Platnost závěti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
7.1.18 15:07
@histep píše:
@Bábrdl Když to postavím obráceně, jestli si žena není jista, zda s mužem chce být v manželském svazku i bez majetkového prospěchu, tak ať si ho raději nebere vůbec :think:
Vůbec se těm chlapům nedivím, že se většina do svazku manželského nikterak nežene.

Ale já říkám, že pokud má pocit, že té ženě něco dluží, že ji má nějak zajistit, ať jí TEĎ přepíše dům, pozemek, auto, co já vím…

Ale ať pak začne s čistým štítem se svou ženou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
7.1.18 15:18
@histep píše:
@Bábrdl Když to postavím obráceně, jestli si žena není jista, zda s mužem chce být v manželském svazku i bez majetkového prospěchu, tak ať si ho raději nebere vůbec :think:
Vůbec se těm chlapům nedivím, že se většina do svazku manželského nikterak nežene.

ale tak manželství je mimo jiné o majetkovém prospěchu :nevim: o tom, že ve dvou se to lépe táhne, společně něco budujeme, pro sebe, pro naše děti. jako já bych tedy nechtěla s někým společně něco budovat s vědomím, že to v podstatě buduji pro jinou. proč bych to měla dělat? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
7.1.18 17:25

@histep Nevím,jak to máš ty, ale pro mě manžel není cizí člověk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
7.1.18 17:46

@sagina přesně tak. :palec:. Neumím si představit něco budovat x let a v případě úmrtí partnera by nakráčela nějaká Lady a chtěla klíče od domu a ostatní pozůstalosti.
Za takového člověka, který buduje majetek pro kamarádku bych se nevdala a zřejmě s ním ani nebyla, jelikož bych nemohla nic s ním budovat ve prospěch rodiny a mít zajištěný majetek pro potomky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová