Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Elilen Ahoj, chodím v předklonu a pořád to bolí. Nejhorší je to kašlaní. Mám od toho asi namoženou levou stranu a to bolí děsně. Taky rozhodně nebudu dva týdny po operaci fit. A to tu jedna holčina psala, že umývala okna po dvou týdnech. No chce to asi svůj čas. Domů rozhodně z nemocnice nespěchám ![]()
@anipenka Do nemocnice bych se vrátila hned. V dobrém ti závidím. Já kašel nemám, ale občas mám v krku hlen a nutí mě to do kašle. Je tk hodně bolestivé a bojím se, abych si nepotrhala stehy na břiše nebo si nezpůsobila kýlu, která se může objevit i půl roku po operaci. Neříkali ti na ten kašel něco v nemocnici? Nějaké uklidnění?
@Elilen Dávají mi na ten kašel stoptusin. No řekli mi opatrně s kašlem, ale jak to zařídit nevím. ale říkali, že se stehy nepotrhají, jen budu mít namožené svaly, kde jsem měla rozestup.Tak snad co nejdříve bude lépe, ale už nikdy více ![]()
@Motylhamko Tak u každého je to jinak. Já píšu jen moje pocity. Ale ničeho se neboj, zvládneš to
![]()
Tak koukam, ze ja mela fakt stesti.sem po op.11dnu a citim se v pohode. Je to asi pripad od pripadu.tak se holky zbytecne nedeste, co se na to chystate
Já jsem teprve 4 den. Holky je to vážně u každého jiný. u mě nemít ten kašel, tak je to asi taky lepší. Hlavně at jste spokojené ![]()
Tak sem.si z nudy vytvorila mix. Fotek cim moje bricho za poslednich 5let proslo ![]()
@Jacqueline Bernis no deti nasim telum vyslovene prospely
Ja byla taky vzdycky hubena, pak 3 megabricha (deti 4,5 kg) a zbylo z toho toto…bleeee. Tak doufam, ze s tim neco udelaji, ten rozestup a kyla je fakt pruda. Kdyz se najim, tak se bricho neudrzi stazeny…a vypadam jak tehotna ![]()
@Motylhamko ja myslim, ze budes mit brisko uas krasny. Svaly sesijou, kylu odstranej a pupik upravi a budes zas jak pred detma
ja sem sama.byla.mile.prekvapena, co dokazali s tim mym pupkem
sem.mela radsi predstavy horsi a nakonec me hrozne potesili ![]()
@Jacqueline Bernis no me tam taky rikali, ze vysledek by mel byt moc pekny, tak SNAD!!! Je to otrava, clovek sportuje a ta vana mrcha se furt nehne a neudelas s tim NIC
Tobe to udelali fakt krasne!
Musi to byt super pocit, ze uz je ten pupek opravenej, vid?
@Jacqueline Bernis hele a to si zalepujes doma sama nebo jak? A jak se sprchovanim? Neumim si nejak predstavit, ze budu x dni bez sprchy nebo jak si umyju vlasy
I kdyz clovek asi pak ma jiny starosti, nez ze se poradne neumyl, co?
Kdyz vezmu cisare, tak pak jsem zadne naplasti nemela, druhy den sup do sprchy, vydrbat jizvu (to byl mazec, nesahla jsem na to samozrejme), ale zadna naplast…nic. Pak jen ustrihli uzliky od stehu a cau! Tohle koukam vyzaduje nejakou intenzivnejsi peci…
@Jacqueline Bernis hele a to si zalepujes doma sama nebo jak? A jak se sprchovanim? Neumim si nejak predstavit, ze budu x dni bez sprchy nebo jak si umyju vlasy
I kdyz clovek asi pak ma jiny starosti, nez ze se poradne neumyl, co?
Kdyz vezmu cisare, tak pak jsem zadne naplasti nemela, druhy den sup do sprchy, vydrbat jizvu (to byl mazec, nesahla jsem na to samozrejme), ale zadna naplast…nic. Pak jen ustrihli uzliky od stehu a cau! Tohle koukam vyzaduje nejakou intenzivnejsi peci…
@Motylhamko Sprcha prvni byla asi 5 den az. Driv te nepusti. Vlasy mam kratke, tak sem si je osplejchla vzdy aspon vodou v umyvadle. Nic si doma neprelepuji. Sprchovani ta paska vydrzi, jen. pupik si prelepimjizvu sem videla.jen 2×, kdyz mi to prelepoval doktor. Na kontrolu sem.sla hned po3dnech, co sem byla doma a ted jdu po 4dnech
jinak jizvu mam jak pocisari tenkou,tak.snad.ji to vydrzi
jinak takova vtipna vsuvka, jediny s cim sem tak trochu prvni 3dny bojovala…bylo utrit si zadek na wc
nesmis se moc ohybat apod. Proste ten pohyb zkoordinovat byl trochu.boj
![]()
ale. podalo se to nakonec
@Motylhamko Sprcha prvni byla asi 5 den az. Driv te nepusti. Vlasy mam kratke, tak sem si je osplejchla vzdy aspon vodou v umyvadle. Nic si doma neprelepuji. Sprchovani ta paska vydrzi, jen. pupik si prelepimjizvu sem videla.jen 2×, kdyz mi to prelepoval doktor. Na kontrolu sem.sla hned po3dnech, co sem byla doma a ted jdu po 4dnech
jinak jizvu mam jak pocisari tenkou,tak.snad.ji to vydrzi
jinak takova vtipna vsuvka, jediny s cim sem tak trochu prvni 3dny bojovala…bylo utrit si zadek na wc
nesmis se moc ohybat apod. Proste ten pohyb zkoordinovat byl trochu.boj
![]()
ale. podalo se to nakonec