Philips Lumea - IPL, máte zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2008
14.6.22 21:47

@Lusybb Vyhybam se pouze velkym piham.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1199
14.12.22 08:48

True life

Holky ja moc doporucuji znacku True Life koupila jsem si ten tmavsi ma 600tis zablesku…je ted v akci a jeste mam na nej dodatecnou slevu 10% kdyby nekdo chtel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.4.23 12:40

Lumea

Dobrý den. Vzhledem k tomu, že se každý den v dorustající fázi, nachází jiný chloupek, tak by mě zajímalo zda je možné přístroj Lumea používat každý den. Nemůže to poškodit pokožku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2008
20.4.23 21:18

Dodrzovala jsem doporucenou frekvenci - cca 5× po 14 dnech, pak po mesici, nakonec jen udrzovaci.. V navodu pisou, ze castejsi uzivani je zbytecne - bez efektu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.23 10:53

Lumea pro chlapy

Ahoj,

použil to už nějaký chlap třeba na hruď a břicho?

• Citovat
  • Upravit
2
7.5.23 07:59

Zdravím, chtěla bych se taky zeptat na Lumeu.

Jak chápete to, že aby dobře fungovala, musí být chloupek v růstové fázi? To znamená co? Já si to přebrala tak, že oholím, den nebo dva počkám a pak blikám. Aby se jako „probudily“ do té růstové fáze. Ale nejsem si jistá, jestli to dělám dobře. Takže kdy je podle vás nejlepší čas? Ihned po oholení nebo počkat na začínající strniště?

A druhý dotaz je ohledně odpočtu záblesků na displeji. Z návodu jsem to taky nějak nepobrala. Co to znamená? Že když dojdu na nulu, tak budu muset vyměnit nástavec (který podle diskuzí vyměnit nejde)?

Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
7.5.23 11:29
@Michal279 píše:
Zdravím, chtěla bych se taky zeptat na Lumeu.

Jak chápete to, že aby dobře fungovala, musí být chloupek v růstové fázi? To znamená co? Já si to přebrala tak, že oholím, den nebo dva počkám a pak blikám. Aby se jako „probudily“ do té růstové fáze. Ale nejsem si jistá, jestli to dělám dobře. Takže kdy je podle vás nejlepší čas? Ihned po oholení nebo počkat na začínající strniště?

A druhý dotaz je ohledně odpočtu záblesků na displeji. Z návodu jsem to taky nějak nepobrala. Co to znamená? Že když dojdu na nulu, tak budu muset vyměnit nástavec (který podle diskuzí vyměnit nejde)?

Díky.

Já návody nečtu k ničemu, takže si oholím nohy a ještě ten den blikám, bez ohledu na nějaké fáze a asi mi to funguje, protože po letech vlastnictví Lumei mi vyroste na noze pět chlupů za tři týdny. A záblesků je tolik, že stačí snad na 10 let, já Lumeu půjčovala asi 3 kámoškám a pořád funguje, takže je nemožné snad dojít na konec životnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
13.7.23 19:16

Ahoj, chci si koupit IPL Lumeu. Má cenu jit do té nejnovější 9900 s tím skin AI? Nebo stačí bez této technologie? Děkuji přece jen ta cena je tam znát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
13.7.23 21:56

Bohužel za mě vyhozené peníze a to mám tu nejvyšší řadu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.23 15:45

Dobrý den, koupila jsem si Lumea IPL 9900 Series. První ošetření proběhlo v sobotu a dneska už mi rostou chloupky. Co mám dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
30.7.23 16:42
@Michaela Majdiaková píše:
Dobrý den, koupila jsem si Lumea IPL 9900 Series. První ošetření proběhlo v sobotu a dneska už mi rostou chloupky. Co mám dělat?

Nic, to je v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.23 16:49

@terien a co mám dělat? Oholit to žiletkou??? Nebo mám čekat na další ostření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
30.7.23 16:52
@terien a co mám dělat? Oholit to žiletkou??? Nebo mám čekat na další ostření?

Jo, normálně to hol, jak jsi zvyklá. Až přijde čas dalšího blikání, tak to před tím zase oholíš a vyblikáš. Chloupky budou ubývat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.23 18:19

@terien aha… Já jsem myslela že bude stačit jednou🙃 takže musím víckrát? A pak už nemusím? Děkuji za vaše odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
30.7.23 18:25
@terien aha… Já jsem myslela že bude stačit jednou🙃 takže musím víckrát? A pak už nemusím? Děkuji za vaše odpovědi.

A co si takhle o tom něco přečíst :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast