac: :pankac: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
21.4.20 10:58
@bse.pedro píše:
Já bych uvítal, kdyby někdo sestavil petici za vyhrazení nákupních hodin pro lidi s výškou 172cm ve věku 50-52 let, kteří mají pleš a fousy a nosí černý bavlněný triko, trencle s medvídkama a roušku s lebkama nebo sovičkama… :pankac: :pankac: :pankac: 8)

Založ ji a tuhle ti podepíšu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37912
21.4.20 10:59

@bse.pedro A nebude jich tam zbytečně moc? Nebylo by vhodné oddělit lebkouny a sovičky zvlášť? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí