Plastická operace? Názor

Anonymní
22.8.22 21:31

Plastická operace? Názor

Ahoj
Už delší dobu přemýšlím, jestli podstoupit úpravu prsou. Po dvou dětech teda žádná nemám a do toho ráda sportuji.
Nevadí mi malá prsa, ale shrnuje se mi v určitých (téměř všech :P ) polohách kůže a není prostě za co chytnout. Ale nevím jestli by mi nevadilo mít v sobě silikon :nevim: pere se ve mě: je to zbytečný máš se ráda tak jak jsi přeci, s tím, že se necítím moc žensky a vlastně přitažlivě…

Takže to jako nehoří a o to větší dilema mám :roll:
Nicméně konzultaci jsem si teda zatím domluvila na podzim s tím, že uvidím co mi řeknou. Rozhodnutá nejsem vůbec.

Budu ráda za neurážlivé ale pravdivé názory mužů i žen tady.
Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2002
22.8.22 21:39

Ahoj, upřímně, podle fotek tě chápu, když byly plné, předpokládám že vypadaly hezky, teď v nich „nic nezbylo“..takže třeba by to výplň opravdu spravila. Já po dvou dětech nemám nic..ale jako že fakt nic, jsem plochá, ani bych neměla do čeho dat výplň 😀 ale uvidíš co ti řeknou na konzultaci 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
22.8.22 21:44

Holka potřebuješ to… To už moc nejsou prsa…jen kůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
22.8.22 21:45

Já měla po dětech opačný problém, prsa obrovská a visící. Operaci jsem podstoupila, když bylo malé 1,5 roku. Dodnes jsem nejšťastnější člověk na světě, že jsem se proto rozhodla. Běž do toho, protože ten pocit je k nepopsání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
22.8.22 21:46

Já bych do toho šla, teď to za mne není nic moc. Přitom jinak mas postavu v pohodě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021

Omlouvám se, jestli to bude blbý dotaz, fakt to nemyslím zle: nestačilo by trochu přibrat? Prostě zkusit víc jíst. Přijdeš mi přes ramena i ruce hubeňoučká. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Jsem na tom o dost hůř a to mám jedno dítě… Plánujeme druhé a uvidíme, co pak, ale myslím, že si svoje prsa nechám tak jak jsou.. sebevědomí mám dost velký a jsem krásná i s povislýma prsama ;)
Ale chápu tě, že ti to vadí. Radu nemám, ale pokud po tom opravdu netoužíš z celého srdce, tak bych do toho nešla!!
Držím palce při rozhodování :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1319
22.8.22 21:47

Mas hezkou postavu a prsa takhle vidi jenom asi muz a se spravnym pradlem budou krasne i tyhle. nesla bych kvuli nutnosti to menit min. co 15let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
22.8.22 21:51

Ano být na tom jako ty, tak jdu na plastiku. Však nemusíš mít melouny jako Ceterová, i umělá prsa můžou vypadat přirozeně a krásně a nemusí být obří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5705
22.8.22 21:56

Jsi štíhlá, prsa máš k postavě akorát. Takhle nahá je perfektní málokterá ;). Pokud jsi s tím ok a manželovi se líbíš, nešla bych. Ten silikon je za mě umělina, nechtěla bych to. Já si cením především zdravých prsou a jen tak bych si do nich řezat nenechala, nikdy nevíš, co to může rozjet.
A tedy tleskám za odvahu sem dát svoje nahé fotky, jsi hustá :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
22.8.22 22:14

Prsa po dětech no, nejsou výstavní, ale ani žádná tragédie. Dokážu si představit s tímhle spokojeně dožít. Jestli chceš hezčí, jdi do plastiky, ale vzhledem k tomu, že ráda sportujes, bych to pořádně zvazila. A když už, tak bych moc nezvetšovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.22 22:17
@Meggiska píše:
Ahoj, upřímně, podle fotek tě chápu, když byly plné, předpokládám že vypadaly hezky, teď v nich „nic nezbylo“..takže třeba by to výplň opravdu spravila. Já po dvou dětech nemám nic..ale jako že fakt nic, jsem plochá, ani bych neměla do čeho dat výplň 😀 ale uvidíš co ti řeknou na konzultaci 🙂

Za to bych byla ráda, velikost vlastně ani moc neřeším, ale sehnat teď podprdu🙉 :roll:

• Citovat
  • Upravit
19388
22.8.22 22:18

Já bych že silikonu měla strach, navíc prsa masv pohodě.
Ale chápu tě, já zvažuji modelaci, tvoje prsa bych brala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.22 22:18
@Anix píše:
Holka potřebuješ to… To už moc nejsou prsa…jen kůže

No práávě🤣 🙈 mám ale obavy jestli budu o. k. s tím silikonem :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.8.22 22:20
@Kelliee píše:
Omlouvám se, jestli to bude blbý dotaz, fakt to nemyslím zle: nestačilo by trochu přibrat? Prostě zkusit víc jíst. Přijdeš mi přes ramena i ruce hubeňoučká. :think:

Obávám se, že bych přírala všude jinde než do prsou :mrgreen: a ráda cvičím, tak nevím jak to nahnat nahoře :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková