Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@FlorenceF Jenkins píše:
Tak za neveru bych to uplne neoznacila, ale to je jedno. Milostne vypisovacky s kymkoliv jsou daleko za hranou vkusu a pak se musi spocitat pripadne zisky a ztraty. Kazdopadne pritel nasadil strategii, ze ti do toho nic neni, pocitala bych, ze si zabezpeci telefon a tim jeste vic podkope duveru.Muzes zkusit taktiku otevrenosti, neres tu zenu. Asi bych to souziti neuzamykala a nic nezakazovala. Ale on by mel vedet, ze ty jsi verna a kdyby ses dozvedela o jeho nevere, ze by te to mohlo zlomit a znicit vas vztah.
To vyzneni by nemelo byt, ze on bude mit pruser, ale ze ty se budes trapit. Kdyz ho budes peskovat, tak on se na just muze utrhnou z retezu. Ale jestli te ma rad, tak by se mel zkrotit sam.
A ty mu prestan lezt do mobilu, ve vlastnim zajmu, dokud si nebudes jista, ze pripadne odhaleni chces pouzit pro učely rozchodu!!!
Jakože když bude toto tolerovat a zdůrazňovat svoji věrnost, tak on si něco uvědomí? On ji má absolutně na háku, když ukazuje svoji ex jejímu švagrovi a chlubí se s ní. Tady je rozchod jediná rozumná věc.
Nechápu čeho bys měla litovat, udělala jsi dobře. Nedokážu si představit něco takového tolerovat a přihlížet tomu, jako když se nechumelí a čekat, kdy se s ní vychrápe a vrátí se k ní.
Udělala jsi dobře. Jako hlavní problém bych viděla to, že rozchod s bývalou evidentně nema zpracovaný, chtěl by ji zpátky, proto si s ní vypisuje a doufá..
Druhá z nouze být nechceš.
@Joe01 píše:
@Ou žádné scény neproběhly, vše bylo řešeno naprosto v klidu a s rozumem. Včetně rozchodu.
Souhlasím, že lézt mu do telefonu, nebylo morální. Nicméně, jak už jsem se zmiňovala, dal mi záminku. A nelituji toho, jsem ráda, že už nadále nebudu č. 2.
To já bych scénu udělala, řekla bych mu totiž, ať se sbalí a táhne do haj.lu., že zmetka nepotřebuju..mě by to ponižilo. Udelala si nejlíp jak si mohla, já teda nejsem zastánce všechno tutununu, všechno řešit v klidecku…pokud ze mě někdo dělá {•} nemám slitování, ani bych si nehrála na těžce vyrovnanou a nad věcí vše řešit v klidu…
Můj názor je, že to nevěra není a ty jsi stíhačka, rozešla bych se já s tebou.
@Wilík ponížení je jedna z mnoha věcí, které cítím.
Riskovat nás vztah, kvůli holce, která už u něj šanci měla a podelala to, tím že ho podvadela, je pro mě naprosto nepochopitelné a urazejici.
Když žádná nebude jako ona, tak ať si za ní jde a jsou šťastný. Co řešíš? Za další rok, by si taky mohla řešit kapavku nebo něco jiného. Proč by si měla žít s někým, pro koho je lepší někdo jiný? Tvůj život žiješ ty, tak se vyprdni co si myslí tvé okolí.
@fenny píše:
Můj názor je, že to nevěra není a ty jsi stíhačka, rozešla bych se já s tebou.
Tobě by tohle nevadilo? Tyhle typy jako on se - bohužel - nerozchází. Bojí se být sami.
Litovat nebudeš, je to kok.ot
Přeji ti, abys potkala chlapa, pro kterého budeš právě ty ta bohyně ![]()
@Maria37 píše:
Tobě by tohle nevadilo? Tyhle typy jako on se - bohužel - nerozchází. Bojí se být sami.
Ano, také mám tu zkušenost. Oni se navíc často jistí i jinde. U jedné, u dvou… Bejvalej by se taky nerozešel, prý žádné problémy neměl, ale za zády mě řešil a brousil kamarádku se kterou plánoval odjet do zahraničí…
Dobře jsi udělala! Jen se nenechat ukecat. Je to ponižující, ať si jde za ní, když je tak úžasná. Jen bys dokolečka poslouchala další lhaní a dělat by to nepřestal.
@Svetluska55 píše:
Udělala jsi dobře. Jako hlavní problém bych viděla to, že rozchod s bývalou evidentně nema zpracovaný, chtěl by ji zpátky, proto si s ní vypisuje a doufá..
Druhá z nouze být nechceš.
Může to být jen sexuální Fantazie, kdo vi