Plastická operace břicha - abdominoplastika

Napsat příspěvek
Velikost písma:
633
30.1.17 21:37

@Adenka84 urcite ano! ;) Deticky za to staly! A zrovna minuly tyden me 4leta dcera potesila dotazem „mami, proc mas to bricho takovy…osklivy“ :D :D :D No hadej, ty moje zlato :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
30.1.17 21:49
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
31.1.17 08:18

Ahoj holky. Dnes před třetí hodinou odpoledne to bude týden, co jsme byla na operaci. A cítím se skvěle. Jasně, někde něco zabolí, nedokážu se stále narovnat atd, ale je mi fajn. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
31.1.17 08:24

@Elilen ahoj! Tak to je super zprava, ze uz se citis dobre! :palec: Tak to nejhorsi uz mas za sebou a ted uz bude jen lepe! Mas nejakou fotku pred a po?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
31.1.17 09:34

Ahoj ve spolek,

pokud můžu tak se taky přidám do diskuze jsem dnes již 6 den po operaci.Byla jsem v Brně na soukromé klinice a jsem prozatím spokojena ve čtvrtek jedu na první kontrolu, jinak zatím břicho moc neoteka ale kašlaní a kýchaní je mazec jak to máte holky vy já nyní mnoho čerpám s těchto diskuzí nikdo mi neřek že nesmím sedět ale tedy já sedležím tak snad je to v pohodě nevydržím ležet krční páteř je v pytli a bolí víc jak opka :roll: jinak chodím a musím se za pomoci manžela starat o svoje zvířata takže mám i pohyb ale dnes už jsem zvládla i krmit sama a stím souvisí i řízení auta.. jen problém s vodou musím svařovat vodu aby povolily ledy jelikož je růčo nerozbiju ;) každý den je poměrně hodně znát jen ty noci to je hrůza nemohu spát bolestmi zad prakticky bez hnutí, a ještě tedy bojuji s pýásem je mi dlouhý a jsem otlačená buď prsa nebo celý spodek posunji ho jak to jde a zapasovná jsem taky co jde jak válčíte vy spásem??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
31.1.17 10:12

@Motylhamko Fotky by ještě za nic nestály. Hodně mi otéká břicho. Mám ho jak ve 4.-5. měsíci. Ale až trochu splaskne, tak ho vyfotím. :)

@Molgre Dnes mi dr říkal, že sedět mohu. Záleží na tom, co mi bude příjemné. Po chvilce mě bolí švy, tak sedím jen na jídlo. Jinak jsem v pololeže opřená. Nebo v leže s vypodloženýma nohama. Jsem ráda, že nic dělat nemusím. Včera jsem byla půl hodiny v kuchyni a bylo to náročné. Hlavně na záda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
31.1.17 10:35

Ano záda trpí hodně :) já sedím v křele a mám vypodložená záda anatomickým polštářem taže jsem jak v posteli opřená nohy si hodím na druhé a nebo si teda lehnu ale to moje záda teda protestují pak chodím po bytě a 2× denně ráno a večr jedu pokrmit..tedy přicmrndávat a komandovat mažela :D jinak dělám co mi tělo dovolí po chvilkách, sakra hned pocítím že přepínám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
31.1.17 11:05

@Elilen tyjo tak na ty zada se netesim…taky je nemam uplne OK a jeste, jak furt taham malyho, tak ted dostavaji dost zabrat. To se chci videt, jak v tehle krkolomnych pozicich vydrzim.. :roll: Ale kazdopadne uz holky znite celkem pozitivne, takze proste te tyden stoji za prdlacku, ale pak uz se to zlepsuje :palec: Takcatcje cim dal lepe!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
31.1.17 11:25

@Motylhamko Počítej s pěti dny. Pak už to jde. :-)

Udělala jsem vám fotku. Ležím a břicho mám otlacene. Ještě tam vidím modřiny. A dole jsou strie, měla jsem je až nad pupíkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
31.1.17 11:25

@Motylhamko ano první dny jsou nejhorší ale dá se to :D já byla 25.1 rano příjem a 13:15 jsem šla na sál mezi tím jsem to prospala :D měla jsem lipo boků-abdomino se sešitím svalů až od shora neměla jsem tedy takový rozestup asi 4cm po celé délce, jako některé z vás ale aspoň jsem přišla na moje letité problémy že to mohlo být od té diastaze navazující problémy cvičila jsem vždy jsem dost aktivní a mám fycky náročnou práci a nic s sléty nezlepšovalo plus tedy estetická stránka břicha byla to moje osumnáctiletá můra :D nyní jsem spokojena aspoň tedy zatím…to bolest za to stojí!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
31.1.17 11:27

Fotku nevidím, tak ještě jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
31.1.17 11:31

@Elilen moc pěkné :) a ty prosím máš hned prádlo?? já dostala pás a po čtrnácti dnech teprve mohu prádlo ten pás je stašný teda je mi delší a ty zatahovací gumy způsobují docela bolestivý otlaky má tu někdo zkušenost?? mám od Lipoelastic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
31.1.17 14:53

@Molgre mám jen pás. Také od Lipoelastic. Mám sešité břišáky a bylo mi odebráno jen 300g kůže. Břicho mám dost necitlivé. Začínám z toho mít zvláštní pocit. Jak kdyby ani nebylo moje. A otoky jsou hodně velké. Četla jsem, že někdo toto může mít i rok. Snad to u mě nebude už přes léto trvat. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
31.1.17 15:25

@Elilen ahojky vidím, že máš na břiše kérku, já mám také a uvažuji o plastice a nevěděla jak to bude vypadat…co homeopatika nezkoušela si…

Příspěvek upraven 31.01.17 v 15:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
31.1.17 15:25

@Elilen já otoky zatím nemmám tak hrozné kde vyložene necítím je pupík a pruh od pupku k jizvě jinak jak jsem zkoušela tak citlivost mám skoro všude, a po libo je to to horší to je takové na pohmat hodně tupé a bolestivé a jak ti pás sedi?? Dobrý? já mám norm vel. M ale pás mám L dívala jsem se na stránky na velikosti pás maji na výšku 23 a 31 ten první by asi byl malý ale ten co mám ten druhý je zas dlouhý a tlači teda zdatně :? já mysllím že se to bude rychle lepšit na otoky beru Aescin teva 3×2tabl. a najela jsem na enzymy a ještě piju zelený ječmen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková