"Pipkoidní" chování holčiček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
9.4.19 20:57
@Knihomyš píše:
Tak spokojeně skončí jako generální ředitelky průmyslových koncernů, no. A co má bejt?

Nebo manželky pánů Nečasů :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
9.4.19 20:57
@Knihomyš píše:
Tak spokojeně skončí jako generální ředitelky průmyslových koncernů, no. A co má bejt?

Bez dětí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
9.4.19 20:58

Mám dcery i syny, a samozřejmě se jejich chování v některých ohledech liší :think: Pramení to z toho, že muži a ženy jsou zkrátka odlišní a obojí mají svoje vrtochy :think: Nikdy by mě nenapadlo jejich projevy nazývat pipkoidní a milkoidní :roll: Je to urážlivé a trapné :think: Pokud zakladatelko chceš, aby st tvá dcerka v budoucnu oblékala a jednala jako chlapeček, směle do toho 8)

Příspěvek upraven 09.04.19 v 20:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
@Knihomyš píše:
Moje holčička zvládala brát klukům bagry na písku oblečená zásadně v šatičkách, nejlépe růžových :) Je teda daleko ženštější (sedmiletá) žena než já, na druhou stranu ji hodně baví matematika a k řadě věcí má poměrně brutální přístup. Řekla bych, že tyhle šuplíky moc nefungují.
Jestli je diskuse o tom, jestli je snesitelnější protivné rozcapené (případně poněkud tupé) dítě pohlaví ženského nebo mužského, tak doznávám, že nevím. Nebo jaká je teda definice pipiny narozdíl od „správné holky“? Předpokládám, že to nějakou klučičí obdobu mít bude.
:P :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
@Knihomyš píše:
Těžko říct, spíš od svých spolužaček - to je jak viróza, nejlíp se to chytne ve škole, aspoň myslím.

100 %, ale přeci to nevymyslela nějaká osamocená pipka? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
9.4.19 20:59
@pe-terka píše:
Mám dcery i syny, a samozřejmě se jejich chování v některých ohledech liší :think: Pramení to z toho, že muži a ženy jsou zkrátka odlišní a obojí mají svoje vrtochy :think: Nikdy by mě nenapadlo jejich projevy nazývat pipkoidní a milkoidní :roll: Je to urážlivé a trapné :think: Pokud zakladatelko chceš, aby st tvá dcerka v budoucnu oblékala a jednala jako chlapeček, směle do toho 8)Příspěvek upraven 09.04.19 v 20:58

Tak tohle můžu podepsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
@Russet píše:
Nebo manželky pánů Nečasů :jazyk:

To už záleží na IQ a morálně-volních vlastnostech, nikoliv na tendenci velet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
@Russet píše:
Moje sestra starší dvojče byla vedle mě velitelka a měkla vedle ještě větší velitelky. Dodnes si z toho babička dělá legraci. Kolikrát nám vysvětlovala, že nemusíme dělat to, co ona chce. Stejně jsme ji následovaly. Ale na vsi zrovna v tu dobu nebyla poblíž jiná věkově blízká holka.

Co znamená měkla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
9.4.19 21:00
@Průzkumník píše:
Bez dětí. :nevim:

Když jim to vyhovuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
@Russet píše:
Když jim to vyhovuje…

Asi jo…

Z pipky na muže za 50 let.

Příspěvek upraven 09.04.19 v 21:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15503
@Lynette píše:
Ahoj všichni. Čekám holčičku a mám obavy jestli to zvládnu. Odjakživa nemám pochopení pro pipkoidni chování u holek. Díky tomu jsem si vždycky daleko víc rozuměla s klukama. S holkama jsem si nějak neměla co říct a vždy jsem si prišla jako outsider ve třídě až dokud jsem se nezačala kamarádit s klukama. S klukama jsem trávila i čas na střední i na vysoké. Nechci aby byla moje dcera taky outsider ale chování jako pipka bez mozku mě irituje. Strašně se na ni těším, mám koupený růžový dudlíky a růžový šatičky - v tomhle problém není. Dnes jsem byla se synem v parku a tam si hrály tři holčičky od něj že školky - dvě se chovají otřesně - ujecený, namyšlený, trapný nápady, nosanky nahoru jedna z nich mi vždy přišla v pohodě ale bylo vidět jak prostě se z ní při hře s pipinama stává taky pipina. :( Mám z toho špatný pocit.

No vidíš a já když jsem s dcerou na hristi tak si říkám, ještěže moje dítě je jedna z toho houfu růžových holčiček a ne kluk. Protože malý kluci maj trapný nápady, jen litaj, strilej po sobě a vyluzujou podivný zvuky :lol: Máš zbytečný předsudky, holčičí svět je jinej než klučičí a tak to má byt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
9.4.19 21:01
@Průzkumník píše:
Co znamená měkla?

Ona zavelela a sestra poslechla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
9.4.19 21:02
@Průzkumník píše:
100 %, ale přeci to nevymyslela nějaká osamocená pipka? :nevim:

Tak konkrétně trička s ramenem venku je móda, takže možná nějaký osamocený módní návrhář :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11092
9.4.19 21:02

@Moise Tím, že mám holky zatím malé, tak vidím co mají po mně a v jakém věku . Jak moc je ovlivní hlavně škola a puberta… to se zatím bohužel říct nedá. Zatím jsem zaseklá v období 2 a 8 let. Tu definici vidím svou zkušeností a pohledem na vlastní dcery. A taky tím v čem tohle spatřuji u obdobně starých děvčat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
9.4.19 21:04

Ale zase nechapu, ze tady podle vetsiny, ze ty holky, vo se bavi s klukama, jsou,,klucici typy". Mojí dceri je 15-nact let, je normlame holcici a ted v puberte se bavi hodne s klukama. :nevim: @Knihomyš
Tak ja tim ovlivnovanim samozdrejme nemyslela nejaky noseni tricka :D.
Vem si napriklad v puberte se dite zacne bavit s partou, vsichni z ty party kouri ,je nejpravdepodobnejsi, ze to dite zacne kourit taky, protoze i kamaradi jeho kouri.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí