Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, chtěla bych poradit. Moc se líbil jeden muž, ale nijak o mě nejevil větší zájem. Asi před 7 lety jsme spolu chodili -pár dní, líbali se, bylo mi s nim dobře, ale pak musel odjet do zahraničí za práci, tvrdil mi že není připravený na roli otcovství a odjel od té doby nenapsal, v té době mému synovi byli 2 měsíce.
Pak se vrátil zpět po pár letech a přestěhoval se zpět do stejného města ve kterém bydlím já.
Po té jsme se párkrát náhodně potkávali a tvrdil mi, že už tady zůstává v tomhle městě a bavil se semnou, byl milý, pozorný… Po dalším náhodném setkání mě jednou pozval na vino a tančili jsme spolu ploužáky. Na konci té schůzky mi řekl, že vše už záleží na mě. Jinak se mi opět neozýval, jen poděkoval za večer a to byl, o vše.
Pak jsem nastoupila do práce kde náhodně pracoval i on a vždy jak mě uviděl, tak se na mě usmál a pořád se na mě díval. Asi o 2 měsíce později co jsem s nim pracovala ve stejné fabrice si našel holku se 4 dětmi. To mě trochu překvapilo, protože nikdy žádnou holku neměl. A taky mě trochu překvapilo, že si ji našel právě v té době co jsem nastoupila do té práce kde pracuje i on a potkávala ho tam. Nyní už je s ní půl roku a ted nedávno mi začal psát zprávy na facebooku. Což mě taky překvapilo. Protože je zadaný a nikdy předtím mi sám od sebe nepsal jak byl nezadaný, maximálně jen popřál ke svátku. Tak jsem se ho zeptala jestli je spokojený ve vztahu s ni a on napsal, že je velmi spokojený a štastný s ni, prý hlavně kvůli tomu jaká je, ale že ty její děcka ho ždímají…
A dnes mi opět napsal sám od sebe a pozval mě i do mesengeru… i na zed facebooku mi začal psát. Nevím co si o tom mám myslet.
Co si o tom myslíte vy? Proč mi píše když je zadaný? Jak na to reagovat? Děkuji za radu.
Nemyslí to prostě jen přátelsky? A jinak, jsem asi moc přízemní, ale tolik náhod…
Jj, právě že mě udivují ty náhody a taky to jak mi začal psát o ní… To vypadá jako by mě chtěl s ni provokovat, to právě nevím. Hlavně nevím jak mám na to reagovat.
@Maminka028 píše:
Jj, právě že mě udivují ty náhody a taky to jak mi začal psát o ní… To vypadá jako by mě chtěl s ni provokovat, to právě nevím. Hlavně nevím jak mám na to reagovat.
Ale do té práce jsi nastoupila ty po něm
Já tím spíš chtěla říct, že ti to moc nevěřím.
Reaguj normálně, ne? Je šťastně zadaný, pracujete v jedné firmě, znáte se, tak asi chce mít normální přátelský vztah, co je na tom? ![]()
Já když jsem měla přítele, tak byl jen pro mě a kamarádky ho nějak nezajímaly. Proto asi je mi to divné.. Mě by třeba vadilo kdyby muj přítel si pořád psal s nějakou holkou a zval ji někam.
@Maminka028 píše:
Já když jsem měla přítele, tak byl jen pro mě a kamarádky ho nějak nezajímaly. Proto asi je mi to divné.. Mě by třeba vadilo kdyby muj přítel si pořád psal s nějakou holkou a zval ji někam.
Já se vídám se svými kamarády naprosto běžně a píšeme si také naprosto běžně, manžel má také kamarádky, takže mě na tomhle nezaráží nic, manžela miluji nadevše a myslím, že je to nejlepší chlap na světě, to ale neznamená, že si nechci taky pokecat s někým jiným. Nicméně mi přijde, že se nechováte ani jeden moc dospěle.
Jak já jsem měla kdysi přítele, tak jsem mu taky tolerovala jednu kamarádku a pak se z toho vyklabala nevěra a přiznal se mi i k ni. Proto už bych nesnesla kdybych měla přítele a on se pořád zajímal o jiné a denně pořád psal jiným holkám, by mi bylo divné.
@Maminka028 píše:
Jak já jsem měla kdysi přítele, tak jsem mu taky tolerovala jednu kamarádku a pak se z toho vyklabala nevěra a přiznal se mi i k ni. Proto už bych nesnesla kdybych měla přítele a on se pořád zajímal o jiné a denně pořád psal jiným holkám, by mi bylo divné.
Každý to takhle ale nemá a nevím, co je na tom k „tolerování“, opravdu by mě ani nehlo přetrhat kontakty s lidmi, se kterými jsem toho spoustu prožila, protože manžel mi nebude „tolerovat“ kontakt se světem ![]()
Ale jo, tak tuhle diskuzi jsi založila, aby sis přečetla, že tě strašně miluje a provokuje tě, tak tady to máš
![]()
No nevim přijde mi, že to moc řešíš…proč by tě s ní měl chtít provokovat..je vám 15? prosim tě mě takhle píše chlapů…čistě kamarádsky…
A na te poslední schůzce jak mi pořád kupoval pití a zval mě na ploužáky mi dal i pusu a objal mě. A řekl mi, že mě miloval.. A o pár měsícu později si našel jinou a zároven mi začal psát.
@Maminka028 Tak on je zadaný, šťastný tak možná ti opravdu píše jen jako kamarádce ![]()
Ale je i možné že se tebou něco chce zase mít
těžko říct
A navíc je skoro pořád přihlášený na facebooku a čeká až mu odepíšu. ![]()
@Maminka028 píše:
A navíc je skoro pořád přihlášený na facebooku a čeká až mu odepíšu.
kolik ti je sim tě..to že je někdo pořád přihlášený na Fb fakt neznamená, že čeká že mu odepíšeš ![]()