Plastická operace? Názor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21311
22.8.22 22:22
@Anonymní píše:
Obávám se, že bych přírala všude jinde než do prsou :mrgreen: a ráda cvičím, tak nevím jak to nahnat nahoře :nevim:

Já bych váhu nenabirala, nepřijde mi, ze bys byla nějak hubena (myšleno v dobrém)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.22 22:23
@Anonymní píše:
Jsem na tom o dost hůř a to mám jedno dítě… Plánujeme druhé a uvidíme, co pak, ale myslím, že si svoje prsa nechám tak jak jsou.. sebevědomí mám dost velký a jsem krásná i s povislýma prsama ;)
Ale chápu tě, že ti to vadí. Radu nemám, ale pokud po tom opravdu netoužíš z celého srdce, tak bych do toho nešla!!
Držím palce při rozhodování :kytka:

Možná je to i tím, že nemám moc čas si uvědomit, že jsem žena. Spokojená jsem, ale přitažlivě si nepřipadám. Vadí mi, že nemůžu sehnat pěknou podprdu, push up moc nemusím…a plavky teda..děkuju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.8.22 22:26
@flybe píše:
Mas hezkou postavu a prsa takhle vidi jenom asi muz a se spravnym pradlem budou krasne i tyhle. nesla bych kvuli nutnosti to menit min. co 15let.

Mám právě ale problém nějaké to prádlo sehnat :mrgreen: manžel na mě netlačí, bere mě tak ja jsem, však ví, že mám odkojíno :D taky se mi ty silikony nezdají právě…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.8.22 22:28
@Lil Kitkatt píše:
Jsi štíhlá, prsa máš k postavě akorát. Takhle nahá je perfektní málokterá ;). Pokud jsi s tím ok a manželovi se líbíš, nešla bych. Ten silikon je za mě umělina, nechtěla bych to. Já si cením především zdravých prsou a jen tak bych si do nich řezat nenechala, nikdy nevíš, co to může rozjet.
A tedy tleskám za odvahu sem dát svoje nahé fotky, jsi hustá :palec:.

Mám to podobně jako ty, je to vlastně rozmar… Úplně jsem se lekla, jsem tu anonymně, že? :lol: diskuzi nechám později smazat…

• Citovat
  • Upravit
34473
22.8.22 22:29

Ještě jsem to omrkla a jestli z toho ty sama nemáš nějaký mindrak nebo trápení, tak je to zbytečný. Nijak strašný nejsou, jsi sportovní typ, asi by to hezčí, ale pořád je to operace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.22 22:31
@g.sandova píše:
Já bych že silikonu měla strach, navíc prsa masv pohodě.
Ale chápu tě, já zvažuji modelaci, tvoje prsa bych brala

Taky mám obavy… O modelaci taky přemýšlím, že bych měla pevný jedničky :palec: ale zase ty jizvy na tak malých prsách🙈

• Citovat
  • Upravit
496
22.8.22 22:32

A mně se třeba tvoje prsa naopak líbí. Máš je symetrická, jdou ti k postavě, sluší ti. Já mám prsa teda mnohem horší a ošklivější, a to jsem bezdětná :lol: Ale zase vím, jaké to je mít dilema ze svého těla a ten pocit, že je na něm něco špatně. Já takhle šla na operaci nosu, i když mi všichni říkali, že je v pohodě a není potřeba na něm něco měnit. Ale já jsem to prostě cítila jinak. Takže - řiď se vlastními pocity, pokud víš, že by tě to udělalo šťastnější, běž do toho :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.22 22:33
@Tichošlápek píše:
Já bych váhu nenabirala, nepřijde mi, ze bys byla nějak hubena (myšleno v dobrém)

Nejsem žádná vychrtlina, řekla bych zpevněná normální postava věčně bojující s diastázou :mrgreen: prsa by mi to asi nezachránilo…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.8.22 22:35
@terien píše:
Ještě jsem to omrkla a jestli z toho ty sama nemáš nějaký mindrak nebo trápení, tak je to zbytečný. Nijak strašný nejsou, jsi sportovní typ, asi by to hezčí, ale pořád je to operace.

Jako zamindrákovaná nejsem, ale asi bych si podprdu před někým jen tak nesundala no :D právě že může být líp, ale má to svá úskalí…

• Citovat
  • Upravit
34473
22.8.22 22:38
@Anonymní píše:
Jako zamindrákovaná nejsem, ale asi bych si podprdu před někým jen tak nesundala no :D právě že může být líp, ale má to svá úskalí…

Má. Já myslím, že kdybys to opravdu chtěla, tak nepochybuješ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.22 22:40
@Teaveg píše:
A mně se třeba tvoje prsa naopak líbí. Máš je symetrická, jdou ti k postavě, sluší ti. Já mám prsa teda mnohem horší a ošklivější, a to jsem bezdětná :lol: Ale zase vím, jaké to je mít dilema ze svého těla a ten pocit, že je na něm něco špatně. Já takhle šla na operaci nosu, i když mi všichni říkali, že je v pohodě a není potřeba na něm něco měnit. Ale já jsem to prostě cítila jinak. Takže - řiď se vlastními pocity, pokud víš, že by tě to udělalo šťastnější, běž do toho :kytka:

Já z toho ve stresu nijak nejsem vlastně, jen mě štve nakupování podprdy a plavek, to je vážně utrpení. A taky už nejsou do ruky jako za mlada :lol: nevím ani jestli chci právě, kdybych na to třeba neměla, tak bych si to v sobě vyřešila raz dva myslím 🤣 🤣 🙏
Asi to nechám podle pocitu z konzultace🤷

• Citovat
  • Upravit
526
22.8.22 22:40

Existuje zákrok kdy někde na těle odsají tuk a ten dají do těch prsou. To by podle mě vypadalo mnohem líp než silikon. Ale netuším jestli si na to kandidátka. Osobně bych do silikonu nešla, to jde prostě vždycky poznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.22 22:43

Né teda že bych už věděla co chci :mrgreen: Ale zatím všem moc děkuji za názory :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.8.22 22:47
@terien píše:
Má. Já myslím, že kdybys to opravdu chtěla, tak nepochybuješ

Já po tom nikdy netoužila, mám ráda přirozená prsa. Ale kde je ta hranice, kdy už je dobré podstoupit nějaké to riziko :nevim:
Proto tahle diskuze, zajímá mě, jak má prsa vidí ostatní (ikdyž…je to vůbec důležité?🙈)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.8.22 22:48
@EvaEpic píše:
Existuje zákrok kdy někde na těle odsají tuk a ten dají do těch prsou. To by podle mě vypadalo mnohem líp než silikon. Ale netuším jestli si na to kandidátka. Osobně bych do silikonu nešla, to jde prostě vždycky poznat.

Já myslím, že právě nejsem…ale byl by to dobrý kompromis…zmíním se na konzultaci

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková