Plastická operace břicha - abdominoplastika

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4044
26.1.17 20:34

@Elilen zavolat svému plastikovi nemůžeš? aby jsi měla 100% jistotu
asi bych to zkusila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17595
26.1.17 21:32

@Elilen dost se tu doporučuje Wobenzym

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
27.1.17 08:33

@Adenka84 včera večer už jsem ho nechtěla otravovat, tak jsem to zkusila. Mraženou zeleninu mi muž dal do sáčku a obalil utěrkou. Přes kompresní prádlo a náplasti jsem chlazení vůbec necítila. Po odstranění utěrky mě to už chladilo, ale bolest mi to nezmírnilo.

Každopádně jsem se před chvilkou na břicho koukla, šla jsem na wc a prádlo si schrnula nad náplast a jsem pořádně oteklá. Neříkám to proto, že je to špatně, je to naprosto přirozené, jen jsem nečekala, že to bude tolik a že bude oteklá i má pulča pod podbříškem. :mrgreen:

Každopádně holky, koho to čeká, vemte si už do nemocnice fructolax. Bez něj mi to nešlo a byla jsem 4 dny bez stolice, takže mi to asi nepřidávalo a některé bolesti mohly být spojené se zácpou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
27.1.17 13:57

@Elilen tak to je dobry tip ;-) Predpokladam, ze ja si zacpu uzenu i psychicky, abych proste nemusela na zachod ;-)
Tyjo to je ale stejne mazec, ze uz jsi doma! Ale verim, ze doma se clovek zotavuje rychleji a je to celkove prijemnejsi!
Achjo, jeste takove otoky…no holky to je vojna teda! :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
27.1.17 19:15

Zdravím všechny. Tak mám 3 dny po abdo a podobné zážitky jako Elilen. Bolesti těsně po operaci byly šílené. Ani druhý den jsem se nemohla pohnout a vůbec vstát. Ted už je to o kapku lepší, už chodím, ale bolesti jsou. Nejhorší holky, že mě to pořád nutí jakoby kašlat. A to jsou orgie. Myslela jsem, že se mi rozletí jizva. Hlavně v noci, takže děs a hrůza. Něco mi dávají na kašel, ale to nutkání tam je pořád. Myslím, že mám z toho ty svaly pěkně oteklé, proto to tak bolí. Ale snad bude každým dnem lépe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.17 19:28

Rashed -Vinohrady

Ahoj všem, zasilam fotku z me abdo.na Vinohradech. Operace probehla minuly tyden 17.1.2017. Pan doktor. Rashed. Myslim, že vysledek super.co myslite vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
27.1.17 20:16

@Jacqueline Bernis Krásná práce, přeji at se vše hojí jak má:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.17 20:33

@pink55 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.17 20:39

Vinohrad vrele doporucuji. Delali mi kylu, diastazi a previs. Po op. jsem 9 dni. bolest bricha nebyla ani hned po operaci.jen zada zacali bolet druhy nebo treti den opravdu silene. Ted mam spis dilema, ze sem. sebou dneska skubla a. trosku me to ve vnitr jakoby zapalilo.pak uz dobry, ale. v ten. okamzik to bylo jako strhnuti pasky. Tak se. modlim abych si to tou svoji roztrzitosti nepokazila a nenatrhla vnitrni stehy. Mate nekdo s timto zkusenost? Dekuji za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
27.1.17 21:26

@Jacqueline Bernis mas opravdu moc pekne udelane brisko! Super prace! A pozitivni komentar, super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
28.1.17 08:43

@Jacqueline Bernis A jak jsi, prosim, byla dlouho v nemocnici? Mne rikali, at pocitam tyden, ale ze muzu byt i mile prekvapena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.17 11:11

@Motylhamko ja byla presne tyden. Ver mi je to lepsi.doma uz me to laka neco delat ukdyz sem.si myslela, ze to vydrzim. v ty nemocnici si opravdu jen odpocines. A hlavne ja sebou mela notas a inernet do mob. Sem si priplatila a ten tyden utek jako dva dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.17 11:12

@Motylhamko ja byla presne tyden. Ver mi je to lepsi.doma uz me to laka neco delat ukdyz sem.si myslela, ze to vydrzim. v ty nemocnici si opravdu jen odpocines. A hlavne ja sebou mela notas a inernet do mob. Sem si priplatila a ten tyden utek jako dva dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
28.1.17 11:35

@Jacqueline Bernis taky se hodlam vybavit notasem, kindlem a internetem :) Ale nemocnice moc nemusim, takze ja bych bezela domu jak to jde. Ale chapu, ze doma to laka neco delat. Ja mam tri male deti a docela se mi libi myslenka, ze budu doma jen lezet a z postele rozdavat ukoly :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
28.1.17 16:25

Ahoj holky. Radši bych byla v nemocnici co nejdéle. Kvůli dětem tu nemám žádný klid.

@anipenka Ahoj. Jak se cítíš? Také chodíš pořád v předklonu? Dnes jsem si poprvé nevzala léky na bolest. Bolí to, ale vezmu si jej až na noc.
V jednom videu jsem viděla pani dva týdny po operaci a šla narovnaná bez známek bolestí. Nemyslím si, že na tom budu stejně dobře jako ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková