Plice vyznáte se

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5932
28.5.22 18:01
@mroe píše:
Nechci byt paranoidni, ale ja ji vidim v kazde druhe diskusi :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
28.5.22 18:03
@SweetAmy píše:
@mroe ne ten máš taky vyšetřeny je to tedy vše psychické?

Ano je to psychika, začni brát léky, myslím to vážně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
28.5.22 18:04

@mamule42 i to dýchání prostě mě děsí „lehká obstrukce“ na netu všude píšou chopn atd všechno končí špatně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35331
28.5.22 18:06
@SweetAmy píše:
@mroe ne ten máš taky vyšetřeny je to tedy vše psychické?

Ja? Ja bludy netrpim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
28.5.22 18:09

To nejsou bludy vážně se bojím promiň já to napsala špatně mám ho vyšetřeny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35331
28.5.22 18:12
@SweetAmy píše:
To nejsou bludy vážně se bojím promiň já to napsala špatně mám ho vyšetřeny

Takze i neurolog probehl…no, vsak ja psala, vysetrena horem spodem… Uz chybi jen ten psychiatr a patolog…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
28.5.22 18:13

Hele, všichni jednou na něco umřeme. Doktor ti řekl, že plíce máš v pořádku, tak nevyšiluj, nebo nakonec zemřeš na infarkt. Prostě svoje problémy ignoruj a normálně žij. Čas tady je omezený a ty ho naprosto promarníš přemýšlením nad kravinama. Co by jiní dali za to, aby byli zdraví jako ty. Navíc co od toho čekáš? Nikdo ti nezaručí zdraví, i kdybys oblezla 20 doktorů každý měsíc. Jen marníš svůj čas a nic z toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65293
28.5.22 18:16
@SweetAmy píše:
@mamule42 i to dýchání prostě mě děsí „lehká obstrukce“ na netu všude píšou chopn atd všechno končí špatně

dcera měla středně těžkou obstrukci jako dítě, a nic jí není. Měla jen špatné asi dva roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
28.5.22 18:19
@mamule42 píše:
Není to reinkarnace Hedus? Profil založený dnes :nevim:

Ovšemže je. Její způsob vyjadřování je natolik specifický, že si ho nelze splést… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
28.5.22 18:29
@SweetAmy píše:
@mamule42 i to dýchání prostě mě děsí „lehká obstrukce“ na netu všude píšou chopn atd všechno končí špatně

Pokud máš strach, obavy tak se ti všechno stahuje, a máš pocit že nemůžeš dýchat, psychika je mocná čarodějka. Přeháníš to s vyšetřením, pokud se nic nenašlo, jsi v pořádku. Já se s tím co popisuješ setkala v blízkém okolí, a vím o čem mluvím. Je to psychosomatické, musíš začít řešit psychiatra a psychologa. A ty zatím začni s tím že si nebudeš problémů všímat, neřeš je, nebude to lehký ale jde to zvládnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116259
28.5.22 18:35
@AnoNe píše:
Hele, všichni jednou na něco umřeme. Doktor ti řekl, že plíce máš v pořádku, tak nevyšiluj, nebo nakonec zemřeš na infarkt. Prostě svoje problémy ignoruj a normálně žij. Čas tady je omezený a ty ho naprosto promarníš přemýšlením nad kravinama. Co by jiní dali za to, aby byli zdraví jako ty. Navíc co od toho čekáš? Nikdo ti nezaručí zdraví, i kdybys oblezla 20 doktorů každý měsíc. Jen marníš svůj čas a nic z toho.

Ona už je oblezla, to je několikátá diskuze, dostala antidepresiva a prostě je brát nebude. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
28.5.22 22:18

Jo dámy děkuji, za uklidnění, vše jsem dnes přehodnotila když se mi začal večer dusit syn večeří, nikdy jsem neměla takový strach naštěstí vše v pořádku, kašlu :zed: na moje problémy nic mi není už nebudu myslet na moje bolesti, všechno mě už přešlo,… Asi léčba šokem… Není pro mě víc než Moje Děti :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35331
28.5.22 22:25

Jak jsem te poznala, vydrzi ti to presvedceni tak do zitra. Uz kvuli tem detem bys mohla zacit s temi AD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69023
28.5.22 22:27

To nebudou plíce, to je jasná štítná žláza :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
28.5.22 22:33

@ugluk jsi trapná ahoj :srdce: