Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Moise no bude to tam asi pěknej šrumec
lidi budou dupat jeden přes druhýho určitě ![]()
@Moise píše:
jo, tak tu si dneska každý cení zlatem
Jasny no. Ale jednu uz jsem sehnala. Zase na druhou stranu - hodne permanentek je ve firmach apod. Ale bude o nej velkej boj.
@PetulePetra píše:
@Moise no bude to tam asi pěknej šrumeclidi budou dupat jeden přes druhýho určitě
Tam budou lidi i stanovat
![]()
@PetulePetra píše:
@vertunka![]()
![]()
to bych chtěla vidět
Vsadim se, ze to bude v telce ![]()
@vertunka To je víc než možné, něco takovýho by si nenechali ujít ![]()
@vertunka píše:
Vsadim se, ze to bude v telce
štáb TV Nova bude na místě s živými vstupy ![]()
@PetulePetra píše:
@vertunka To je víc než možné, něco takovýho by si nenechali ujít
Ja nemit dve deti, tak tam taky stojim frontu. Kolikrat k nam prijede real?? Chtela jsem chlapovi koupit k vanocum listek na Barcu vs. Real a chtej za to 40 klacku
.
@Moise píše:
@vertunka jako 40 tis za jednu vstupenku?
I s cestou. Letadlem. Autobusem to bylo asi za 30.
@vertunka njn, to je dost. My jsem byli nedávno, ale byl to jen přáteláček. Ale bylo vyprodáno a dítě z toho mělo velký zážitek. A i cenově to vyšlo relativně dobře a bylo to blízko.
S Barcou mi tu dítě taky furt hučí. A ty jeho nervy při rozlosování ![]()
Příspěvek upraven 31.08.18 v 17:55
@Moise píše:
@vertunka njn, to je dost. My jsem byli nedávno, ale byl to jen přáteláček. Ale bylo vyprodáno a dítě z toho mělo velký zážitek. A i cenově to vyšlo relativně dobře.
Ja jsem schopna dat ted na tu plzen 10 tisic za listek. Za ten zazitek mi to stoji. Ale tech listku bude max 4 tisice a to bude hned pryc. Obycejnej čecháček se nechytá.
@vertunka tady v té cestovce jsem brala inspiraci, když jsme jeli my. Nakonec jsem koupila vstupenky přímo, dopravu zařídila sama a vyšlo nás to na polovinu ceny ![]()
@Moise píše:
@vertunka tady v té cestovce jsem brala inspiraci, když jsme jeli my. Nakonec jsem koupila vstupenky přímo, dopravu zařídila sama a vyšlo nás to na polovinu ceny
Jo to mi rikal i znamej, ze na vlastni pest nas to vyjde na pulku. Ale my se ted s detma do Spanelska fakt nedostanem
.