Píše mi zadaný muž

276
19.3.17 14:07

Píše mi zadaný muž

Dobrý den, chtěla bych poradit. Moc se líbil jeden muž, ale nijak o mě nejevil větší zájem. Asi před 7 lety jsme spolu chodili -pár dní, líbali se, bylo mi s nim dobře, ale pak musel odjet do zahraničí za práci, tvrdil mi že není připravený na roli otcovství a odjel od té doby nenapsal, v té době mému synovi byli 2 měsíce.
Pak se vrátil zpět po pár letech a přestěhoval se zpět do stejného města ve kterém bydlím já.
Po té jsme se párkrát náhodně potkávali a tvrdil mi, že už tady zůstává v tomhle městě a bavil se semnou, byl milý, pozorný… Po dalším náhodném setkání mě jednou pozval na vino a tančili jsme spolu ploužáky. Na konci té schůzky mi řekl, že vše už záleží na mě. Jinak se mi opět neozýval, jen poděkoval za večer a to byl, o vše.
Pak jsem nastoupila do práce kde náhodně pracoval i on a vždy jak mě uviděl, tak se na mě usmál a pořád se na mě díval. Asi o 2 měsíce později co jsem s nim pracovala ve stejné fabrice si našel holku se 4 dětmi. To mě trochu překvapilo, protože nikdy žádnou holku neměl. A taky mě trochu překvapilo, že si ji našel právě v té době co jsem nastoupila do té práce kde pracuje i on a potkávala ho tam. Nyní už je s ní půl roku a ted nedávno mi začal psát zprávy na facebooku. Což mě taky překvapilo. Protože je zadaný a nikdy předtím mi sám od sebe nepsal jak byl nezadaný, maximálně jen popřál ke svátku. Tak jsem se ho zeptala jestli je spokojený ve vztahu s ni a on napsal, že je velmi spokojený a štastný s ni, prý hlavně kvůli tomu jaká je, ale že ty její děcka ho ždímají…
A dnes mi opět napsal sám od sebe a pozval mě i do mesengeru… i na zed facebooku mi začal psát. Nevím co si o tom mám myslet.
Co si o tom myslíte vy? Proč mi píše když je zadaný? Jak na to reagovat? Děkuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20767
19.3.17 14:10

Nemyslí to prostě jen přátelsky? A jinak, jsem asi moc přízemní, ale tolik náhod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
19.3.17 14:11

Tak třeba ti píše jen jako kamarád? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
19.3.17 14:13

Jj, právě že mě udivují ty náhody a taky to jak mi začal psát o ní… To vypadá jako by mě chtěl s ni provokovat, to právě nevím. Hlavně nevím jak mám na to reagovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
19.3.17 14:15
@Maminka028 píše:
Jj, právě že mě udivují ty náhody a taky to jak mi začal psát o ní… To vypadá jako by mě chtěl s ni provokovat, to právě nevím. Hlavně nevím jak mám na to reagovat.

Ale do té práce jsi nastoupila ty po něm :mrgreen: Já tím spíš chtěla říct, že ti to moc nevěřím.

Reaguj normálně, ne? Je šťastně zadaný, pracujete v jedné firmě, znáte se, tak asi chce mít normální přátelský vztah, co je na tom? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
19.3.17 14:15

Já když jsem měla přítele, tak byl jen pro mě a kamarádky ho nějak nezajímaly. Proto asi je mi to divné.. Mě by třeba vadilo kdyby muj přítel si pořád psal s nějakou holkou a zval ji někam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
19.3.17 14:17

Já už tam nepracuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
19.3.17 14:18
@Maminka028 píše:
Já když jsem měla přítele, tak byl jen pro mě a kamarádky ho nějak nezajímaly. Proto asi je mi to divné.. Mě by třeba vadilo kdyby muj přítel si pořád psal s nějakou holkou a zval ji někam.

Já se vídám se svými kamarády naprosto běžně a píšeme si také naprosto běžně, manžel má také kamarádky, takže mě na tomhle nezaráží nic, manžela miluji nadevše a myslím, že je to nejlepší chlap na světě, to ale neznamená, že si nechci taky pokecat s někým jiným. Nicméně mi přijde, že se nechováte ani jeden moc dospěle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
19.3.17 14:25

Jak já jsem měla kdysi přítele, tak jsem mu taky tolerovala jednu kamarádku a pak se z toho vyklabala nevěra a přiznal se mi i k ni. Proto už bych nesnesla kdybych měla přítele a on se pořád zajímal o jiné a denně pořád psal jiným holkám, by mi bylo divné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
19.3.17 14:28
@Maminka028 píše:
Jak já jsem měla kdysi přítele, tak jsem mu taky tolerovala jednu kamarádku a pak se z toho vyklabala nevěra a přiznal se mi i k ni. Proto už bych nesnesla kdybych měla přítele a on se pořád zajímal o jiné a denně pořád psal jiným holkám, by mi bylo divné.

Každý to takhle ale nemá a nevím, co je na tom k „tolerování“, opravdu by mě ani nehlo přetrhat kontakty s lidmi, se kterými jsem toho spoustu prožila, protože manžel mi nebude „tolerovat“ kontakt se světem :mrgreen:
Ale jo, tak tuhle diskuzi jsi založila, aby sis přečetla, že tě strašně miluje a provokuje tě, tak tady to máš :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
19.3.17 14:29

No nevim přijde mi, že to moc řešíš…proč by tě s ní měl chtít provokovat..je vám 15? prosim tě mě takhle píše chlapů…čistě kamarádsky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
19.3.17 14:36

A na te poslední schůzce jak mi pořád kupoval pití a zval mě na ploužáky mi dal i pusu a objal mě. A řekl mi, že mě miloval.. A o pár měsícu později si našel jinou a zároven mi začal psát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
19.3.17 14:38

@Maminka028 Tak on je zadaný, šťastný tak možná ti opravdu píše jen jako kamarádce :)
Ale je i možné že se tebou něco chce zase mít :nevim: těžko říct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
19.3.17 14:41

A navíc je skoro pořád přihlášený na facebooku a čeká až mu odepíšu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
19.3.17 14:43
@Maminka028 píše:
A navíc je skoro pořád přihlášený na facebooku a čeká až mu odepíšu. :-)

kolik ti je sim tě..to že je někdo pořád přihlášený na Fb fakt neznamená, že čeká že mu odepíšeš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí