Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Annabela11 píše:
@Wilík Tak taková věc snad ani nejde řešit v klidu…
No tak já reagovala na to, že tu některý radili v klidu si promluvit.
Jakože budete litovat toho, že jste si nepočkala na potvrzení nevěry? A jakože tohle je nejlepší chlap na světě a už nikdy o žádného nezakopnete? Já bych to tak horké neviděla.
Dobře jste udělala. Pokud má dotyčný pocit, že žádná nebude jako jeho ex, tak ať jde za ní a vy si aspoň můžete najít někoho, kdo bude mít pocit, že žádná není tak skvělá jako vy.
Chtěl by jí zpátky. Řekněte mi někdo, jak je možné, že se mnou celou dobu mluví o založení rodiny, o stavění baráku, když si myslí na jinou.
Dobře, tu mít nemůže, protože je zadaná (zatím), ale smířit se s druhou variantou jen pro to, že první mít nemůže? Přeci, logicky uvažující člověk bude raději sám, ne?
@Joe01 píše:
Chtěl by jí zpátky. Řekněte mi někdo, jak je možné, že se mnou celou dobu mluví o založení rodiny, o stavění baráku, když si myslí na jinou.
Dobře, tu mít nemůže, protože je zadaná (zatím), ale smířit se s druhou variantou jen pro to, že první mít nemůže? Přeci, logicky uvažující člověk bude raději sám, ne?
Tak za prvé většina chlapů není logicky uvažujících a za druhé má teď babu aspoň na sex. Kde by sháněl kdyby byl sám ![]()