Plastická operace? Názor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13215
23.8.22 08:03

No nevím, jak moc je rozumné zbytečně podstupovat celkovou anestezii, aby mi vložili do těla silikon :think:… Vadí ti pushupka, ale silikon a reoperace ne?
Máš zdravá normální prsa… Jako kdyby ses živila tělem, tak by to bylo ke zvážení…ale jsou to nevratné procesy. Co když tvoje tělo blbě zareaguje, co když se to nepovede??
Nevím, v tvé situaci by mi to za to nestálo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
23.8.22 08:21

Jak už bylo zmíněno, v tvém případě bych nosila braletky, je to sexy jak hrom a pro menší prsa ideální a nebude takový problém aby seděla. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.22 08:30
@Tichošlápek píše: Čím víc tě čtu, tím více mi pripada, ze tu plastiku ani nechceš. Co nejdřív zajít do skutečně dobrého obchodu se spodním prádlem, trochu zainvestovat a vyřešit to takto?

Jako zdravotník beru op jako poslední řešení problému, proto jsem k tomu spíše skeptická a moc se mi do toho nechce. Ale nevím právě, jestli už není čas na to poslední řešení :P

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.8.22 08:38

Holky napíšu ještě všem, že je to rok od ukončení kojení, které trvalo 6let v kuse (tak bych mohla asi i věřit na nějaký zázrak :mrgreen: )
Podprdu jsem sehnala po celém dni po obchodech jednu od Calvin Kl., která docela dobře seděla, ale xs a potřebovala bychtrochu menší…stála nemálo a byla jed v jedné barvě :zed: jinak mám ještě push up z hm, to jsem tu našla tip a vypadá super, jen je teda s polštářema a to nemám ráda, vadí mi i když mě muž za ten polštář chytne, za prso mě vážně nerží🤣 🙈 jinak mi sedí sportovní, ale nechci všechny tahat přes hlavu… A v barletce mi visí🙈 ale tak komu né že :mrgreen: přitom doma chodím bez🤷
Já tu konsultaci asi zruším a půjdu po obchodech :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.8.22 08:41
@Magical-eyes píše:
No nevím, jak moc je rozumné zbytečně podstupovat celkovou anestezii, aby mi vložili do těla silikon :think:… Vadí ti pushupka, ale silikon a reoperace ne?
Máš zdravá normální prsa… Jako kdyby ses živila tělem, tak by to bylo ke zvážení…ale jsou to nevratné procesy. Co když tvoje tělo blbě zareaguje, co když se to nepovede??
Nevím, v tvé situaci by mi to za to nestálo…

Děkuju za názor, ikdyž je to psané trochu drsně. Právě píšu, že se silikonem úplně o. k. nejsem, nebo teda mám velké obavy a to i s jeho následným přijetím…jsem právě ráda za zdravé tělo a umělá prsa se mi nelíbí, nesmělo by to být ani poznat…

• Citovat
  • Upravit
42481
23.8.22 08:44
@Anonymní píše:
Holky napíšu ještě všem, že je to rok od ukončení kojení, které trvalo 6let v kuse (tak bych mohla asi i věřit na nějaký zázrak :mrgreen: )
Podprdu jsem sehnala po celém dni po obchodech jednu od Calvin Kl., která docela dobře seděla, ale xs a potřebovala bychtrochu menší…stála nemálo a byla jed v jedné barvě :zed: jinak mám ještě push up z hm, to jsem tu našla tip a vypadá super, jen je teda s polštářema a to nemám ráda, vadí mi i když mě muž za ten polštář chytne, za prso mě vážně nerží🤣 🙈 jinak mi sedí sportovní, ale nechci všechny tahat přes hlavu… A v barletce mi visí🙈 ale tak komu né že :mrgreen: přitom doma chodím bez🤷
Já tu konsultaci asi zruším a půjdu po obchodech :mrgreen:
:hug: To je dobré rozhodnutí. Ono se časem mění rozložení tuků v těle a uvidíš, že budou lepší. Zainvestuj do prádla, to ti neublíží jako zpackaná plastika anebo něco cizího v organismu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.22 08:49
@Anonymní píše:

Fandím ti a hlavně tvému přístupu Jsem na tom…no podobně…nejsem tak vysportovaná a prsa mám menší (kojila jsem ještě déle a už 13 let nekojím) a navíc mírnou nesouměrnost mezi nimi a neřeším to ;) Podprsenky jsou problém, nosím ty s polštářema, tuším že z HM (chlap mě nechytá za polštář, ale za zadek :mrgreen: ) a v soukromí a pokud to jde, chodím bez.
Za mě máš prsa pěkná a postavu na 1, takže já bych na tvém místě na operaci zapomněla.

• Citovat
  • Upravit
1641
23.8.22 08:58

Kojila jsi dost dlouho, dej tomu čas. Počkala bych aspoň rok, zkus teď tolik nesportovat, myslím tím obejít se bez běhu, aerobiku, těch hodně zadýchavacích sportů.

Zkus plavání, kolo, nějaké posilování, protahování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
23.8.22 10:03
@Anonymní píše:
Mám to podobně jako ty, je to vlastně rozmar… Úplně jsem se lekla, jsem tu anonymně, že? :lol: diskuzi nechám později smazat…

Jsi anonymně, neboj. ;) Ale za mě jsi odvážná, já bych to nezvládla ani anonymně..
Nevím, jak dlouho po kojení jsi, ale věř, že ono se to časem i změní. K lepšímu. Já myslela po druhém porodu, že budu muset na plastiku břicha a trvalo to teda hooodně let, ale břicho se spravilo samo od sebe, plus cvičení k tomu a jsem moc ráda, že jsem plastiku nepodstoupila.
Já se aktuálně těším, až dokojím a zhubnu a prsa se mi zmenší. :lol: Tak jako v 18 vypadat už nebudou, ale opravdu hlavní jsou pro mě ta zdravotní kritéria.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.22 10:12

To ukládání tuku je dost individuální, mně se ukládá přednostně na břiše, zadku, stehnech. Aby přibyl tuk v horní části těla, to bych musela přibrat opravdu hodně. Takže mně ani po těch 13 letech od kojení tuk v prsou nepřibyl.

• Citovat
  • Upravit
5708
23.8.22 10:13

Tak jsem dočetla a kojila jsi dlouho, dej tomu ještě čas. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
23.8.22 11:51
@Anonymní píše:

Fakt nedám dopustit na Le Chaton. Jako nestojí to zrovna málo, ale mně ty peníze za ty krásné padnoucí podprsenky stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
23.8.22 13:55
@Anonymní píše:
Mám právě ale problém nějaké to prádlo sehnat :mrgreen: manžel na mě netlačí, bere mě tak ja jsem, však ví, že mám odkojíno :D taky se mi ty silikony nezdají právě…

Napadá mne taková ta balkonetka. něco pak ala korzet. Defakto cokoliv protože dekolt mas hezky. Také s tím koketuji ale ta představa ze si to do konce života zopakuji 2× minimálně a třeba v 60ti už si je necham pryč a teprve pak to bude hnus..A jak dlouho jsi po kojeni? Mne se to trosku zlepšilo po 3letech když jsem začala posilovat ten prsní sval.Ta kůže na něm lépe vypadá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
23.8.22 15:08
@Anonymní píše:

Co se týče prádla, tak zkus speciálku typu LeChaton, Správná podprsenka. Tam jsou vybavené na všechny prsa a budeš zírat. ( Bohužel i tvoje peněženka, ale furt levnější než operace ;) ) Já mám opačný problém, a věř, i na mě tam něco měli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.22 21:31

Le chaton je jen v Praze? Myslim, že z těch balkonetek by mi vylezly? Já ty prsa teda nemám potřebu honit do výstřihu (když mi teda zrovna nechybí do oblečení :) ) ale jde asi spíš o ten pocit být sexy, asi mám pocit, že si to s těmato prsama nemůžu dovolit, když jsou tak prázdná :roll: vadí mi nejvíc ty zapadlé bradavky… Fotky jsem teda už raději smazala a děkuji za komentáře :kytka: jinak mi nevadí dražší podprda, když bude sedět a chvílku vydrží

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková