Píše si s bývalou - názor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1883
6.1.22 22:57
@Annabela11 píše:
@Wilík Tak taková věc snad ani nejde řešit v klidu…

No tak já reagovala na to, že tu některý radili v klidu si promluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2085
6.1.22 23:27

Jakože budete litovat toho, že jste si nepočkala na potvrzení nevěry? A jakože tohle je nejlepší chlap na světě a už nikdy o žádného nezakopnete? Já bych to tak horké neviděla.

Dobře jste udělala. Pokud má dotyčný pocit, že žádná nebude jako jeho ex, tak ať jde za ní a vy si aspoň můžete najít někoho, kdo bude mít pocit, že žádná není tak skvělá jako vy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
7.1.22 05:26

@Wilík To já vím a souhlasím s tebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
7.1.22 10:00

Chtěl by jí zpátky. Řekněte mi někdo, jak je možné, že se mnou celou dobu mluví o založení rodiny, o stavění baráku, když si myslí na jinou.
Dobře, tu mít nemůže, protože je zadaná (zatím), ale smířit se s druhou variantou jen pro to, že první mít nemůže? Přeci, logicky uvažující člověk bude raději sám, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
7.1.22 10:14
@Joe01 píše:
Chtěl by jí zpátky. Řekněte mi někdo, jak je možné, že se mnou celou dobu mluví o založení rodiny, o stavění baráku, když si myslí na jinou.
Dobře, tu mít nemůže, protože je zadaná (zatím), ale smířit se s druhou variantou jen pro to, že první mít nemůže? Přeci, logicky uvažující člověk bude raději sám, ne?

Tak za prvé většina chlapů není logicky uvažujících a za druhé má teď babu aspoň na sex. Kde by sháněl kdyby byl sám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí