"Pipkoidní" chování holčiček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40536
9.4.19 20:48
@Kelsey píše:
Ona byla vzdy divna 8) .

Tak to jo, když je to tak… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
9.4.19 20:48
@free333 píše:
Ach jo, děcko se ještě nenarodilo a jeho nepipkoidní matka už na E-miminu zakládá pipkoidní diskusi, jestli holčička bude pipkoidní nebo nepipkoidní, někdy mám pocit, že se mi to tu jen zdá… 8oNejvětší službu té holčičce, co se k Tobě chystá, uděláš tím, že ji budeš mít ráda bez podmínek, takovou jaká je, bych řekla… ;)
:pankac: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11092
9.4.19 20:49

@Průzkumník Nevím, takhle své děti nevedu. Dcera není ani velitelka a rovněž se velitelkám nepodřizuje. Takovým těm teď budeš dělat tohle a nebavit se s tam tou… To jsme si vysvětlily, že tohle dělat nemusí. To víš, že se s tímhle vzorem chování potkává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
9.4.19 20:49
@_.Emilyyy píše:
V prvni rade to zalezi na vychove, ale pak kdyz uz jsou holky starsi , tak zalezi s kym se bavi. To jak se chovaji pubertaci, tak to hodne ovlivnuji jejich kamaradz :dance:

„když jsou starší“ = zhruba od školky :) Připomnělas mi, jak jsem šílela, když čtyřletá musela nutně mít jedno rameno z trička venku - postupně jsem se dobrala k tomu, že to má od spolužačky, která to měla od starší sestry :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
9.4.19 20:50
@free333 píše:
Ach jo, děcko se ještě nenarodilo a jeho nepipkoidní matka už na E-miminu zakládá pipkoidní diskusi, jestli holčička bude pipkoidní nebo nepipkoidní, někdy mám pocit, že se mi to tu jen zdá…8oNejvětší službu té holčičce, co se k Tobě chystá, uděláš tím, že ji budeš mít ráda bez podmínek, takovou jaká je, bych řekla… ;)

Příspěvek upraven 09.04.19 v 20:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
@Lenka_Hal píše:
@Lynette Verim, ze hodne okopiruje od tebe, styl komunikace, gesta, …nech to plavat a nemaluj certa na zed. Jeste se ani nenarodila, a ty si uz vytvaris problemy… :D .

Díky. Máš pravdu. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11092

@Moise a ne snad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
9.4.19 20:51
@Moise píše:
a odraz chování matky jsi zapomněla dodat :mrgreen: :mrgreen:

Já mám pocit, že klidným matkám se zásadně rodí malé velitelky a divoškám klidné holčičky hodiny se dloubající v písku. Ne, přeháním. Existují i uječené dcery svých uječených matek. Tak jednoduše to zaškatulkovat nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
@Knihomyš píše:
„když jsou starší“ = zhruba od školky :) Připomnělas mi, jak jsem šílela, když čtyřletá musela nutně mít jedno rameno z trička venku - postupně jsem se dobrala k tomu, že to má od spolužačky, která to měla od starší sestry :D

A ta to měla od mámy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
@Průzkumník píše:
Ok. A co když jim to zůstane až do dopělosti a budou se hnát jen za kariérou?

Tak spokojeně skončí jako generální ředitelky průmyslových koncernů, no. A co má bejt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
@Trojlístek píše:
@Moise a ne snad?

no, tak ve dvou letech asi ano :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
9.4.19 20:52
@Průzkumník píše:
A ta to měla od mámy?

Těžko říct, spíš od svých spolužaček - to je jak viróza, nejlíp se to chytne ve škole, aspoň myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
9.4.19 20:54
@Trojlístek píše:
@Průzkumník Ano. Však zde několikrát bylo zmíněno, že když mají vzor a podporu od mala…nicméně stále v tom vidím spíše matky těch holek jako předlohu.

Tomu rozumím, ale kdo to učí ty matky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
9.4.19 20:56
@Trojlístek píše:
@Průzkumník Nevím, takhle své děti nevedu. Dcera není ani velitelka a rovněž se velitelkám nepodřizuje. Takovým těm teď budeš dělat tohle a nebavit se s tam tou… To jsme si vysvětlily, že tohle dělat nemusí. To víš, že se s tímhle vzorem chování potkává.

Moje sestra starší dvojče byla vedle mě velitelka a měkla vedle ještě větší velitelky. Dodnes si z toho babička dělá legraci. Kolikrát nám vysvětlovala, že nemusíme dělat to, co ona chce. Stejně jsme ji následovaly. Ale na vsi zrovna v tu dobu nebyla poblíž jiná věkově blízká holka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
9.4.19 20:57
@Trojlístek píše:

Jak často?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect