Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Díky za odpovědi.Já právě že chci nakoupit nějaké pleny dopředu a radši se ptám jaké mate zkušenosti…A velikost je u tech z tesca?
Tak za mě, ty z Tesca jsou pro mě lepší než pamersky (právě naopak mi vyhovuje, že jsou vzádu takový silnější a hlavně nejsou napuštěný těma smradama jako Pampersky).
A souhlasím… 2ky Tesco rozhodně nebyly tak dobrý jako trojky. ![]()
Já dvojky měla a protékaly, už jsem je kupovat nechtěla, ted jste mě ale nahlodaly, že je možná ještě zkusím. Používám Pampers AB a dost mi smrdí:( Kolik jich je v balíku vel.3??
Jestli někdo používate prsní kloboučky, tak tyhle jsou v Tescu za 9,70 Kč http://www.lekarna.cz/…box2-721170/
V sekci výprodej, ale nevím teda jestli ve všech ![]()
Vercaa píše:
Já dvojky měla a protékaly, už jsem je kupovat nechtěla, ted jste mě ale nahlodaly, že je možná ještě zkusím. Používám Pampers AB a dost mi smrdí:( Kolik jich je v balíku vel.3??
V těch co jsou teď v akci 64 ks..
A je nějaký rozdíl mezi velikosti 3 a 4 u těch Tesco plenek, protože mě to teda hodně překvapilo. Mají to takhle i ostatní značky plen?? ![]()
Vercaa píše:
Veru, nestalo se mi, že by protekly… a maji i stejně pružný pásečky, jako pampers (na rozdíl od těch dvojek - ty je neměly)
Dík za tip, už mám ty dvojky doma
Jedna vyjde na 2,11 Kč, to je super. Tak jdu vyzkoušet, jestli budou protékat
3 a výše jsem kupovala na syna, ty jsou fakt dobré a od té doby, co výrobce tak zkurwil pampersky AB si dovoluji tvrdit, že ty tesco jsou nejlepší na trhu.
Gina108 píše:
Dík za tip, už mám ty dvojky domaJedna vyjde na 2,11 Kč, to je super. Tak jdu vyzkoušet, jestli budou protékat
3 a výše jsem kupovala na syna, ty jsou fakt dobré a od té doby, co výrobce tak zkurwil pampersky AB si dovoluji tvrdit, že ty tesco jsou nejlepší na trhu.
tesco a bella happy…
, ale ty happy byly asi nejlepší ty newborn
tweetydee píše:Gina108 píše:tesco a bella happy…
Dík za tip, už mám ty dvojky domaJedna vyjde na 2,11 Kč, to je super. Tak jdu vyzkoušet, jestli budou protékat
Jj Happy jsou fakt dobrý taky jsme měli newborny, škoda že nebývaj moc v akci a pak vycházej dráž ![]()
Gina108 píše:tweetydee píše:Jj Happy jsou fakt dobrý taky jsme měli newborny, škoda že nebývaj moc v akci a pak vycházej drážGina108 píše:tesco a bella happy…
Ja je prave vidam docela casdto v akci!!! V Albertech a Globusu minimalne dvakrat mesicne ![]()
jenže ani tak se moc nevyplatí… 150,– to malý balení (netuším po kolika). Já ale sehnala v albertu ten megapack (Asi 82 plen za 199). Že jsem jich tenkrát nekoupila víc ![]()
tweetydee píše:
jenže ani tak se moc nevyplatí… 150,– to malý balení (netuším po kolika). Já ale sehnala v albertu ten megapack (Asi 82 plen za 199). Že jsem jich tenkrát nekoupila víc
U nas meli v Albertu vyprodej jedno baleni (myslim ze 48 ks) za 79 ![]()
No, koupila jsem tenkrat vsechny, co meli, az se na me divali lide divne ![]()
Bella happy jsem ještě nezkoušela ![]()
Teď jsou často v akci Hugies ale s nima taky nemám dobrý zkušenosti ![]()
Vercaa píše:
Bella happy jsem ještě nezkoušela
Teď jsou často v akci Hugies ale s nima taky nemám dobrý zkušenosti
Za nas Huginy nebrat
Moooc jsme se oprudili a spatne se nam to lecilo… ale zase kamoska je pouziva a je max. spokojena!