Platonické lásky partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7188
7.1.22 14:06

Eh, crush? :think: neřešila bych to. Lepší než kdyby tam měl chlapa nebo nějakou bývalku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
7.1.22 14:20
@Thorn48 píše:
Zdravím, jak byste reagovali na takovouto situaci?
Jsme teprve prvních pár měsíců ve vztahu. On ovšem již od začátku našeho vztahu má stále své ženské ‚crushe‘.
Na tapetách obrazovek polonahé vyzývavé anime holčiny které má rád, sleduje stále různé známé skupiny asiatek (má jejich vyzývavých fotek plný fb když zrovna sedím vedle něj a on projíždí příspěvky), apod. Nevím, jestli to jen nepřeháním, ale přijde mi, že ho tak nepritahuji a proto má stále potřebu (zvláště, když se jedná o úplný začátek vztahu, kde mají lidé oči jen pro toho druhého) se koukat na jiné, které má také rád a líbí se mu. Jakoby stále měl viditelně zájem i o jiné ženy, po čemž člověk samozřejmě začne uvažovat o jeho možném chtíči mít intimní vztah s více ženami..
Jsem hodně nedůvěřivý a paranoidní člověk, což situaci ještě zhoršuje..
Zvláště, když mě ujišťuje o tom, že má oči jen pro mě ale pak má počítač a mobil plný jiných žen, i když se tedy jedná jen o platonické lásky.
Snad příspěvek není až moc stupidní, ale nemůžu to dostat z hlavy. :nevim:

Já bych asi toto nechtěla vedle sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
7.1.22 14:54
@Anonymní píše:
@Modra1
Tak já taky nechápu, proč manžel čte časopisy o autech a kouká na pořady o nich, někdy i hraje ty hry…no ale nijak to s tím nepřehání, nezasahuje to do našeho společného času, tak ať si každý relaxuje jak chce. Když tím není posedlý tak, aby neuměl mluvit o ničem jiném, nevadí mi to, a ani anime holky bych asi neřešila.

Jo, ale já vidím rozdíl v tom číst časopisy o autech vs. shromažďování fotek anime holek.

Hraní her na PC mi přijde dětinské. Ale tady v tomto vím, že je můj názor možná trošku extrémní. Ale cítím to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
7.1.22 14:57
@Thorn48 píše:
Zdravím, jak byste reagovali na takovouto situaci?
Jsme teprve prvních pár měsíců ve vztahu. On ovšem již od začátku našeho vztahu má stále své ženské ‚crushe‘.
Na tapetách obrazovek polonahé vyzývavé anime holčiny které má rád, sleduje stále různé známé skupiny asiatek (má jejich vyzývavých fotek plný fb když zrovna sedím vedle něj a on projíždí příspěvky), apod. Nevím, jestli to jen nepřeháním, ale přijde mi, že ho tak nepritahuji a proto má stále potřebu (zvláště, když se jedná o úplný začátek vztahu, kde mají lidé oči jen pro toho druhého) se koukat na jiné, které má také rád a líbí se mu. Jakoby stále měl viditelně zájem i o jiné ženy, po čemž člověk samozřejmě začne uvažovat o jeho možném chtíči mít intimní vztah s více ženami..
Jsem hodně nedůvěřivý a paranoidní člověk, což situaci ještě zhoršuje..
Zvláště, když mě ujišťuje o tom, že má oči jen pro mě ale pak má počítač a mobil plný jiných žen, i když se tedy jedná jen o platonické lásky.
Snad příspěvek není až moc stupidní, ale nemůžu to dostat z hlavy. :nevim:

Je závislý. Buď dospěje a nebo ne. Chceš čekat?

• Citovat
  • Upravit
266
7.1.22 17:37

Buď ráda, že nekouká na Ulici. Taky si najdi nějakej „crush“ a je to.
Tady nějaký návrh pro začátek:
 https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2085
7.1.22 20:01

Celý život se mu budou líbit i jiné ženy, než jen vy. Postavičky z anime jsou naprosto neškodné. Já bych se nad tím vůbec nepozastavila. Přijde mi to pubertální.

Podle mě nejhezčí chlap na světě je Alex Hogh Andersen. Měl by se snad jakýkoliv můj další přítel obávat, že ho podvedu, protože podle mě existuje na světě alespoň jeden hezčí chlap, než bude on? :think:

Asi novinka pro vás, ale tak 95 % všech lidí, co mají nějaký vztah, vám poví, že na světě existují hezčí muži/ženy než jsou jejich partneři :) A přesto spolu jsou a milujou se. Že se mu někdo líbí, to vůbec nic neznamená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
8.1.22 08:16
@DeeDee.518 píše:
Celý život se mu budou líbit i jiné ženy, než jen vy. Postavičky z anime jsou naprosto neškodné. Já bych se nad tím vůbec nepozastavila. Přijde mi to pubertální.

Podle mě nejhezčí chlap na světě je Alex Hogh Andersen. Měl by se snad jakýkoliv můj další přítel obávat, že ho podvedu, protože podle mě existuje na světě alespoň jeden hezčí chlap, než bude on? :think:

Asi novinka pro vás, ale tak 95 % všech lidí, co mají nějaký vztah, vám poví, že na světě existují hezčí muži/ženy než jsou jejich partneři :) A přesto spolu jsou a milujou se. Že se mu někdo líbí, to vůbec nic neznamená…

Já třeba považuju animaci z východu za ošklivou, nelíbí se mi. Takže bych asi moc pochopení neměla, že se tím obklopuje. Naštěstí to nemám doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3854
8.1.22 08:25
@DeeDee.518 píše:

Fakt jako? 8o :roll: No je vidět, že každý má fakt jinej vkus… Ale to je aspoň dobrá zpráva pro chlapy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí