Plastická operace? Názor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1695
22.8.22 22:50

Hele, jestli z toho nemáš mindrak a to podle toho, co píšeš, nemáš, nešla bych na operaci ani za nic. Prsa jsou to normální, navíc i celkem pěkná, k tvojí postavě pasují. Zkus zajít do nějaké speciálky s prádlem, kde opravdu umí na poradit a uvidíš, že něco vyberete :wink: silikon je prostě cizí těleso v těle, nutnost reoperace… navíc sama operace není bez rizika.
Za mě jsou to naprosto v pohodě prsa.😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
22.8.22 22:51

Jdi do autoaugmentace. Je to to zvětšení vlastním tukem. Ono se to prý vsákne po nějaké době o trochu, ale alespoň uvidíš, jestli by ti silikony za to stály.
A jestli to chceš slyšet upřímně, tak já bych takové prsa určitě řešila. Postavu máš skvělou. Holt ne každé zůstanou výstavní.

Hlavně, ať jsi spokojená ty. Jestli ti není líto peněz, tak do toho jdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
22.8.22 22:51
@Anonymní píše:
Já myslím, že právě nejsem…ale byl by to dobrý kompromis…zmíním se na konzultaci
Čím víc tě čtu, tím více mi pripada, ze tu plastiku ani nechceš. Co nejdřív zajít do skutečně dobrého obchodu se spodním prádlem, trochu zainvestovat a vyřešit to takto?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
22.8.22 22:53
@Anonymní píše:
Já z toho ve stresu nijak nejsem vlastně, jen mě štve nakupování podprdy a plavek, to je vážně utrpení. A taky už nejsou do ruky jako za mlada :lol: nevím ani jestli chci právě, kdybych na to třeba neměla, tak bych si to v sobě vyřešila raz dva myslím 🤣 🤣 🙏
Asi to nechám podle pocitu z konzultace🤷

Tak podprdu nenos, a nebo jen krajkové bralettky. Ty jsou mnohem víc sexy, než nějaké kosticové nebo pushupky. Takto to řeším já, máme velikostně prakticky totožné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
22.8.22 22:58

A hlavně ta reoperace… :think:
Moje mamka si prsa nechala dělat taky. Zvedlo jí to sebevědomí neskutečně, ale časem se jí i ta silikonová prsa prostě vytahala, jak jsou větší, těžší a po x letech už nevypadají tak, jak vypadala prvních pár let. Teď zanedlouho bude muset silikony vyndat a hrozí se toho, jak budou ty prsa vypadat, počítá s nejhorším. Další operaci si dovolit nemůže. Věř tomu, že sranda na pár let dobrá, ale po vyndání budou vypadat stokrát hůř. Samozřejmě si je můžeš pak nechat udělat znova, ale já bych to na tvém místě zcela upřímně neudělala, a to ti říkám jako ženská ženské. Za mě máš hezká prsa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
22.8.22 23:07
@Anonymní píše:
Já myslím, že právě nejsem…ale byl by to dobrý kompromis…zmíním se na konzultaci

Pro tebe to nebude, jsi štíhlá, sportujes, ten tuk se poměrně rychle vstřebá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.22 23:14

Ahoj, jsem po 1 diteti a byla jsem na tom dost podobne. Nevsimla jsem si, jestli nekde pises, jak dlouho nekojis? Me se to po pul roce od ukonceni kojeni zaclo trosku zpravovat, tim ze pry zena koji se ji (snad to pisu dobre) zredukuje tukova tkan v prsu a nahradi se mlecnou tkani, potom po ukonceni kojeni se pomalu musi zase vytvorit ta tukova tkan, coz asi nejakou dobu trva…doufam, ze nerikam nejake bludy, ale nekde jsem to tak cetla :think: ja jsem na tom co se tyce rozhodovani uplne stejne. Vim asi, ze by to nebylo od veci, vadi mi treba kdyz si mam vzit podprsenku a to prso se mi tam jakoby skripne :mrgreen: :mrgreen: no zlaty moje maly a pevny prsa pred kojenim. Ted jsem zase tehotna a prsa jsou super, ale uvidime jak budou vypadat po dalsim kojeni :think:
Kazdopadne implantat bych asi nesnesla, mam hrozne rada prirozenost, jako treba namaluju se rada, staram se o sebe, ale tohle mi prijde jako velky zasah :roll: Myslim, ze vypadas dobre :palec: v prirozenosti je krasa :srdce:

Mimochodem doufam, ze se neopakuju, necetla jsem vsechny reakce :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3121
22.8.22 23:46
@Anonymní píše:
Ahoj
Už delší dobu přemýšlím, jestli podstoupit úpravu prsou. Po dvou dětech teda žádná nemám a do toho ráda sportuji.
Nevadí mi malá prsa, ale shrnuje se mi v určitých (téměř všech :P ) polohách kůže a není prostě za co chytnout. Ale nevím jestli by mi nevadilo mít v sobě silikon :nevim: pere se ve mě: je to zbytečný máš se ráda tak jak jsi přeci, s tím, že se necítím moc žensky a vlastně přitažlivě…

Takže to jako nehoří a o to větší dilema mám :roll:
Nicméně konzultaci jsem si teda zatím domluvila na podzim s tím, že uvidím co mi řeknou. Rozhodnutá nejsem vůbec.

Budu ráda za neurážlivé ale pravdivé názory mužů i žen tady.
Děkuji :kytka:

Mně přijdou tvoje prsa v pohodě už teď.

Zkus se podívat na doplnění tuku do prsou (nějak tukem ze zadku).

Co na tvoje prsa teď říká tvůj manžel? Jaký má názor na silikony?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
22.8.22 23:59
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem po 1 diteti a byla jsem na tom dost podobne. Nevsimla jsem si, jestli nekde pises, jak dlouho nekojis? Me se to po pul roce od ukonceni kojeni zaclo trosku zpravovat, tim ze pry zena koji se ji (snad to pisu dobre) zredukuje tukova tkan v prsu a nahradi se mlecnou tkani, potom po ukonceni kojeni se pomalu musi zase vytvorit ta tukova tkan, coz asi nejakou dobu trva…doufam, ze nerikam nejake bludy, ale nekde jsem to tak cetla :think: ja jsem na tom co se tyce rozhodovani uplne stejne. Vim asi, ze by to nebylo od veci, vadi mi treba kdyz si mam vzit podprsenku a to prso se mi tam jakoby skripne :mrgreen: :mrgreen: no zlaty moje maly a pevny prsa pred kojenim. Ted jsem zase tehotna a prsa jsou super, ale uvidime jak budou vypadat po dalsim kojeni :think:
Kazdopadne implantat bych asi nesnesla, mam hrozne rada prirozenost, jako treba namaluju se rada, staram se o sebe, ale tohle mi prijde jako velky zasah :roll: Myslim, ze vypadas dobre :palec: v prirozenosti je krasa :srdce:Mimochodem doufam, ze se neopakuju, necetla jsem vsechny reakce :kytka:

Prsa se prý zase (částečně) „zatuční“ za rok až dva po ukončení kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
23.8.22 06:30

Máš pěkný prsa, hold po kojení už žádné nejsou výstavní. Opravdu v nich chceš mít ten silikon? Mě by to vadilo, ten pocit, že tam mám něco umělého. Navíc, vaz si, že jsou zdravé, bála bych se řezat do zdravého kusu těla, co se může rozjet. Pusobis jako příjemná ženská, rozmyslí si, jestli ti to stojí za to. Jo a fakt doporučuji nějaký dobrý obchod s prádlem, investovat víc, umí tam poradit a třeba by ti to stačilo (ikdyz jak jsem psala, mě přijdou tvé prsa v pohodě).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42494
23.8.22 06:50

Ahoj zakladatelko. Podle mě máš normální vykojená prsa. A jsi moc pěkná. Ta prsa se ještě spraví, věř mi. U mě se vždy do roku a půl po každém kojení jakoby nacucala.
Reknu něco, o čem se moc nemluví, vzhledem k věku už vím, jak vypadají ženy PO využití silikonů, vážně si to rozmysli.
Ty jsi štíhlá, ta prsa se ještě spraví. Silikon bych si do těla nikdy nenechala nacpat.

Příspěvek upraven 23.08.22 v 08:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
23.8.22 07:24

Upřímně, za me jediny smysluplny duvod, proc jit na plastiku, je v pripade, ze ma clovek ze sveho vzhledu takove mindraky, ze mu to znemoznuje spokojeny zivot, a neni schopen se jich zbavit psychoterapii.

V dnesni dobe se bere operace (a zvlast plasticka) jako neco zcela bezneho, na co si zajdeme jen tak mimochodem. Nicmene kazdy zakrok ma sva rizika a operace v plné narkoze jeste mnohonasobne vetsi. Ma svuj duvod, proc se u neakutnich diagnoz uprednostnuji neinvazivni zpusoby lecby. Nehlede na nase pokročile zdravotnictvi, riziko komplikaci zustava nezanedbatelne - muzes mit spatnou reakci na anestezii, muzes chytit infekci v nemocnic (tohle je asi nejvetsi riziko), chirurg muze udelat chybu… Nemluve o tom, ze i po zdarne operaci muzou prijit komplikace - telo muze implantat odmitnout, muze byt nekvalitne vyrobeny apod.

Tech rizik je spousta a i kdyz je dost mozne, ze bys z operace vyvazla v poradku, riskovat zdravi a dokonce i zivot jen proto, ze s necim na svem vzhledu nejsem stoprocentne spokojena, je za me nerozumne a rekla bych i dekadentni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
23.8.22 07:25

Já mám prsa D. Vždy krásná, po prvním kojení v pohodě, po druhém dost hrozné. Kojila jsem obě děti dlouho (18 a 20 měsíců). To zhoršení prsou přišlo ale až tak 4 měsíce po skončení kojení. Vysvětluji si to úplným opadnutím hormonů. Byla jsem zoufalá, protože se mi úplně rolování kůže na nich. A byly z nich placky. Já která by do sebe zbytečně nenechala říznout, protože jsem si nemocnic užila za život dost, jsem začala uvažovat o modelaci. Pak jsem neměla čas se sledovat a časem se skutečně začaly zpět plnit tukem. Teď je mi 41 let a mám opět krásná prsa, často vidím někde u vody, že ke mě příroda byla velmi milosrdná.
Ty máš pěkná malá prsa, nikdy jsi neměla balóny. Menší je mít už nebudeš a věřím že se ti trochu zaplní. Od určitého věku ženské tělo zas nabírá tuk. A bude to pěkné, uvidíš. Podle opálení nosíš plavky typu pruh látky a umím si představit, že to ne vypadá zle. Mimo jiné i já z tebe cítím, že nejsi o operaci přesvědčena. Netíží tě to příliš, nech to spát. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
23.8.22 07:27

Nemůžeš sehnat plavky??? Já mám u Litexu v merku několikero, ale já do nich nemám postavu, natož prsa.

Kvůli prádlu bych obrazila obchody typu Spravna podprsenka, Le Chaton.

Vypadáš dobře. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
23.8.22 07:54

Doporucuju se pridat treba na FB do skupiny Augmentace. Pred rokem jsem byla odhodlana, ze si prsa necham udelat, kliniku jsem mela vybranou… no pridala jsem se do ty skupiny. Kdyz vidim jak strasne se to da zpackat, jake komplikace mohou nastat… nene, mam podobne jako ty, ale necham si je… mivala jsem z nich komplex, dneska jsem s nima v pohode. Radsi zdrava prsa, nez krasna a s komplikacemi.. ale jinak rikam, ze umela se mi moc libej a to telo proste umi pozvednout :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková